0 oy
147 göst.
Aile kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar biz gurbetteyiz. İzinlerde geliriz bazen memlekete. Eşimle ilgili rahatsız olduğum bi konu var. Eşimin ailesi herkesle küs. Tüm akrabalarıyla. Benim ailemle de küsler konusmazlar. Onlara göre herkes kötü bi tek bunlar iyi. Her lafı söylerler her dedikoduyu arsızlığı yaparlar biri bunların tavuğuna kışt dedi mi hemen onunla düşman olurlar. Eşim kimseyle küs değil ama ailesi küs olduğu için o da görüsmüyo mecburen. Kızlar biz ne zaman izne gelsek kayınvalidem ve görümcem eşimi çembere alıp herhangi bir X kişisiyle ilgili bize şunu yaptı bize bunu yaptı şunu dedi bunu dedi diye eşime kendilerini haklı gösteren şeyler anlatıyolar. Eşim o anda o X kişisine karşı dolmaya başlıyo. Bi bakıyorum eşim o kişiden soğumuş. Sen bu kişiyi severdin noldu diyorum bizimkilere bilmem ne yapmış annemler anlattı diyo. Peki sen karşı tarafı neden dinlemiyosun diyorum neyini dinlicem anam bacım yalan mı söylicek canlarını sıkmış işte diyo. Bu huyundan nefret ediyorum. O iki kadının sözü bunun için kanun hükmünde kararname. Hemen kararı verip idama yolluyo insanları. Anlatamıyorum annesinin bacısının kendi tarafından anlattıklarını. İlk evlendiğimizde aynısını bana da yaptılar boşanma aşamasına gelince aklı başına geldi benle ilgili konuşturmamaya basladı onları. Ama bunun sonu yok. Büyücü gibiler laf cambazı gibi öyle anlatıyolar ki sanırsınız karşı taraf azılı bir katil. Eşimi kendime tatlı dille bi bu konuda çekemiyorum. Hep onun ailesine yanlış yapılıyo. Herkes kötü. Gurbette olduğumuz için gözüyle görmüyo kim naptıysa sadece anasının bacısının anlattığı kadarını dinleyip silip geçiyo herkesi. 

6 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
bacim onlar  ne dediyse onlarla beraber  dedikodu yaoma sen aa hmmm he deyip gec bsjsjs huylu huyundan vazgeciremezsin 
-Reklam-
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Bu modelden bendede vardı ilk wvlendiginiz yıllar böyleydi kaynanaya benim hakkımda konusamacagini kendi seviyesinde söyledim aramaz ama esmle konusdugunda eşimin bana karşı düşmanca konuşmalarından anlarım konuştuklarını haddini bil dediğimde anlar susar bende eşimle dahi yüz göz olmamayı tercih ediyorum 
0 oy
(734 puan) tarafından
Anacı erkekler lütfen evlenmesin . Yada hem eşini hem annesini eşit tutsun . Sonra işte bu tarz sorunlar çıkıyor. Sen bence karışma zaten pek sözünü de geçirmemişsin bu konuda seni dinlememiş 
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Benimde eltim öyle. Hayal dunyasi genis, demedigim laflari boyle boyle dedi diyip esimin ailesine sikayet etmis. Yuzlesincede agladi bagirdi cagirdi, lafini yedi oturd. Ona ragmen bu arsiz gidip esimin aielsine ağlamış ustume yurudu diye  şizofren elti teroru var bende, ama iste sevmesemde kaynimin hatrina gorusuyorum hala. Distan baksanda naif, masum, namazinda birsey sanirsin. Ama gorumcemde cozmus, cok tehlikeli o diyor. Yani lafin ozu, Allah onlari bildigi gibi yapsin
0 oy
(641 puan) tarafından

Yok yok bu site beni sinir hastası, tansiyon şeker hastası edecek sonunda :D Allah'ım bu ne ya . Ne kadar iğrenç aileler var 

0 oy
(17,686 puan) tarafından
Bizzat şahit olmadan anlamaz insan az durup düşünse herkes mı kötü sorgular bunu 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 341 göst.
0 oy
4 cevap 395 göst.
0 oy
2 cevap 197 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.

407,871 soru

12,245,354 cevap