0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizim merdivenci abla var 50 yasinda . Kadin eliyle siliyor bugün yerlere yapıştı resmen üzüldüm ya kendi annemin yerine koydum diyor kızım ihtiyacım olmasa gelir siler miyim

4 Cevaplar

0 oy
(8,757 puan) tarafından
Kıyamam kaldırır ne kadarsa cıkarır verirdim para hata daha cok işallah hasta olmaz kış günü
tarafından
Valla 3 gün önce üst komşum bağırdı pişman olmuş
(8,757 puan) tarafından
Niye pişman olmuş canım
-Reklam-
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Viledayla neden silmiyor ki canım .bizim temizlikçi abla vileda ile  siliyor en azından bir tık daha az yorulur öyle hem
0 oy
(769 puan) tarafından
Geçen gün komşunumuzun kızdığı abla mı bu ekmek parası işte her şeye kabul geliyor Allah yardımcısı olsun inşallah bu gecenin hürmetine 
0 oy
(157 puan) tarafından
Genç yaşta okuyup meslek sahibi olmak gerek. 

Alın teriyle kazanılan her para muhakkak kıymetli ancak her yaşta her işi yapmak çok zor. Bu sitede pekçok kadın ev hanımı, çalışmıyor veya çalışmayı düşünmüyor. Sorulunca da çoğu mutlu ama birçoğu hayatın daha başında. Evliliğin 15-20 sene sonra ne getireceğinden habersiz. Ömür boyu mükemmel eş vasfı olsa, bir anda vefat edebilir, sağlık kaybına uğrayabilir. Yani bir gün herkes merdiven silebilir. O nedenle yaş aşırı ilerlemeden herkes bir kariyer yolu çizmeli diye düşünüyorum ben. 
(1,407 puan) tarafından
Maalesef bu ülkede okumanın bı faydası bile yok. Çevremde çok var öyle okuyup da sonu fabrika, tarla, bağ bahçe olan... Kendim okudum ortalamam yüksekti akrabalarım Almanya'ya çağırdı gidemedim sağlık sorunlarından kaynaklı. Şimdi kardeşim son sınıfta okuyor o da halimi görünce asla TC ye gelip meslek sahibi olamam kafasıyla yurtdışına çıkmayı düşünüyor.
(670 puan) tarafından
Okuyup bı doktor bi mühendis yada daha üst seviye bir meslek edinmedikten sonra okımanın bi faydası yok etrafımda işsiz öğretmen bankacı muhasebeci daha başka meslekten bir cok kadın var emin ol bu daha üzücü o kadar yıl oku evde otur
(1,407 puan) tarafından
Yine maalesef ki önü açık olan iki bölüm var. Biri tıp diğeri hukuk. Hatta hukuğun bile bazen garantisi yok. Hukuk bitirip çiftçi olan tanıdığım var. Bu ülkede hele de kadınsan yapacagin meslek belli. Ha devlete atanmak dersen Ankara da dayın varsa atanırsın.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 232 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 314 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 439 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde eskiprofl (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 276 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (161 puan) tarafından soruldu

409,709 soru

12,316,846 cevap

38,859 kullanıcı

Kategoriler

...