0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Sürekli ben haklıyım diyen cahillerden iki kuruş görüp ne oldum delisinden asla hatası olduğu halde kabul etmeyen sürekli kendini birşey sanan aslında puf olan gereksizlerden ve en önemlisi hastalık zor zaman bilmeyen belirli bir yaşa gelip haksızlığı yalanı savunacak kadar karektersiz olan sözde Akraba olacakları temizledim rehberimden her yerden onları muhteşem yaşantıları ile başbaşa bırakıyorum ve hayatıma bakıyorum 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,981 puan) tarafından
Helal olsun yazsam roman olur hayatımızın dönüş noktasını akrabaları silerek karar veren  biri olarak söylüyorum 

iyiki diyorum iyiki evimiz arabamız herşeyimiz gitti dönüp arkaya bakmadık şuan 2 evim 2 arabam var çok şükür  Allah doğruyla beraberdir 
(58 puan) tarafından
Aynen öyle bırak herkes kendini haklı sansın
(4,981 puan) tarafından
Allah var ahiret var hesaplaşma var
(58 puan) tarafından
Hep adım atan biz olduk bir kez yüz çevirdik kötü olduk aslinda işlerine gelmediler anlamayana en güzel cevap silmek
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Helal olsın dayıoğli en iyisini yapmışsın bende yavaş yavaş yapıyorum yazdıklarını
(58 puan) tarafından
Kızlarr dedim sen Dayıoğlu diyorsun:D
(556 puan) tarafından
Hajsjjsjsej esprisine dedim kız alınma
(58 puan) tarafından
Güldüm ya alınmadım
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Şuan yapmak istediğimi yapmışsın ama benim öyle bir imkanım yok silersem yine ben kötü olurum her zaman ki gibi ve sürekli aynı ortamlarda bulunmak zorundayız katlanmak zorundayım onlara hepsinden nefret ediyorum 
(58 puan) tarafından
Biz yaklaşık 1 seneyi geçti düğünler dışında aynı ortamda bulunmuyoruz ordada uzak oturuyoruz bende senin gibiydim dedim ki ben kötü olurum ama artık orayı da geçtim bırak kendini haklı sansınlar ben olsam şayet beni takmıyor ki sildi derim
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bende temizledim ve kafam çok rahat en iyisi buymuş 
(58 puan) tarafından
En iyisi mis
(3,603 puan) tarafından
Evet ya kafa rahat kim neyi demiş derdi yok iletişimi kesiyorsun hayatına bakıyorsun
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Çok şükür benım hiç hayatımda olmadılar. Sana da gecmış olsun bundan sonrasına bak 
(58 puan) tarafından
Güzellikten anlamayanı sileceksin sessizlik en büyük güçtür
0 oy
(142 puan) tarafından
17 den fazla akraba postun var bence iyi yapmışsın ya engelle ve düş yakalarindan :)) şaka bı tarafa bu konuya dikkat et belki de tedaviye ihtiyacin vardır akrabalara bu kadar takık olan başka birini daha görmedim mutlaka altta yatan bı sebep vardır

...
(58 puan) tarafından
Psikolojik tedavi alan insanlar başka insanların eseridir değil mi
Kötü niyetli insan bu kadar ince düşünmez iyi niyeti suistimal edilmiş insan hak aradığı için bu kadar açıklama gereği duyar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
0 oy
7 cevap 345 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,283 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,730 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,086 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...