0 oy
45 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,235 puan) tarafından
Kızlar 1 haftadır sanırım öksürük-burun akintisi-bogaz ağrısı var emziriyorum ilaç da içmek istemiyorum denediğim şeyleri söyleyeyim

Sarimsak-bal 

Sirke-limon-su-bal

Sık sık nasal temizlik

Yine de ciğerlerim balgam dolmuş resmen her oksurmede ağzıma geliyor afedersiniz.

Başka yapabileceğim bir şey var mi fikri bilgisi olan var mi?

Alternatif tiptan da bıktım sarımsak baldan da tiksindim kaç gündür resmen. Gidip doktora dicem en sonunda daya antibiyotigi damardan.

Oğlum da hasta oldu 2 gündür zatn moralim alt üst kendimden çok ona üzülüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(4,233 puan) tarafından

Sıcak su bal limon yumuşatıyor atmana yardımcı oluyor 

(1,235 puan) tarafından
Hep yanımda ballı ılık su var yudum yudum içiyorum ama daha çok balgam yapti gibi
(4,233 puan) tarafından
İçine limonda ekle haşlı haşlı sıcak iç canim
(1,235 puan) tarafından
Bi de böyle deneyeyim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,992 puan) tarafından
Kuru dut kaynatıp suyu içiliyor canım ama tam tarif hatırlamıyorum internetten bakabilirsin. Udi hindi yağı ve akgünlük sakızı da iyi geliyormuş. Akgünlük henüz deneyemedim ama udi hindi kullanıyorum Rabbim şifa versin. 
(1,235 puan) tarafından
Kurudut iyi bir fikir evet onu hemen alayım ama diğerlerini bulamam fransadayim öyle akgunluk sakızı falan olmaz burada malesef. Çok teşekkür ederim
0 oy
(12,452 puan) tarafından
buhar solu canım, nebülizatör varsa onun içine serum koy buharını al, o yumuşatır balgam atmanı kolaylaştırır 
(1,235 puan) tarafından
Var nebulizator hemen deneyeyim teşekkür ederim
(12,452 puan) tarafından
bebeğin de hasta olmuş eğer onda balgam varsa ona da yap.
burnun tıkalıysa nasorinse var, burun temizlemek için. bi şişesi var. aynı bebeklere nazal yıkama yapar gibi kendine yapıyorsun. 1 ya kadar önce ben hastaydım bu şekilde yapa yapa ilaçsız idare ettim bitti şükür. bi de tavuk suyuna sirkeli sarımsaklı çorba yapıp içtim.
(1,235 puan) tarafından
Var Var evde onunla yıkıyorum burnumu zaten onu yapmasam agzim burnum tamamen tikanirdi. Hiç halim yok kaç gündür düzgün de beslenemedik bugün bir tavuk suyu da yapmaya çalışayım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
22 Kasım 2024 Moda kategorisinde Neyla (428 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde AyseN. (3,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 145 göst.

407,869 soru