0 oy
34 göst.
önce Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından
Kızlar möllers balık yağı kullanıyorum kızıma dün eşim verirken eline vurmuş kızım kıyafetine dökülmüş yağ kıyafet renkli leke falan yok belli olan ama kokusu çıkmıyor dün yıkadım kuruyunca hâlâ leş gibi kokuyordu bugün bir daha yıkadım yıkamadan önce beyaz sabun sürdüm üstüne e bebeğin leke çıkarıcısından döktüm ama yok hâlâ kokuyor bi yöntemini bilen söylesin Allah aşkına çok kötü kokuyor ya 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,910 puan) tarafından
Bizim zıbına döküldü koku çıkmadı kaç kere yıkadım en son attım
önce (908 puan) tarafından
Valla az daha çıkmazsa bizimkinin sonu da çöp gibi duruyor çok fena bi koku ya :D
önce (3,910 puan) tarafından
Bekle bakalım belki tavsiye veren olur :) evet çok berbat kokuyordu,  zaten zıbındi bir kaç ay sonra giyemez küçülür diye acimadım :)
-Reklam-
0 oy
önce (3 puan) tarafından
Benimde kızımın 2 3 kıyafetine döküldü ve ne yaptıysam çıkmadı yüksekte yıkadım yumuşatıcaya bastım çıkmadı.. atmayada kıyamadım yeni almıştım.  1 ay sonra falan baktım kendiliğinden geçmiş. Hafifi var ama ağırl dereceliği gitmiş.
önce (908 puan) tarafından
Bende biraz bekleyeyim bari her çamaşırla atayım yıkamaya belki bi ümit çıkar :D bende daha kış başında aldım takımını daha 4-5 kez anca giymiştir ya kaldırmayı düşünüyordum bir çocuğum daha olacak o da kullanır diye böyle koku kalınca çok tiksindirici oldu gerçekten çocuk balık halinden çıkmış gibi kokuyo :D

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 145 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 175766 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde As (1 puan) tarafından soruldu