0 oy
49 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (44 puan) tarafından
Babyjem silikon mama seti ile oioi arasındaki fark nedir sizce? Arada parayı hakedecek bir fark var mı? Ek gıda alışverişi yapacağım ve bu ikisi arasında gidip geliyorum. Silikon olduğu içinde hassasiyetim var. Babyjem kullanan var mı nasıl sizce ?

4 Cevaplar

0 oy
(788 puan) tarafından
Osman gönülal ın hikayesinde dinlemiştim bazı plastikler camdan yapılıyormuş yani sağlıklı oluyorlarmış o yapıda ki maddeler oioi markası da bu maddeyi kullandığı için sağlıklı olarak geçiyor ben hep oioi kullandım 
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
ikisinin arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum. oioi kullanıyorum ben ama indirimde denk gelmişti 
0 oy
(5,974 puan) tarafından

antin kunti. seylere hicmi hic gerek yok:) normal tabaga koyup yedirecen kaseye falan. slikon kasik ilk bebekken kolay oluo. sonra zaten tatli kasigi normal

gayet yeterli. oioi aldim ama asiri gereksizmis yani. cunku onu yao yemio yarim saat sonra baska bisey yap yemio birazdan bisey yap

meio . zirt birt onu mu yikaycam

hersefere. normal kaseye koy yedir bulasani at makinaya olsun bitsin . bebek bu oioi degil ben yemem asla demiyor sonucta:)

0 oy
(1,657 puan) tarafından
İkisi de silikon ikisinin de hammaddesi cam. Bir fark olduğunu sanmıyorum bebegim ekgidaya başladığında oioi vardı babyjeminki yoktu o yüzden onu deneyimleme şansım olmadı. Bulaşık makinesinde yıkamadan, elde ve kokusuz bir deterjanla yıkamak ve yemek kalıntısını bekletmeden temizlemek gerekiyor yoksa koku oluşuyor ve çocuğa yedirdigin yemege de siniyor o koku. Ben bulaşık makinesine hiç atmadım ve unibabynin emzik ve biberon tenizleyicisi ile yıkadım hep ona rağmen koku sorunu oldu. Baktım yemege de siniyor o koku artık normal tabaklarimizda vermeye başladım yemeğini. Vakumlu olan tabağının da vakumu çok kuvvetli değildi sökebiliyordu çocuğum. Şimdi hala ara sıra kullanırız ama sıcak yemekler için değil kuru şeyler koyarken falan kullanıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 30 göst.
4 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
12 cevap 202 göst.
8 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Degistirdimgitti (2,813 puan) tarafından soruldu

408,332 soru

12,267,342 cevap

37,495 kullanıcı

Kategoriler

...