+2 oy
508 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından
Bosanma asamasindayim ayni evde yasiyoruz durusma olana kadar duruşmadan sona gidecegini soyluyor iki cocugum var 4 yas 11 aylik annemde bizle kaliyor kocamla annem bir olup beni rezil ediyorlar hergun kavga kocam beni aldatti 3. Kez yakaladim ama ona ragmen beni rezil ediyor yuzsuz yuzsuz kavga bagiris en ufak seyden huzur kaciriyor ben daha olamayacagimizi soyledim hirsini yenemiyor sinirleniyor gözü dönüyor seni bogcam bak git oldurcem gibi laflar ediyor evden git defol git seni sokaga atmam lazim birsuru laf o kadar bezdimki kimseye anlatmiyorum bana yapilanlari anlatsamda psikolojisi bozuk diye yaftalarlar ikiside o kadar tehlikeliki hele annem tum bu olaylara ragmen esimin tarafini tutuyrbildiginiz düşman olduk ne yapicam nasil toparlicam bilmiyorum cocuklara ayri uzuluyorum su binanin tepesinden kendimi atmamak icin hicbir sebebim yok sadece cocuklarim var beni bezdirdiler kocam denen kendimi öldürmem icin baski yapiyor annemde oyle inanmayacaksiniz ama diyorumki bakin ben cok bunaldim kendimi atvam biryerlerden annem diyorki atta kurtulalim bir pislik kalkar  ben nasil devam edicem annem bana bunlari soylerken ben guclu durdukva  beni bitirdiler basimi alip gitmek istiyorum gidece hicbir yerim yok gunah oldugunu bilmesem gerçekten öldürcem kendimi ama kocami sevindirmek istemiyorum benim ölmem onu sevindirecek cunku 

19 Cevaplar

+10 oy
(267 puan) tarafından
Anneni de eşini de gönder o evden
-Reklam-
+4 oy
(3,932 puan) tarafından
İşte bu iki hadisizin lafına karşılık ayakta dur canısı boşver ne derlerse desinler sen attığın adıma pişman olma, hele o anneye çok şaşırdım ben yaa o pi.slik adamı eve alma öyle bı gözünü korkut ki ikisinin de bi daha sana yaklaşamasinlar bile bide rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim 
+3 oy
(3,355 puan) tarafından
Annenin sende ne işi var önce onu gönder evden sonra o kocanı 
+3 oy
(221 puan) tarafından
O nasıl bir anne 
+3 oy
(5,781 puan) tarafından
Annenin ne işi var evinde kocanda annemde defolsn gitsin o zmn. Şeytana sakin uyma sonu hüsran sadece o çocukların gözlerinin içine bak anlarsın ne demek istediğimi . Bol bol kelime-i tevhid getir savur çek Allah bir yolunu gösterecek inşallah 
+3 oy
(3,084 puan) tarafından
Koy kapının önüne ikisinide.kitle kapıyı bağırıp dursunlar. Sen değil onlar rezil olsun 
+3 oy
(737 puan) tarafından
Bu durumda eşinle annenin ilişkisi var diye şüphe ederim ben. Tövbe estağfurullah ya. 

