Şu vesveseden illallah ettim ya . Abdest aliyorum acaba agzima 3 kere mi verdim su , ya 2 yse birdaha veriyim 3 se de 4 olur garanti olur diyorum sonra yaa bastan aliyim diyorum ve sar başa . Namaz kilarken acaba kollarim degmedi mi acaba suan secdeden hafif döndum mu ya subhanekeyi okumadiysam ya 3 kere subhanalah demediysem , ayy 2 mi oturdum 3 mu yoksa 4 mu . Ya yemin ediyorum hep boyle yıldım ya bukadar vesvese nedir . Anksiyete hastasiyim hemde ileri derece kendimi namaz zikir ve kuran la dizginlemeye calisiyorum okdar cok yoruldum ki . Bide bu yazdiklarim sadece abdest ve namazda . Gusulde ya kuru biyerim kaldiysa ya kupemden su girmediyse ya saclarimdan iceri degmediyse hep boyle vesvesenin icine tukuuryim . Ben senin yerinde olsam birdaha girip almistim gusul .Bir gunluk de kaza naamzi kilmistim kesin kabul olmadi diye . Beni takma ben dünyanın en kuskucu insaniyim . Her boku irdelerim cunku bokk var .Artik kufur etmek zorundayim yani bende gamsiz olmak istiyorum . Tazeelesen daha iyi olur sanki .