+4 oy
474 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Kızlar meme kanseriym biliyorsunz. Dun ameliyat ile sol göğsüm alındı. Lenfimden biyopsi yapmış ameliyat esnasinda temiz gelmiş. O yüzden doktorum lenflerine dokunmadm dedi. Çok şükür ki Rabbım e .. pazartesi ye kadr hastanedeym. Çok şükür ağrım flan yok. Korktugm gibi olmadi ameliyat..

Sonuna yaklaştım artk.. buraya bitti diye yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..

Dua eden herkesten Allah razı olsun.. iyi ki varsınız ❤️

24 Cevaplar

+1 oy
(7,209 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im şifa versin daha da iyi olduğun günleri görelim inşallah.
-Reklam-
+1 oy
(642 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bir an önce toparlanırsınız inşallah. Allah sağlık şifa versin tez zamanda. 
+1 oy
(3,843 puan) tarafından

Rabbim şafi ismiyle şifalar versin <3

+1 oy
(229 puan) tarafından
Geçmiş olsun Rabbim şifanı versin annenden yeni dogmuş gibi tertemiz olursun inşallah 
+1 oy
(1,105 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Umarim bitti dedigin postunu da okuruz. 

Ne yazık ki bu hastalık artık baş ağrısı gibi herkeste var neredeyse. Ben ve annemde takipli hastayız. Annemde hem kist var hemde çok yoğun bir memesi var. Bakalım, umarım korktuğumuz başımıza gelmez. 
+1 oy
(1,659 puan) tarafından
Rabbim seni kızına eşine ailene bağışlasın canım gözünüz aydın bundan sonraki hayatın hep huzur ve sağlıkla geçsin, rabbim tüm şifa bekleyenlere gani gani şifa versin inşallah 
+1 oy
(2,323 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bitti postunu açacaksın kazanacaksın :)

+1 oy
(833 puan) tarafından
Allah şifa versin amin
+1 oy
(680 puan) tarafından
Ayy gözümüz aydın. Binlerce şükürler olsun. Çok mutlu oldum. Çok geçmiş olsun canım 
0 oy
(7,997 puan) tarafından

Ayy çok şükür canım bugün burdan bir arkadaş ile senden bahsettik inanki o da çok çok geçmiş olsun dedi kendisi yok burda hesabıni sildi de çok sevindim iyi olmana çok şükür daha da iyi olacaksın Rabbımin izniyle <3

0 oy
(3,937 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ❤️ Allah tez zamanda şifa versin canim
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın 
0 oy
(7,452 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah.  Sabret şükret dua et.......<3

0 oy
(3,134 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun güzel haberlerinin devamı da gelsin inşallah 
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Çok sevindim kardeşim inşallah en güzel haberlerle evine dönersin gördüğün göreceğin en büyük acı bu olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
0 oy
tarafından
Rabbime sukurler olsun canim elhamdülillah cok gecmis olsun 
0 oy
(19,497 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah'ım şifalar versin inşallah tez zamanda 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım senın adınada çok sevindim Rabbimin izniyle bu günlerde geçecek elbet ♥
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canm Rabbim şifa versin daha güzel günler seni bekliyor inşallah 
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Rabbim şifa versin insAllah tamamen geçer 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
16 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebrualya3003 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde AlpereninAnnesi (1,023 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 403 göst.
28 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,409 soru

12,270,409 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...