0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından
 arkadaslar bız eve ılk defa ev ınterntı baglatmak ıstıyoruz en ıyısı hangısı sız hangısını kullanıyorsunuz yardımcı olabılırmısınız

6 Cevaplar

+1 oy
(688 puan) tarafından
Türknet tabiki , çekim gücü çok iyi , fiyat olarak diğerlerine göre çok ekonomik 
(206 puan) tarafından
Ne kadar mesala
(688 puan) tarafından
Ortalama MHz hızına göre fiyat değişiyor en bahalisı en hızlısı 500 TL
(4,125 puan) tarafından
Ben yeni konuştum müşteri hizmetleriyle taahhütsüzmüş bunu da göz önünde bulundurmak lazım
(688 puan) tarafından
Bir sonraki ay fiyat yükselse iptal edersin o zaman, öyle bir zorunluluk yok ama genel anlamda yıllardır diğer operatörlere göre hep uygun oldu türknet
-Reklam-
+1 oy
(12,501 puan) tarafından
superonline parası güzel tabi ama hiç sorun çıkarmıyor. 2 sene onu kullandık sonra çok zam geldi diye kablonete geçtik. valla taahhüt bitsin geri geçeces superonlinea. 
+1 oy
(298 puan) tarafından
Türk telekom aldık gelip baglamadıkları halde bagladık olarak geçmişler sisteme 3 ay modem kirası ödedik kullanmadogımız halde şikayet ettik karşılık bulamadık en son tüketici haklarına başvurduk 
+1 oy
(876 puan) tarafından
Türktelekoma hiç bulaşma bizim var illallah ettim 
(3,314 puan) tarafından
AA niye
(876 puan) tarafından
Çekmiyor fiber birde ha bire kesintiye uğruyor
(3,314 puan) tarafından
Bizde bir senedir kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık cnm
(876 puan) tarafından
Belki yerden dolayıdır vallahi Biz illallah ettik
(3,314 puan) tarafından
Olabilir baz istasyonu tam karşıda etkisi olabilir
0 oy
(4,019 puan) tarafından
Türk Telekom un alt yapısını kullanan internetlere bakın onlar daha uygun ve taahhütsüz oluyor aylık ödüyorsun ödemediğinde ödeyene kadar internetin kapalı kalıyor. 

Türknet

Kablonet

Milenikom vb bir sürü var
(4,019 puan) tarafından
4 yıldır kullanıyorum taahhütlü kadar ücret ödemedim hiçbir zaman. Zam koysalar bile taahhütlünün aylık ödemesinin altındaydı hep
(534 puan) tarafından
Millenicom kadar lanet bi İnternet yok hiç bulaşmayın
(4,019 puan) tarafından
Ben kullanıyorum yıllardır hiç sorun yaşamadım
(534 puan) tarafından
Hem hiz hemde her ay yüksek fiyat cıkardılar pişman ettiler beni
(4,019 puan) tarafından
Şuan 500 ödüyoruz modem taksidi ile hız ve internet bağlantısı olarak da sorun yaşamadık.  Modem bozulmasaydı 380 filan istediler.
0 oy
(3,314 puan) tarafından
Türk Telekom goknetten baglattik uyguna geldi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,619 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 101 göst.
13 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde elifcfcf (29 puan) tarafından soruldu

408,168 soru

12,259,372 cevap

37,328 kullanıcı

...