+1 oy
181 göst.
Aile kategorisinde (99 puan) tarafından
Kızlar merhaba Şimdi şöyle bir durumum var benim iki tane eltim bir de eşimin kuzeni olan eltim sayılan bir kişi var Yani toplam 3 erkek olarak sayın bunların eşleri ile araları iyi değil yani böyle beklentiye giriyorlar ama eşleri böyle ruh gibi Telefondan başını kaldırmayan cinslerden benim küçük eltimle bir sıkıntım oldu Birkaç tane davranışı hoşuma gitmedi ve ben orada tepkimi koydum kurban bayramından konuşmuyoruz ve eltimle benim numaramı silmiş ve  kendi eşinin telefonundan da benim numaramı silmiş takmadım ama dedim ne hali varsa görsün Her neyse ben Onların numarasını silmedim Çünkü benim için numara silmek demek çok büyük bir terbiyesizlik olduğu için silmedim ta ki bu küçük elti Öbür iki eltime laf getirip götürene kadar ilk başta Hani Tamam olabilir normal Allah Allah dedim ama baktım hani gerçekten olacak gibi değil Ve ben ona birkaç tane laf soktuktan sonra ters düştük Ben 3'ün numarasını da sildim sonra fark ettim ki öbürünü eltim benim numaramı kaydetmiş kızının doğum günü var Sırf onun kızının doğum günü göreyim diye durumlarını bana açmış ben o günden sonra 3 numaralarını sildim gerek yok dedim ben samimiyetsiz samimiyetler sevmiyorum Dün çocuğum hastaydı Ben çocuğumu hastaneye götürecektim Benim eşim kayınlarım hepsi Ortaklar Eşimin işi varsa kayınlarım bizi hastaneye bırakır kayınlarım işi varsa eşim eltilerimi hastaneye götürür benim numaramı silip beni engelleyen insanlar Benim eşim onlara hastaneye götürüyorsa kalkıp da benim numaramı eşinin telefonlarında silen eltilerin kalkıp eşimin yanına oturup nasıl çarşıları pazarlara gidiyor anlamıyorum zihniyeti anlayamıyorum dün hastaneye gittim kaynımı arıyorum sürekli Telefonu meşgul meşgul meşgul meğerse Öbürü de aynı şekilde beni engellemiş Şimdi ben gidip eltimin Hani derdiniz ne neden böyle yapıyorsun diye hesap sormak istiyorum ya da kalsın mı gerçekten çok sinirliyim hani ortada hiçbir şey yok kendimi de biliyorum Allah var yani kimse için kötü düşünmem Onu benim kayınlarım benim kardeşimdir ben 5 sene kaynımla eltimle aynı evde Biz yaşadık hiçbir şekilde yani kötü bir şey yaşamadık hani ne oluyor da bu şekilde böyle numara siliyorlar tavır koyuyorlar konuşmuyorlar ben merak ediyorum acaba benim hakkımda kötülük konuşulduğu laf mı getirip götürdü yani Gıybet mi dedikodu mu edildi bilmiyorum Hani şu an gidip de o kadına neden ne için bunu yapıyorsun dememek için kendimi zor tutuyorum siz olsanız ne yaparsınız

2 Cevaplar

0 oy
(4,216 puan) tarafından
Hesap sorsan ne değişecek mirin kirin edecekler ay yok oyle sey diyecekler kenara gecip gulecekler. Sen inadina heleki beraber oldugunuz ortamda şen sakrak güçlü ve umursamaz gorunki catlasinlar . Uc mahalle karisi birbirini gazladiysa yapacak pek bisey yok bisey kaybetmemissin demektir
(99 puan) tarafından
Dimi haklısın tm o zaman öyle yapayım
-Reklam-
0 oy
(807 puan) tarafından
Hiçte umursama ciddi ciddi umrunda olmasın ne demişler.  Ne kadar zeki olursan ol etrafındaki 5 kişinin ortalaması kadarsin .... 
(99 puan) tarafından
Ah ah ne kadar da doğru bir söz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
0 oy
10 cevap 263 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,840 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.