+1 oy
77 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar Dr ense kalınlığı var demişti 2.7 derece bana periyatoloji bölümüne gitmemi söyledi. Gitim Dr ultasonda bir sıkıntı görünmüyor  dedi karnından sıvı aldırmak istermisin diye sordu bende kabul etmedim  sonra eğer matti durumun iyiyse 10 bin telelik bir test var dedi istersen onuda yapabilirsin dedi  ama eğer bir şey çıksa da bunun tedavisi olmaz dedi ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum napmam lazım burda baya vardi aynı durumu yaşayanlar bana tavsiyeleriniz nelerdir 

Bide dua edermisin benim için 

Yazım hatası varsa lütfen kusura bakmayın dolmuştayim  

4 Cevaplar

+1 oy
(235 puan) tarafından
Doktorun dediği gibi tedavisi yok öğrensede boş bence 
(29 puan) tarafından
Bende öyle düşüyorum 3.7 olup hiç bir sıkıntısı olmadan doğan çok çocuk var ben hamilelikte karında sıvı alımına karşıyım ya bide gelen rabbimdem gelir o yüzden kurcalamak istemiyorum
(235 puan) tarafından
Bana da dediler karnından sıvı alalım diye kabul etmedim imza attık çıktım
(29 puan) tarafından
Bende öyle yaptım canım
-Reklam-
+1 oy
(1,283 puan) tarafından
Kendine soracağın soru bir problem çıkarsa aldırcak mıyım? Ona göre karar ver canım ve bence seni strese sokmaktan başka bir şey değil Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin 
(29 puan) tarafından
Amin canım benim ben beklemeden Rabbim bana hayırmurat  etmiş  nasip etmiş ve onun verdiği cana  benim hakkım Yok dokunmaya    o yüzden bende hiç birşeyi kabul etmek istemiyorum
(1,283 puan) tarafından
Allah  evlasımızla sınamasın inşallah sağlıcakla kucağımızw alıp büyütelim
(29 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(316 puan) tarafından
Evet cnm sakın sıvı aldırma o çok riskli bebeği kaybetme ihtimalin var çünkü benimde yaş riskim vardı mecbur nift testi yaptırdım evet 10 bin liraya yaptırmıştım mecbur çok şükür bişey çıkmadı nift testinde sadece kolundan 1 tüp kan alıyorlar sonucu 1 haftada çıkıyor sadece biraz maliyetli 
(29 puan) tarafından
Teşekür ederim Bilgi için canım bende bir şey çıkacağını düşünmüyorum  ayrıntılı ultrasonda Dr ultasaondanda öyle olabilir demişti
(316 puan) tarafından
Bende içim rahat etsin diye yaptırmıştım nift testini yüzde 99 doğru sonuç veriyor
0 oy
(339 puan) tarafından

Eğer aldırmayacaksan öğrenmeninde bi anlamı yok 

Bana da başka bi sebebepten denmişti sıvı alalım diye kabul etmedim.ama her ihtimali de göz önünde bulunduruyorum.nasıl doğarsa doğsun Allahını hediyesi.kafana takıp çok düşünme Allah hayırlı olanı nasip etsin inşallah 
(29 puan) tarafından
Amin canım Rabbim evlatlarımıza şafi isminin hürmetine şifa versin bende öyle düşüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
10 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ferdane (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melis55 (4 puan) tarafından soruldu

409,012 soru

12,293,402 cevap

38,270 kullanıcı

Kategoriler

...