0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Merhaba yeni Altud marka bulaşık Makinesi aldık bekarken annemin evinde kullanırdım ama hiç parlatici tuzunu bn koymazdim :) sadece doldur çalıştır yapardım. Geçen arkdsa makine aldık dedigimde tuz yerine kaya tuzu koy dedi yapan varmı 

5 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
hiç koymadım. saçma geldi açıkçası 
(39 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından
Hayır makinenizin ömrü kısalır makine tuzu alın 
(39 puan) tarafından
Şart mı makine tuzu,yani kullanmasak da olur mu
(540 puan) tarafından
Tuz ışığı yandıkça kullanırsanız makine kireçlenmesini önler
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ay ananem ya kaya tuzu ya limon tuzu yok sirke yok o bu derken var ya insani cildirtiyor ve makinesi bulasillaro hep ciziyor mahvediyor.aklin varsa bisi kullanma detrjan at parlatuci kullaniyorsan doldur yeter.ben kac senedir parlatici bile kullanmiyorm degisik bi koku birakiyir sadece tablet okadar
(39 puan) tarafından
Bnm annemin de koyudgunu görmedim de genç biri bide bunu söyleyen yeni makineyi bozmak istemem :)
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Yapma canım makineye yazık, ben tuz da parlatici da kullanmiyorum bardaklarim parlak çıkıyor iyi bir deterjan kullan tamamdir
(2,332 puan) tarafından
Biz kullanmadığımızda ayar veriyor sürekli koymadan çalışmıyor ama
(39 puan) tarafından
Kuruma gelen adam şuraya parlatıcı şuraya tuz doldur dedi de,boykot a dikkat ederim de internetten almıştık yanında finish deterjan hediye göndermişler bı küçük deneme paketi birde büyük paket
(3,927 puan) tarafından
Bilmiyorum benim makinem öyle değil canım ne tuz ne de parlatıcı koymam çalışıyor. Komşumun makinesi öyleydi tuz olmadan calismiyordu
(39 puan) tarafından
Tuz koymadım sadece parlatıcı koydum deneyeceğim teşekkür ederim
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Saçlamis Altus benimkide sadece parlatıcı ce tablet kullanıyorum makina tuzu bile hiç koymadım kurulama gelen abi para tuzağı hiç gerek yok demişti 

(39 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Yaa bizede gösterdi şuraya tuz doldur şuraya parlatci doldur dedi sizinki hangisinden
(4,296 puan) tarafından
Altus 3 programli detaylı markasını bilmiyorum ama çok memnunum kızıma hamile kalınca eşim hediye almıştı
(39 puan) tarafından
Hem bizimki de 4 programlı
(39 puan) tarafından
Şu an ben de koymadım sadece parlatıcı bakalım Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 44 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 116 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (3,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 509 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,857 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,591 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...