Yasaları biliyorsun değil mi ? Annenide kocam diye tabir ettiğin serefsizide uzaklaştırma alabilirsin. 
(2,170 puan) tarafından
Kız aklıma gelmedi değil he benimde.
(737 puan) tarafından
Yani günahını almak istemem ama bir anne evladına nasıl böyle davranabilir ki
+2 oy
(517 puan) tarafından
Annenın ve eşinin aynı evde ne işi var muhattap olmadan ıkısınddn de kurtul boşanacıgın bir adama laf anlatma Allah korusun gözü döner sana zarar verir olan çocuklarına olur... 
+2 oy
(1,337 puan) tarafından
Biri bir konuda haklıysa ve güçlüyse onu her zaman yermeye çalışırlar annen zamanında senin gibi güçlü duramadığı için sana böyle yapıyordur kocan da affetmediğin aldatmaya ses çıkardığın için onlardan çok daha karakterli olduğun için bunu yapıyorlar asla pes etme kocayı boşa anneni de gönder evden paşa paşa nafaka verecek zaten kocan onunla geçinip gidersin 
+1 oy
(94 puan) tarafından
Annen ve kocanın kafası iyi değil.psikoloji bozuklar belli.hele annen cahil ve duyarsız.senden kaynaklı değilde öyle yetiştiği için.bu yüzden annenin laflarına alınma derim.eşin evdeyken evde durmamaya çalış.annen bakabilecekse çocuklara baksın bir işe gir çalış.sana çok iyi gelir.
+1 oy
(11,836 puan) tarafından
Polise gidiyorsun öncelikle o eşini şikayet ediyorsun evde can guvenligim yok diyerek.o adamı o evden gönder.arkadan da annenin çantasını at sokağa def olsun gitsin.oyle anan varsa ona ana denmez.benim kızımı damat aldatacak bak bakkkk.bir de benim yavruma bunları diyecek.bak var ya onun daha o ağzını açmadan o aldattığı bilmem neresine kadar yırtarım onu ortadan ikiye.
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Öfkenin üzüntünün sebebi onların tuhaf davranislari değil seninde bildiğin gibi gidecek daha iyi bir yerin olmaması kendine ofkeleniyorsun üzülüyorsun yapma bunu fark edince onlar ne yaparsa yapsın umrunda olmuyor.Ama hayat seni aynı anda her iki ana karakterde sinadigina göre fark etmen gereken birsey veya kendine ısrarla uyguladigin bir tarife var ne yapıyorsun kendine bir düşün bakalım

Belki yalnız olmadığını bilmen ve kolaylık istemen gerekiyordur.

Belkide en başından beri bu yolu tek yurumen gerekiyordu ama ısrarla gözüne gözüne sokulmasina rağmen yediğin kendi hakkının sonucudur.

Yada hayatta artık yeni bir rolün ve senaryon olacağı için gitmesi gerekenler son hamlelerini yaparak vedalasiyordur.

...

...

..

Hersey olabilir ama yalnız değilsin sakın unutma....

Zaten bosaniyorsun salonda halinin ortasına si.sa hiç umrunda olmasin gidiyor.Rahat ol kurtuluyorsun sen ölmekten bahsediyorsun Allah aşkına hayatının yeni bir dönemine giriyorsun önüne bak yemene içmeme sağlığına dikkat et ,evden ayrılınca diğeri annen tek kalınca susar.
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Annen sana destek değil köstek oluyor belli, ben olsam son ân a kadar kimseye söylemicem
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Man.yaklar ya. Ikisi için de uzaklaştırma kararı ne sana ne çocuklara karışamasınlar. Ses kaydı yada video görüntüsü de al elinde delik olsun. Avukatına danış. Gönder onları evden.
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Valla canının kıymetini. Bil derim dünyaya bir kez geliyorsun sığınmaya git bir müddet kal sonra işe girersin bişey olur ya o sana bişey yapar ya sen kendine bişey yaparsın bu kafayla gitmez bu evlilik inşallah dediğimi dikkate alırsında bir adım atarsın. 
0 oy
(586 puan) tarafından
İkisini de kapı dışarı et. Sağlıklı olan sensin man.yak olan onlar
0 oy
(9,926 puan) tarafından
Önce anneni gönder evde. Belkide tüm sebep odur ama aldtamda var diyorsun 
0 oy
(10,225 puan) tarafından
Eşin olacak haysiyetsizin gitmediği yetmezmiş gibi bide annen mi geldi başına. O da zaten köstek olmak için gelmiş belli ki, gönder gitsin madem.
0 oy
(322 puan) tarafından
Annen neden sana karşı böyle

İlgili bir soru bulunamadı

408,421 soru

12,270,807 cevap

37,583 kullanıcı

Kategoriler

...