0 oy
560 göst.
Aile kategorisinde (182 puan) tarafından
Ev kucuk çok eşyam var sürekli dağılıyor başka birinin evine gitsem düzeni en basiti koltuklarım kirlent var çok döküntü misafir gelsin istemiyorum 

Bana kalsa çoğu eşyayı satıcam millet haftaya 1 evi toplar ben hergun döküntü toplarimm

11 Cevaplar

+1 oy
(7,148 puan) tarafından

Önemli olan mutluluk.  Eşya boş iş 

(182 puan) tarafından
Orası öyle ama az eşyam olsa daha iyi
(7,148 puan) tarafından
Bi sinirle at fazlalıkları;))) ben öyleyim
-Reklam-
+1 oy
(7,653 puan) tarafından
İnsanın evi ne kadar duzenliyse insan o kadar mutlu huzurlu olur tabi başka dertler yoksa. 
(1,825 puan) tarafından
Artimi verip kaçıyorum
0 oy
(7,488 puan) tarafından
Sağlık olsun yaa gerisi boş çok takiyorsan fazla ve işine yaramayan ne varsa at gitsin
(182 puan) tarafından
Aynen öyle saglik olsun tabi bilemedim önceden çok takarım şimdi öyle değil
0 oy
(3,744 puan) tarafından
Fazla eşya sevmem, işine yaramayan varsa sat veya at 
0 oy
(25 puan) tarafından
Benim de çok eşyam oluyor ama ben kullanmayacağımı düşündüklerimi başkalarına veriyorum her şey para değil satıp napacam durumu olmayan insanlar seviniyor 
0 oy
(665 puan) tarafından
Öncelik sağlık ve mutluluk olsun gerisi halledilir canım benimde evim küçük ama kullanmadığım eşya ortada durmaz mesela kullanmadıklarımı ya attım ya sattım kullanmadığım eşyaları kaldırabilirsin kırlentler döküntü duruyor diyorsun yeni kılıf alabilirsin uygun fiyata ufak değişiklikler de baya fark ediyor 
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Sat canım ucuzdan sat birilerinin işi gorulsun
0 oy
(13,520 puan) tarafından
Ben kirlentleri kaldırdım gerçekten gözüme fazla geliyor. Elimden gelse berjelleri de atcam. Salonum çok sade fazla eşya gerçekten insanı yoruyor 
0 oy
(2,144 puan) tarafından
Sağlık olsun canım fazlalık gördüğün ne varsa kaldır yığ bir yere balkon olur yatak odanda bir köşe olur vs. Fazla kırlentleri de çıkar yani 
0 oy
(57 puan) tarafından

Koltuk altı sandıklarından bazamin altından ise yaramayan kullanmadığım bile çıkardım  kendi gardrop çocukların dolapları hepsini elden geçiriyorum o kadar  iyi ki isim hemen bitiyor mesela baza altım bombos neredeyse mont falan vakumluyorm hiç yer kaplamaz evi toplarken onunal ortadan kalksn diye başka yere atmam onun yeri vardır oraya gider eşim mesela oda düzeni sever çocuklar dağıtıyor oyuncaklarda minik olan seyelri bile kapaklı şeye koyarım peluslari bebek oyuncakalri ayrı büyük kamyon arabalari vs. Ayrı ayrı koyuyorum:)))

Mesela benimde kanepede arka uzun yastıkları ayriyeten yanda ayrı kırlent vardi ben arkada olanları kaldırıp büyük vakumlara koyup çuvala koydum sığınağa indirdim :)) o kadar iyi ki eve gelenler sürekli alıp oyun oynuyorlardi benimkiler de öyle kaldırdım rahatladım 
0 oy
(455 puan) tarafından
Valla kalabalığa hiç gelemem işime yaramayan almam varsa atatım kimseyi de takmam 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (871 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 226 göst.
0 oy
27 cevap 792 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu

407,435 soru