16 haftalık hamileyim hareket leri ne zaman hisedebilirim bide sizde göbek ne zaman cıkmaya başladı🥹
İlk gebelikse 20. Haftada net sekilde hissedersin. Gobek bu aydan sonra belirmeye başlar saglicakla kucağına almayi nasip etsin Allah 🙏
Amin inşallah Allah'a istiyen herkese kısmet etsin canım
İlki 20.ci hafta 2.ci 18.ci hafta
Peki teşekkür ederim peki
Sizdelerde göbek ne zaman çıkıyor çok merak ediyorum
16 haftadan sonra belli olmaya başladı 20 .ci haftadan sonra artık dışardan bakan hamile diyordu.
Peki teşekkür ederim ilginiz için 🙏🏻
Rica ederim sağlıkla kucağına al insallh cinsiyeti nedir bebeğin ?
15 haftalık ta öğrendim erkek amin inşallah
Benim üçüncü gebelik bugün 17 haftalık olduk geçen hafta öyle hafif kıpırtı gibi biseyler hissetm göbeğim iki haftadr var gören diyor aa hamilemisin göbüşün var
E hayırlısıyla inşallah ya ben biraz sayıf oldum için belki göbek beli olmuyor ama sağlık lı olsun başka bişey istemiyorum inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Amin inşallah Evet canm zayıflık hem geç hissetmeye hemde göbeğin geç çıkmasına sebeb galiba aynen sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil
İlk çocukta 22 haftada net olarak anlamıştım. İkinci de ise 18 de. Daha erken hissedenlerde vardır tabiki.
Benim birincisi 2 aylık kalbi durmuş tü bu ikinci bence de hala erken hisetmeme olsun sağlıklı olsun
412,840 soru
12,429,792 cevap
45,636 kullanıcı