+2 oy
106 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (45 puan) tarafından
Annem tencere arayışında günlük kulalnablr memnun kaldığınız var mı fikir almak istiyorum 

8 Cevaplar

+1 oy
(7,205 puan) tarafından
Çelikte korkmaz, döküm de thermoad kullanıyorum. Çelikten çok memnunum, dökümler de eh işte daha iyileri vardır.
(45 puan) tarafından
Çelik iyi o zaman
-Reklam-
+1 oy
(850 puan) tarafından
Granit ve teflondan uzak durun. Döküm ve çelik tencere kullanıyorum. Çelikler Korkmaz'ın perla serisi. Çok çok memnunum. Alıyosun ömürlük kullanıyosun
(45 puan) tarafından
Granit çok mu kötü
(850 puan) tarafından
Dikkatli kullanılmazsa uzun ömürlü olmaz granit. Evlenirken granit setim vardı çeyizimde. Tencereleri ata ata sadece pilav tenceresi kaldı. Onu da özenle kullanmaya çalışıyorum soyulup atmak zorunda kalmim diye
(45 puan) tarafından
Benim de ceyizimde var onalrdan daha kullanmak nasip olmadi
(850 puan) tarafından
Şuan ki aklım olsa asla almam direk çelik ve döküm setlerle başlardım. Döküm tencerelerim lava. Ömürlük hatta evladiyelik diyebilirim. Çok lezzetli yemekler kızartmalar yapılıyor
(45 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
+1 oy
(4,350 puan) tarafından
Emsan kullaniyorum memnunum
(45 puan) tarafından
Teşekkürler
+1 oy
(10,301 puan) tarafından
Çelik tencere kullanıyorum günlükte çok iyi markası eski bilindik bir marka daha ananem ben bebekken almis benim ceyizim için 6 yıldır kullanıyorum gayet memnunum 
(45 puan) tarafından
Maşallah peki teşekkür ederim
+1 oy
(6,936 puan) tarafından
Korkmaz aldım inşallah memnun kalırım 
(45 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(129,283 puan) tarafından
korkmaz alacakdim tefal aldim 
(45 puan) tarafından
Peki nasıl
(129,283 puan) tarafından
celik tenceresini aldim daha acmadim tasininca accam kullancam ama baktom guzel
(45 puan) tarafından
Güzel günlerde kullanrsn inşallah hayirli olsun
0 oy
(12,579 puan) tarafından
emsan çelik kullanıyorum, ben memnunum. korkmazı çok övüyorlar. paraya kıyacaksanız fissler alın
(45 puan) tarafından
Anladm teşekkür ederim
0 oy
(68 puan) tarafından
Kesin ve net konuşuyorum mali cok kiymetli biri değilim malesef hor kullanirim cok arastirdim gecen sene aldim granitte pilav tenceresi celik tencere yine granit tava 4.4luk hor kullanmama ragmen hâlâ mukelmmeller ufacik bisey yok ar yıldız markasina ait  mükemmel bisey
(45 puan) tarafından
Anldm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 120 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
27 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mrv37 (3,620 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 80 göst.

408,330 soru

12,266,845 cevap

37,484 kullanıcı

Kategoriler

...