0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (1,796 puan) tarafından
Kızlar ya bu hani yulaf unu işte beyaz un yerine bakıyorum tariflere vaska unlardan yapıyorlar ya sizde öyle mi yapıyorsunuz yoksa evde ne varsa onunla mi organik olanları filan eşim almıyor çok tutuyor gerçekten bilmiyorum bı kere aldık şimdi bitti nasıl yapayım kararsız kaldım 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,008 puan) tarafından
Hep öyle yaptım şimdi çocuğum çok seçici 2. Bebegimi bekliyorum inşallah bunda anam babam usulü biz ne yersek ondan vericem☺️
(1,796 puan) tarafından
Yaa gerçekten mi
(2,008 puan) tarafından
Vitma makarna lütfen beyorganik gibi markaları kullandim ilk zamanlar severek yerdi ama zamanla yemedi ve seçici hale geldi ben vaktiyle her ay hangi sebzeyi meyveyi yer diye araştırır ona göre tadımını yaptırırdım tuzsuz salçasız yemekler yapardim, keçi boynuzu unu organik yulaf unu falan kullanirdim ama yok yani tat yok ki çocuğun da damak zevki gelişmiyor sonra bizimkileri yemiyorlar bence. Etrafımda benim gibi yapanların çocukları hep seçici normal eski usul besleyenlerin ki de maşallah iştahlı herseyi yiyen çocuklar. Bu benim gözlemim tabii sen yine kendi kararını ver keşke Hem organik beslenip hem seçici olmasalar böyle daha iyi olurdu ☺️ kendi yemeklerinizi versen bile ilk aylar tadım ayı olduğu için tuz ve Salça kullanma ama illa herseyi organik olacak diye de kendini sartlandirma inşallah iştahlı yemek secmeyen bir bebiş olur❤️
(1,796 puan) tarafından
Ayy Allah razı olsun senden yorumun için teşekkür ederim İnsaAllah ya iştahsız bebek çok zor
(2,008 puan) tarafından
Rica ederim canım benim Allah senden de razı olsun ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,567 puan) tarafından
Ben hiç kasmadim ömür boyu beyaz undan uzak tutana helal olsun. İlk başta yulaf unu işte keçi boynuzu unu ilk ek gıdada midesi rahatsoz etmesin dıe kullandım sonra bırakdım evde ne varsa onla yola devam yani sonu varmi yoksa. 
(1,796 puan) tarafından
Evet canım o yüzden diyorum yani hep kendinizde öyle yesek doğru da işte hep öyle ayrı alamiycam
0 oy
(7,736 puan) tarafından
Trendyol dan organik ürün satan bi saticidan 4lü paket hâlinde alıyordum baya gidiyordu paketler küçük ama bi su bardağı kadar. Zaten en fazla 1 buçuk yaşına kadar yiyor o tarz şeyleri. Yulaf unu tam buğday unu bebek tarhanası bide bebek irmiği almıştım corba ve meyveli püreler yapıyordum kızım çok seviyordu 
(1,796 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(4,981 puan) tarafından
Ben kendim de beyaz un kullanmamaya dikkat ediyorum oğluma da hem yulaf unu buğday ruseymi falan aldım onlardan kullanmaya çalışacağım daha yeni geçtik biz kullanma fırsatım olmadı. Eğer sizin kendi düzeninizde masanizda beyaz ekmek varsa zaten şu an dikkat etmenizin bir anlamı yok biz zararlı diye beyaz ekmek de yemiyoruz biri geleceği zaman keke pogacaya katıyorum sadece
0 oy
(7,508 puan) tarafından
Ben almadim hic yulaf da verdim marketten aliyordum lapasini severdi simdi herseyi yiyor tabi yok tarhanaymis yok ozel sunlarmis anam babam usulu gittim hep aldigim tek sey cesit olsun diye gunduzleri kasik mamalariydi kavonozda olanlar degilde digerleri icine meyve rendelerdim yerdi
(1,796 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,915 puan) tarafından
Bacım sana şunı söyleyeyim salçasına yağına kadar organik alıyordum ama çocuğum yemek yemeyen inat r çocuk çıktı :D ayrıca alerjik sürekli hasta ben çok düşündüm herşeyini iyisi olsun şöylesi olsun böylesi olsun dedim nazar mı artık neyse her ay birkaç defa hastanedeyiz evindeki ürünü kullanan bir çok ama birçok kişiyi görüyorum maşallah çok sağlıklılar o yüzden hiç takma ne varsa o yasak olan şeylere dikkat et yeter
(1,796 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bundan sonra öyle yapayım
(3,915 puan) tarafından
Tabiki senin bileceğin şey canım demek istediğim özel ürünler aldım böyle oldu değil ne yaparsan yap olan oluyor :)
(1,796 puan) tarafından
Doğru diyorsun hani bişey olur mu normal kullansam diye sormak istedim aslinda
(3,915 puan) tarafından
Olmaz canım tabiki doğal olan daha iyidir ama imkan yoksa yapacak birşey yok kafanıza takmayın üzülmeyin diye dedim
0 oy
tarafından
q yaşına kadar dikkat ettim organik ürün aldım. wefood ve makarna lütfenden. şimdi 17 aylık yine elimden geldiğinde dikkat ediyorum olabildiğince organik veya doğal ürün tercih ediyorum. ama bizim yediğimiz yemekleri de yiyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 133 göst.
0 oy
8 cevap 195 göst.
19 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Semos.0111 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,303 soru

24,413,177 cevap

351,092 kullanıcı

...