+1 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (8,655 puan) tarafından

image

Ben bu çocuğu napacam eşimle hic bir yere beraber gidemiyoz gitsez bile burnumdan getiriyo eşim olmayınca sözümü dinler bugun yeğenimin elinde ne varsa istedi herşeyi kıskandı üsüne bide ayağımı çok kötü sobanın demirine cizdirdim acıdı

2 Cevaplar

+1 oy
(4,642 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım bi krem filan sür. Bebelerle zaten bir yere gidilmez en iyisi oturacaksın evde ben öyle yapıyorum şahsen.
(8,655 puan) tarafından
Normalde gitmicektim teyzem gelin diyo gitmek zorunda kalıyon gelmem desem neden diyolar
(4,642 puan) tarafından
Vallahi beni de çağırıyorlar ben çocuk durmuyor diyorum açık açık öyle gitmiyorum çünkü gittiğimde burnumdan getiriyor oğlum misafirlikten hiçbir şey anlamıyorum bu yüzden
(8,655 puan) tarafından
Doğru söylüyon en iyisi gitmicen
-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından
Bu çocukla nasıl baş edeceğim değil, babasına nasıl doğru ilgi vermeyi öğreteyim olmalı sorunuz. Çocukta sıkıntı yok ki, zaten tekken sizi dinliyormuş. Eşinizin yüz vermesinin önüne geçmelisiniz. 
(8,655 puan) tarafından
Dinlemiyo eşim her dediğini yapayım diyo ağlamasına bile kıyamıyo susturmaya calışıyo benden çok düşünüyo
(620 puan) tarafından
O zaman her sorun çıkardığında bırakın eşiniz çözsün. Siz olayı çözünce, eşiniz daha da yüz verir, ve siz her seferinde krizi yöneten olursunuz. Şöyle örnek vereyim : bizim yakın akraba(baba) aynı eşiniz gibi o kadar çok düşkün ki çocuklarına (3tane),her istediklerini saniyesinde yapıyor. Bize yemeye geldiler. Her 3üde babalarının tepesinde. Adam bir lokmayı rahat yiyemedi. Anneleri yemeğini yedi kalktı. Kendim de normalde o an çocukları alıp oyalayabilirdim ama bilerek ilgilenmedim. Yüz veriyorsa, bu hallerin altından da kendi kalksın. Onlar  sanıyorki böyke yapınca en iyi ebeveyn oluyorlar.
(8,655 puan) tarafından
Diyom yüz verme ağlasın ki herşeyi elde etmeyeceğini anlasım diye 1 gün sonra aynı şeyi yine yapıyo
(620 puan) tarafından
Bir pedagog, doktor, eğitimci artık kim uzmansa bu konuda, eşinizle gidip danışmanlık tipi bir şey alabilirsiniz. Uzman biri söylerse belki işe yarar.
(8,655 puan) tarafından
Tm canım bakalım eşime diyem ama sanmam gitmez

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 448 göst.
+1 oy
9 cevap 536 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 192 göst.
14 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Daisyyy (1,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 963 göst.
13 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu

408,304 soru

12,265,491 cevap

37,450 kullanıcı

Kategoriler

...