0 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (187 puan) tarafından
Gebelik için kendini dinliyorsun o yüzden belirtiler var sanıyorsun deniliyor kendini dinleme nasıl oluyor ben evi temizlerken bile ağrılarımi fark ediyorum bu kendini dinleme mi

4 Cevaplar

+3 oy
(4,520 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Evet buna inanıyorum gebeliği hastalık gibi görüyorlar ve psikolojik olarak ellerinden gelse 24 saat yatmaya çalışılıyor gebelik hastalık değil sadece içinde minik Bir sey büyüyor ve doğuyor bu yani

(187 puan) tarafından
Evet birde insanları bununla kinamaları var
(4,520 puan) tarafından
Ne gibi kınama
-Reklam-
0 oy
(290 puan) tarafından
Hayır tabi ki kendini dinlemekle olacak.seyler değil içinde bir insanoğlu büyüyor o büyüdükçe vücut tepki gösteriyor kendini dinlemekle reflü olur mu hepsinin bı sebebi bilimsel açıklaması var ufak bir örnek benim el ayaklarım uyusur kemik.agrilarim olurdu bunun sebebi de gebelikte magnezyum eksikliği bebek buyudukce vücutta vitaminler eksik kalabiliyo 
(187 puan) tarafından
Ya gebelik şüphem var kasik ağrısı bel ağrısı var herkes sen kendini dinliyorsun o yüzden diyor ama temizlik yaparken kuran okurken ağrıyor hissediyorum
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Gebelik isteyen biri kendini dinler canm mesela adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıdır yada bazen hic belirti olmaz. Gebelik istediğimiz için en ufak ağrıyı buna bağlıyoruz ama psikolojikmen olmuyor ağrının bir sebebi var ya adet ağrısıdır yada Gebelik oluştuğu içindir.
(187 puan) tarafından
Evet doğru benim söylemek istediğim insan dinlenirken dinler ama iş yaparken kuran okurken kendini dinleyemez diye düşünüyorum
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Ah bacım seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende diğerlerinden babamı kaybettim üstüne durduk yere zature oldum.simdi azcik oksursem acaba diyorum nasıl öksürüyorum diyorum .ben hasta olmaktan korktuğum için kendimi dinliyorum sen gebe kalamk istediğin için .ama şunu anlamıyorlar biz bunu kendimiz istemiyoruz.bilerek yapmıyoruz.bunu da yaşamayan bilemez

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 132 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Duyguu27 (3,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,461 göst.
9 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 607 göst.
21 Temmuz 2019 Aile & Aşk kategorisinde Kurabiye canavarim (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.

410,583 soru

12,351,860 cevap

40,614 kullanıcı

Kategoriler

...