+1 oy
298 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (551 puan) tarafından
Kızlar hamur yoğurma makinası mi yoksa Air fairy. Hamur yoğurma makinası çok istiyorum ama Air fairymi alsam kararsız kaldım siz hangisini kullaniyorsunuz

19 Cevaplar

+1 oy
(6,941 puan) tarafından
İkiside var ve ikiside çok farklı amaçlara hizmet ediyorlar ama hangisini çok kullanıyorsun dersen airfrey 
(551 puan) tarafından
Çocuk olunca Ayfer daha iyi geliyor gözüme kararsızım oyuzden
(5,976 puan) tarafından
hamur yogurma makinasi benim gozumde ilk 1500 ihtiyac listeme bile giremez . hamurusi bisey yapmiyorum ki zaten kilodan kaciyorum. :) makina olsa illaki insan biseyler yapip denemek isteyecek. asiri gereksiz bence gereksizliginden ziyade  zararli aliskanlik edindirici kotu arkadas gibi bisey yaninda varsa mecnur yoldan cikarir insani biseyelr yaptirip yediri. :)
(6,941 puan) tarafından
Casperiye benim için ihtiyaçtı valla canım pasta börek yapan biriyim bulgur köftesi vs çok yaparım kolumda sinir sıkışması var iki çeşit kurabiye yapsam ağrı çekiyordum iyiki almışım
-Reklam-
0 oy
(6,317 puan) tarafından
Ayferin hiç bı katkısı yok insana kaç defa kullandım bilmiyom ama hamur yoğurma makinası harika
(551 puan) tarafından
Degilmi ben yine hamur yoğurma makinası için ikna çabalarına basliyayim :))
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Ayferi ayda 2 kere açmıyorum 

Hamur yoğurma makinası benim için daha önemliymiş bunu anladım 

Evde hamur işleri ile çok uğraşıyorsann hamur yoğurma makinası önceliğin olsun

(551 puan) tarafından
Hamurda yapıyorum hani onu birtek hamur içinde değil köfte vs içinde istiyorum
(4,296 puan) tarafından
İmkanın varsa hamur yoğurma makinası o zaman canim daha kullanışlı bence
(4,912 puan) tarafından
Bence Hamur yoğurma en gereklisi. Pogaca kurabiye cıgkofte herseye lazm. Benim okula giden cocugum esım var sürekli lazm oluyor banada bende alacağım inşallah
(551 puan) tarafından
Bencede hamur yoğurma makinası daha iyi olacak benim için
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası alırım ben :D
(551 puan) tarafından
Onu çok istiyorum eşim Ayfer istiyor oyuzden kararsız kaldım
0 oy
(12,583 puan) tarafından
airfryer boş boş duruyor evde. hamur makinem yok eğer hamur işi seviyorsan onu al. 
(551 puan) tarafından
Yani hamur işi de yapıyorum kizartmada kızım için yapıyorum kararsız kaldım oyuzden
0 oy
(3,082 puan) tarafından
İkisi çok farklı şeyler . Aırfer küçük aileler için bence. Biz 6 kişiyiz ve bize yetmez die hiç oralı olmadım. Hamur yoğurma makinası değilde ekmek yapma Makinesi aldım ben oda hamur yoğuruyor kolaylık oluyor bazen
(551 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası çok istiyorum bende bakalım
0 oy
(168 puan) tarafından
Daha bu ay aldım hamur yoğurma makinasını çok iş görüyor ben çok fazla hamur işi pasta tatlı börek çörek yapan biriyim o yüzden elim ayağım oldu diyebilirim onda hamur yaparken bende hemen mikserle kek tatlı çırpiyorum aynı anda iki çeşit çıkarıyorum 
(551 puan) tarafından
Evet oda bana o yönden kullanışlı geliyor
0 oy
(417 puan) tarafından
Air fairy aldım 2-3 anca kullandım hamur makinesi daha mantıklı 
(551 puan) tarafından
Bende hamur yoğurma makinası istiyorum eşim boş diyor bakalım kim kazanacak
(417 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinesine ikna et
(551 puan) tarafından
İnşallah :)))
0 oy
tarafından
Ben de hamur yoğurma makinesi almak istiyorum. İçli köfte hamuru için olsun pasta börek için olsun. Çok iş görüyor ya. Airfryer hiç içime sinmiyor ya
(551 puan) tarafından
Aynen bende onun için istiyorum Harput köftesi var bizim onun içinde çok kolay olur istiyorum
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Airfrey çok zararlı kullanmamanızı tavsiye ederim. 
(551 puan) tarafından
Çok arayış içindeydim evet öyleymiş
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Ben maikenyi alirdim hamurnicin, airfry sagliksiz dediler, firinla ayni benim icin :)
(551 puan) tarafından
Benim fırınim davul fırın olduğu için zor oluyor diye Ayfer istedim kararsızım
0 oy
(22,050 puan) tarafından
Keşke bnde airfey almasaydim hamur makinası alsaydın

