0 oy
51 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kizlar Merhaba Siz bu fenomenlerin önerdiği kahveler var özlem öz umrantoo kahvesi ödem attırıcı kilo vermede yardımcı okudum yorumları baya memnun olan ve kilo veren var siz kullanıp memnun olduğunuz varmı yada inandırıcı mi yoksa aldaticimi size sormak istedim

4 Cevaplar

0 oy
(12,274 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
hali hazırda diyet ve spor yapıyorsan normal Türk kahvesi de yağ yakıcı özelliğe sahiptir. hatta içine az biraz da hindistan cevizi yağı koyarsan süper olur. 

pnum dışında ek bu tarz şeylere para harcamaya gerek yok
(688 puan) tarafından
Çok merak etmiştim yariyormu acaba diye sağol canim
-Reklam-
0 oy
(5,436 puan) tarafından
Canim bu tarz seylere inanma. Kilo verdirse bile sagliga zararlari var. 

Gecen sene bi ogrencimin annesi zayiflama urunu yuzunden oldu.

Kilo vermek istiyosan bogazini tutacaksin. Bol hareket edeceksin. Ama en onemlisi az yiyeceksin. Saglikli besleneceksin. 
(688 puan) tarafından
Ay kız korktum Allah korusun
(5,436 puan) tarafından
Allah korusun tabi.
Uzak dur o tarz seylerden.
0 oy
(3,727 puan) tarafından
Onlar emin ol o kahveler içmiyor canim, para kazanmak için takipçilerine öneriyorlar.  Bu kahveler yüzünden organlar bir zaman sonra iflas oluyor malesef. En güzeli türk kahvesi içine tarçın atana var limon sıkan var yağ yakma özelliği var, bir de bol su iç sporlar destek kilo verirsin 
0 oy
(916 puan) tarafından
İçimi yumuşak güzel bir kahve üç dört gündür kullanıyorum. İştah hastayım diye mi kapalı yoksa kahveden mi kaynaklı bilmiyorum.
önce (688 puan) tarafından
Bende bugün başladım bakalim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,232 göst.
1 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Küboşşşş (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
+1 oy
1 cevap 33 göst.

407,216 soru

12,222,988 cevap

36,818 kullanıcı

...