0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,127 puan) tarafından

Kızlar ya göbeğim 2. Hamileliğim, ilk bebğimde 13 kilo alıp çok yememştm, 6 aylıkken böyle bile gözükmemşti son ayda kilolarım almştm

Gündüz normal yiyorum ama işte akşam olunca çerez, çekirdek yoğurt meyve yiyorum kendime hakim olamiyorum böyle giderse 30 kilo olur muyum? Sizler nasıl hakim oluyorsunuz kendinize yememeye,

Neler yapabilirim fikriniz var mı?

image

3 Cevaplar

+1 oy
(148 puan) tarafından

Kız bu kadar takma her zaman böyle değildir göbeğin doğumdan sonra az bişey diyet yaoarsin gider Allah'ın izniyle :D

(1,127 puan) tarafından
Yaa cidden mi? Çevrem piskolojimi bozdu, ilk hamilelikte 7 aya kdr kimse bilmiyordu, kurslarda filan bile. Göbek yoktu çünkü
 Bu sefer hakim olamıyorum çok yiyorum sanırım akşam yemelerim beni bitirdi, bu göbeği kesin 3 aya doğurursun diye söyleyn çok oluyor:( eşim bile
(148 puan) tarafından
Kız sen beni görsen ödün kopardı demek ben ikiz hamileydim 7 aylıkken doğum yaptım yürümek için bile eşim yardım ediyodu ben kilo almadım sadece karnım çok büyüktü hiç kafana takma sağlıklı olun yeter
(1,127 puan) tarafından
Ayy canım benim, ama maşallah sana senin ikizlermiş öylle olabilir ya
 Yani bilmiyorum göbeğim büyüdü basnnler de öyle sanırım biraz azaltmak gerekir.
-Reklam-
+1 oy
(5,676 puan) tarafından
Ekmek hamur işi tüketmemeye çalış bol bol su iç meyveni yine ye tabii kararında ye bir şey olmaz doğumdan sonra verirsin kilolarını
(1,127 puan) tarafından
Yukarda yazmıştım canım 16 hafta 6 günlük hamileyim
(5,676 puan) tarafından
Sonradan gördüm yazdığını canım göbeğin ve kilo bence normal gözüküyor kafana takma o kadar bebeğin sağlıklı olsun yeter
(1,127 puan) tarafından
Evet evet inşallah sağlıklo olur temennim o yönde. İlk çoçukda çok şey yaşadık
 Sanırım benim olayım ekmek yemek, ben akşam menümden çavdar ekmeği kullanıyorum artık, sabahları tost ve öğlen çorba filan derken beyaz ekmek akşamı sadece çavdar ekmek yiyorim.
Artık hamilelik boyunca kepek ekmek yemm yasım sanırım
(1,127 puan) tarafından
Bu arada çok su içsem faydasını ğörür müyüm yani, kilo almamak açısından:)
(5,676 puan) tarafından
Tabii canım istiyorsan biraz da limon sıkarsın suyunu detoks suyu gibi içersin günde 3 litre içmeye çalış bebeğin içinde çok faydalı zaten
(1,127 puan) tarafından
Aaa mantıklı zaten suyu çok severim içerim de ama hiç litre olarak hesaplamadım, onu yapayım bari
(5,676 puan) tarafından
Yok canım faydasını görürsün inşallahYok canım faydasını görürsün inşallah
0 oy
(8,185 puan) tarafından
İnan yemekle degil bence hobuş meselesi. Ben hamileligimde gunde imkanim olsa 10 öğün yerdim.  Gune ciddi ciddi 2 ekmek bitiriyordum. 24 kilo almiştim . Ama göbeğim 9 ayda bile 6 ay gibi duruyordu. Cok minikdi .

Ayrica dogumdan sonra o kilolarin hepsi gtii 3 ay oldu dogum yapali memnumum halimden 
(1,127 puan) tarafından
Yaa maşallah sana, kişinin vucüt yapısı önemli ya, benim yapım zaten etim yumuşak çok aşırı kilo alımı hızlı oluyor hatta vucüdumda çatlaklar oluşmuş yani.
İlk hamilellğimde hiç hiç böyle değildi ya evet 9 ay ğecicii bir süreç ama korkuyorum da çekiniyorumda daha kötü olursa hamilelikte aşırı duygusalm ağlıyorum öyle dediklerinde ...
Keşke yiyip yiyip kilo alamayan olsaydım:) ablam 4 çocuk doğurdu minyum tipli ve şuanki halimden daha zayıf:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
+1 oy
0 cevap 16 göst.

413,267 soru

12,442,670 cevap

46,043 kullanıcı

Kategoriler

...