0 oy
772 göst.
Diğer kategorisinde (59 puan) tarafından
Sürekli evdeyim ve eve taktım diyebilirim yeni binada oturmuyorum kendi evimiz ama eski bayağı ne kadar içini yaptirsan da olmuyor.mutfak desen masa bile sığmıyor valla sıkıldım iyice

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Böyle eve sığmıyoruz da insanoğlu mezar daha küçük daha dar onu hiç düşünmüyoruz
(59 puan) tarafından
Evet orası öyle ama mutfakta vakit geçiyor sürekli mutfağa girmek istemeyince de olmuyor işte hevesle yapamıyorsun
-Reklam-
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Valla her yer küçük kabul edilebilir ama mutfak geniş olmalı ya. 
(59 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
tarafından
Rabbim huzur versin canım önemli olan o inşallah daha iyiside olur 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Benim evim 40 m2 bacım evin yaşı benden büyük ben ne yapayım çok şükür huzurum yerinde 
(2,692 puan) tarafından
1+1 mi? 40m2 hiç duymadım da o yüzden soruyorum yanlış anlama lütfen :)
(14,168 puan) tarafından
Evet canım 1+1 dükkan olarak yapılmış sonradan eve çevrilmiş. Bende bilmiyordum evlenmeden önce :D
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Huzurun yerinde mi canim?
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Valla benim de tezgahım küçük ama Allah korusun ya kaynanayla yaşasaydım deyip kendimi teselli ediyom :)
(59 puan) tarafından
Haha kaynanam da üst katta
(2,530 puan) tarafından
Ayy yarıldım gülmekten sjsjsshsh
0 oy
tarafından
Canim benimde evim eski ama şükür napalim kira o kadar zorki Allah gönlüne göre naisp etsin:)
0 oy
tarafından
Kır duvarı amerikan mutfak yap :D 

Valla benim kendi evim değil ama kira vermiyoruz diye eski bi evde oturuyoruz. Gün gün bi yerini yapıyoruz dikiş tutmuyor. Allah kolaylık versin sabır versin bizlere de insan gibi yaşayacak temiz yeni evler nasip etsin inşallah çok amin 
0 oy
(5,132 puan) tarafından
En büyük derdin bu olsun bu zor devirde 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Evi yuva yapan mutfak değil ailedir huzurdur 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Sen de kendince haklısın muhakkak ama en azından kendi evin kira da değilsin. Kendimden örnek vereyim 3 yıl olacak evleneli bu eve gelin geldim daha 1 sene sonrasında duvarlar küf olmaya başladı evin heryeri küf mutfak dolablarının içi de dahil banyo da duran çamaşır makinemin boyası atmaya başladı sen düşün gerisini. Ev sahibi evden çıkın satıcam dedi kaç aydır ev arıyoruz bugün bulduk adam 1 saat içinde 50 bin koydu üzerine çok zor bi durum Emin ol o küçücük mutfağa sahip olmak isteyen de var 
(59 puan) tarafından
Banyomda çamaşır makinem aynısı oldu mutfakta bulaşık makinem paslandi
0 oy
tarafından
Benimde küçük masa sığıyor ama oturylmuyor allahtan zayıfım dq ben sığıyorum
0 oy
tarafından
Sürekli evde olunca bende öğle herşey gözüme kirli gözüküyor aynı yeri 3 kere siliyorum taşınmak istiyorum
0 oy
tarafından
Benim mutfagima da masa sığmıyor tek derdimiz bu olsun en azından kendi evin şükretmeyi bilmek lazım 
0 oy
tarafından
Bnmkide ince uzun canm hayrlısı böyleymiş
0 oy
(13,121 puan) tarafından
Kendi evinmis gene canim bi civi caksan kendine ben kiradayim bizim ev de eski sanki elin evinde elin eşyalarıyla oturuyorum benim olsa keşke de eski olsa güzelleştiririm ben onu
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Ahh kendi evim olsada mutfağı küçük olsa sekiz senedir kirada bi başıma mücadele veriyorum Rabbim sağlık versin üstesinden gelim ama inan ay göz açıp kapatıncaya kadar geliyor yeniden bi tomar parayı birinin eline sayıyorum bazen içime oturuyor sabah altılarda kalkıp koca ay işe gidiyorum yarısı kiraya gidiyor yinede şükür tabi en azından işim var ödeyebiliyorum.
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Canım olmadı odayı mutfağa kat belki öyle için isinir
0 oy
tarafından
Benimde evim öyle eski bina mutfagim çok küçük ama çok şükür kira vermiyorum ev sahibi derdim yok ve en önemlisi sağlıklı huzurluyuz
0 oy
tarafından
Aynısı benim de mutfağım küçük bide oğluşum emekliyor falan ama evimi küçük de olsa seviyorum ya ben kirada sürünmüyoruz hiç değlse

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 282 göst.
19 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif6060 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 404 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 931 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 875 göst.