Vallahi sana şöyle söyleyeyim ilk gün o kadar ağladı o kadar ağladı ki, mesela gece uykusuna dokuzda yattı diyelim, 00.00'de başladı aglamaya, yaklaşık yarım saat ağladı , eşim bile ver diyordu üzülüyordu bende dedim karışma yoksa oda uyuyamıyor onun iyiligi icin dedim, emmesi bile kısalmıştı tamamen alışkanlıktan kalkıyordu, neyse uyandı aglıyor konuştum şimdi uyu sabah vericem dedim, o ağlamayı atlatınca 3 saat daha uyudu , ilk emme ertelenmiş oldu otomatik emme sayısı azalmış oldu, gece 4 gibi kalktı o zaman verdim, diger gunde yine 12de agladı bu sefer yine konustum ama aglaması kısa sürdü, 4 de uyanınca yine verdim, 3-4 hafta gece 1-2 defa emzirdim, bu sefer komple geceyi kesmeye sıra geldi her uyandığında sabah vereceğim dedim, mızmızlandı biraz ağlıyor ama bu ağlamalar en fazla 2-3 dakika sürüyor, sonra da gece emmek istemedi daha, ama kalktıkça yatırmanız gerekiyor, yani anneni sabrı önemli, bir yanda kesilmiyor gece 4 göremiyorsa iki kere düşüreceksin sonra bire sonra komple kes, ağlasa da sakinleştirmeye calısacaksın konuşarak sonra yorgunluktan tekrar dalacak , ağlıyordu ya susmuyordu arkadaşlar ben ne yapacağım diye buraya yazmıştım, bana yardımcı olmuşlardı kademeli azalt diye akıl vermişlerdi Allah razı olsun, bende yoksa geceyi komple bir anda kesiyoruz zannetmiştim, ama ilk ağlamasına sabretmek gerekiyor cocuk şaşırıyor cunku, o gunu hiç unutamıyorum cunku anne içinde zor aglarken vermemek ama sonra olması gerekenin bu oldugunu anlıyorsun, gunduz zaten emmeye devam ediyor