Haftada 1 2 hamur işi yapiom

Airfrye 2 haftada 1 kullansam odur yoksa kullanmam onuda
(551 puan) tarafından
Yani Ayfer aslında hazır ürünler için iyi genelde
0 oy
(5,496 puan) tarafından
İkiside yok bende. 

Ama hamur yogurma makinasi almak istiyorum. Tabi tezgahim kucuk. Buyuk mutfakli bi eve tasinirsam belki bi gun alirim. Cok hamur is vs yapmiyorum ama calisiyorum arkadaslarimda var cok pratik bence.
(551 puan) tarafından
Benimde tezgah küçük ama gönlüm hamur yoğurma makinası dan yana
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Canım hamur yoğurma makinası annemde var bende yok airfryer var bende kullanıyorum ama sık değil hamur yoğurma makinasıda ben hamuru beceremiyorum çok o yüzden daha önemli gibi ama alırmıyım almam çünkü sık hamur işi yapmıyorum eğer yapsaydım alırdım yani çok sık hamur yoğuruyorsan ve zorlanıyorsan kurtarıcın olur
(551 puan) tarafından
Yani tek hamur işi için değil köfte vs yapan birisiyim Elazığ Harput köftesi var onu yapimi biraz uğraştırıcı makina olsa hepsini kat içine yogursun bu yandan sen diğer içini gör diye istiyorum bakalım
(1,107 puan) tarafından
Aynen canım iyi olur kullanacaksan Elazığlımısın
(551 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Bence hamur yoğurma makinası 
(551 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(511 puan) tarafından
Hamur yoğurma bana göre Boş yere para valla şurda iki dk hamur çevirmek için dünyanın parası... Airfrey kullanıyoruö herşeye yarıyor valla 
(551 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası birtek hamur için degilmi bazı köfteler içinde iyi oluyor
0 oy
(390 puan) tarafından
Airfrey zararlı cnm tavsiye etmem
(551 puan) tarafından
Öyle duydum bende ama fanli fırınlarda onunla aynı işlevi var. Ben airfrey i benim fırınim davul fırın buzdolabı üstüne koymuşum indir kaldır artık bıktım oyuzden istiyorum
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Airfreyı ilk alanlardanım toplasan 10 defa kullandım öylece duruyor mutfak şefimi daha çok kullanıyorum hamur kek tatlı daha çok yapıyorsan mutfak şefi al bir de airfreyı temizlemek çok çok zor 
(551 puan) tarafından
Benimde gönlüm hamur yoğurma makinası dan.bakalim inşallah aldirabilirim onu eşime :)))
0 oy
(478 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası tabikide alırım en gerekli şey benim için 
(551 puan) tarafından
Benim içinde o daha iyi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 192 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nazsultan (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
26 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde eylul_ (1,855 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
19 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutluu annee (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.

408,337 soru

12,267,629 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...