0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (877 puan) tarafından
Özel yaptığınız bise varmi kızla balık pişince söyle yap biter kokusu die 

13 Cevaplar

+1 oy
(34 puan) tarafından
Balığı fırında yapacak isen mutlaka soğan ve limon kullan eğer tavada yapacaksan ona tek çözüm aspiratör malesef eğer başka bir koku kullanırsan oda parfümü vs korkular karışır daha kötü bir koku olur 
(877 puan) tarafından
Fırında kullandım canjm
-Reklam-
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Vanilin kaynatmak burda okumuştum ama hiç denemedim 
(877 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Tütsü yakiyorlarmis sanırım. Bilen çıkar 

(877 puan) tarafından
AA evde var yakaym teşekkür ediyorum canım
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Balığı bize alıp gelin beraber burda pişirip yersek böyle probleminiz kalmaz :)
(1,948 puan) tarafından
Ahafag
(877 puan) tarafından
:)) teşekkür ediyorum canım
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Sirke kaynatabilirsin..

Ben balık yapınca evimde koku kalmıyor. Mutfak balkon kapısını açık bırakırım pişene kadar. Sonra yer yemez ocağı her tarafı komple siler temizler çöpüde atarım işler bitince camda üstten açık kalır oh mis...

Ne koku kalıyor ne birşey 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Balıgı yaparken aspiratör  aç mutfak kapısını kapat sonrasında camı aç yarım saat kadar havalansın 

Bırde canımın kaynatabılırsın havalandırma ısınden sonra yoksa kokular karısır
0 oy
(12,533 puan) tarafından
Vanilya kaynatınca geçtiğini okumuştum burada geçen kaynanamda yaptık dedim böyle böyle o da cezveye vanilyayla tarçın koymuş kaynattı gitti gerçekten kız koku
0 oy
(953 puan) tarafından
Yumaşatıcı kaynat biraz şu ile 
(3,081 puan) tarafından
Bu alerjik olanları çok kötü yapıyor
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ben balik pisirirken mutfagin kapisini kapatr camlari falan acarim canm.yedikten sonrada ne var yok herseyi kopukleyip makineye atarim tezgahini lavabmuda camasir suyuyla guzelce siler bezimjde kaynatirm.hic koku olmuyor senelerdir boyle yaparim.ne evim ne mutfagm kokmaz
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Görümcem balık pişerken ocakta kabuk tarçın ve karanfil kaynattı ama az değil  3 4 kabuk tarçın 1 avuca yakın karanfil 
0 oy
(142 puan) tarafından
Evin içindeki koku bolca havalandırarak atilmadiktan sonra evde bı şeyler kaynatmak mantıksız o kokuya farklı koku eklenmiş oluyor ve daha agirlasiyo evin kokusu evdeyken anlasilmiyo ama dışardan girince ağır ekşi bı koku oluyo tek çözüm uzun süre havalandirmak ve bulaşıkları hemen toplayıp ocağı temizlemek 
0 oy
(52 puan) tarafından
Ben yumurta tasına yumuşatıcı bir miktar su veya 1 pkt vanilya bir miktar su kaynatıyorum ocakta geçiyor koku
(22,049 puan) tarafından
KızZ eskilerden misin sen'))
(52 puan) tarafından
Bilmem öylemiyim :)
(22,049 puan) tarafından
Evetrt amaa kimsin bilmiommmm ')))))
Özelden yazabilirsin mesela'))))
(877 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Yumuşatıcı kaynatıyorum bide aspiratörü açıyorum
(877 puan) tarafından
:))  aldım tencereye, yumuşatıcı, beyaz sabun attım, vanilya, sirke attım en küçük göze koydum.

Birde kadir ezildi tarifi yaptım, havluyu ıslattım yumuşatıcı döktüm kapının altına bıraktım. Camları açtım kapıyı kitledin inşallah eve girmez koku :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 35 göst.
+2 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 62 göst.

408,339 soru

12,267,606 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...