0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kızlar Şuan oturduğum evde 3 buçuk yıldır oturuyorum ev de 10 yıllık biraz kapıları eskimiş sararmış söveler dökülüyor duşakabin sapsarı benden önceki kiracı iyi bakmamış sürekli de örümcek görüyorum tuvalette banyoda küçük sinekler oluyor düzenli çamaşır suyunda bekletmeme temizlememe rağmen ben geldiğimde böyleydi ne yaptıysam bu evde tam olarak düzenimi oturtamadım bide talihsiz bir olay geçti başımdan bu evde özel biraz uzun lafın kısası evden çıkmayı düşünüyorum ama ev sahibim istersen bir kaç yıl daha otur ben çıkarmam dedi başka eve çıkmayı istiyorum çünkü bu ev beni sıkıyor gibi eskiliğinden değil yemek yapasım gelmiyor temizlik hoşuma gitmiyor ama çıkacağım ev de beni 1 yık sonra çıkarırsa diye kararsız kalıyorum e bide taşınma masrafı Şuan oturduğum ev 14 bin tl ama değmez çıkacağım ev 18 19 bin lik sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim 

3 Cevaplar

0 oy
(789 puan) tarafından
Bu biraz cebinizdeki paraya bakar. Yani maddi durumunuz iyiyse keyfine göre bir evde otur derim ama öyle de durumunuz sıkışıcaksa eğer ki ev sahibiniz de iyiyse hiç yerinden kıpırdama . Ev sahibiyle birlik olup sevmediğiniz yerleri yaptırabilirsin öyle çok pahalı olmasına da gerek yok zaten senin evin değil sonuçta uygun maliyete getirebilirsin hem ev taşımaktan daha iyi olur .
(31 puan) tarafından
Yani maddi olarak taşınmak için bileziğimi bozdurmam gerekiyor depozito emlak falan diğer türlü de geçirebiliriz fakat Şuan mı gibi gezemem tatil falan yapamam
-Reklam-
0 oy
(448 puan) tarafından
Ben de şuan oturduğum evden rahatsızım temizlik yapınca istediğim gibi olmuyor banyodan çok değişik bir böcek geliyor en önemlisi de 1 odaya daha ihtiyacım var. Şuan kira 8 çıkmak istesem oturulacak evler 25 den başlıyor şubatta ev sahibi ne kadar zam yapacak bakalım ona göre çıkacağız. Eşim şimdi taşınalım diyor ama ben de masrafları düşünce vazgeçtim. İkimiz de çalışırken çıksak olurdu ama şimdi bebek var diye çalışamıyorum. Kirayı ödemekte zorlanmayacaksanız bence taşının böyle olunca genel ruh hali de kötü oluyor
(31 puan) tarafından
Evet bende çok takıntılı oldum resmen eşime bile sürekli ters yapıyorum sinirlerime hakim olamıyorum taşınmak için depozito emlak için tek bileziğim var onu bozdurmam gerek diğer türlü her ay kirayı verebiliriz fakat bu kadar rahat olamam bide şuanki ev sahibim %25 yapacak zam çıkacağım ev 1 yıl sonra ne yapar  bilmiyorum  18 ilk evi 26 bin yaparsa falan
0 oy
(360 puan) tarafından
Valla aynı şeyi yaşadım benim evim iyi hoştu kötü diyemem ama sobalıydi birde eşimin ailesi aynı apartmanda yaşıyorduk ev sahibi 3 binden 8 bin istedi zar zor 6 da anlaştık ama benim içimde hep bir taşınmak vardı inanın herşeyden kıstım ve taşındım kiram 14 bin ev sahibiyle anlaştık 3 yıl aynı fiyat olucak diğer ev sahibi hep iki katı çıkıyordu şükür şimdi daha rahatım ve yemin ederim herşey dsha iyi oldu maddi manevi elhamdülillah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 258 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,587 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,037 göst.
0 oy
10 cevap 977 göst.
19 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Yeliz.esma (32 puan) tarafından soruldu