+1 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (1,694 puan) tarafından
Benim iki tane yatak odam var biri memlekette eşimin ailesinin evinde oraya yatak örtüsü almıştım çeyiz göstermesi için serdim öyle kaldı orda  ama burdaki evimde hiç kullanmadım daha doğrusu alma gereği bile duymadım ama böyle birinde görünce çok hoş duruyor heves ediyorum sonra diyorum ki her gün kim serecek yatağı zor topluyorum alıp düzenli bir şekilde kullanır mısınız yoksa hiç gerek yokmu yatak örtüleriniz nasıl yumuşak  kumaşlı olanlardan almayı düşünüyorum aslında 

34 Cevaplar

0 oy
(1,983 puan) tarafından
Eve bakıcı geldiği için seriyorum. Gelmeyeceği günler sermem
-Reklam-
0 oy
(881 puan) tarafından
Evet var kullanıyorum. İncili saten gibi olan örtü var. Yine dantelli battaniye olandan var gayet hoş duruyor yatağın üstünde. Tabi odaya göre almıştım ben evlenirken 
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Kızım doğana kadar hep serdim. Lohusayken bırakmıştım sonra tekrar başladım. Ama son 6 aydır kızım benimle yatıyor, gündüz uykuları dahil bizim yatakta uyuduğu için artık yoruldum topla ser yapmaktan
0 oy
tarafından
Aksam yatip sabah kalkan insanlar orsak rutine oturtunca hicde zorluk cekmem seversem zevkle serer toplarim ama esim gececi calisiyo biz cocukla aksam yatip sabah kalkiyoruz sabsh esim isten geliyo o yatiyo 4 bucuk 5e kadar o saatten sonra cogu zaman toplamiyorum bile cunku yemek cay cocuk derken vakit olmuyo olsa bile 9da cocuk yatiyo 4 5 saat icin ne ugrascam 
(1,694 puan) tarafından
Benimde eşim nobetli çalışıyor sabah geliyor akşama kadar yatıyor bazen
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Benim yatak odam kapım her zaman kapalıdır biri geldiğinde. Yakın akrabam gelecekse yatak örtüsü kullanırım girerse güzel görünsün diye uzaksa zaten odama giremez.  
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Yazın ince pike seriyorum yatak ortusu kisin uyku setimi seriyorum kabarik gelinlik gibi olandanda var ama kullanmiyorum bn severim ya odam daha guzel gorunuyor gozume 
0 oy
(10,302 puan) tarafından
2 tane var dönüşümlü kullanıyorum. Yataği toparlayınca onu sermesi 1.dk.zaten
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Her sabah mutlaka sererim olur mu örtüsüz. 3 dk nı almaz zor değil
0 oy
tarafından

3 tane nevresim takımım var çift kişilik 1 tane yatak örtüsü setim var 2 tane pike setim var. Hepsini de kullanıyorum ☺️❤️ 

image

imagebu yatak örtüm ve pike setimi çekmişim oncesinden.  

(1,694 puan) tarafından
Örtüye bayıldım
tarafından
Sağol cnm nevresim takimlarim ve diğer pikem daha güzel ❤️
0 oy
(717 puan) tarafından
Mutlaka kulanırım görüntü olarak çok severim
0 oy
(4,253 puan) tarafından
Ben evlendigimden beri kullaniyorum. Evin tozunu yorganin ustunde toplanmasini istemem. Ayrica sadece yorgan veya battaniye neyse onunla duzenli durmuyo. Annemde hep kullanirdi hala kullaniyor ben onda oyle gordum. Derli toplu durmasi acisindan kullanilmali bence.
0 oy
(8 puan) tarafından
MERHABA konudan alakasız ama bebeğinizin cinsiyeti belli oldu mu 
(1,694 puan) tarafından
Merhaba canım yok hayır belli olmadı göstermedi henüz 14+4 dü son gittiğimde
(8 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Aldım ama kullanmıyorum duruyo yorganı örtüyorum bitti 
0 oy
(4,174 puan) tarafından

Benim çeyiz zamanı serileni o süslü olanlardan annemde çantada duruyor.Kisin battaniye ile örtüyorum yaz içinde annemin yaptığı gunluk kullanıma uygun sade bir örtü var 2 yastığı ile birlikte biri gelecekse ortuyorum.Yoksa yatagi topluyorum üstünü açık bırakıyorum ne yalan söyleyeyim :D

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 430 göst.
5 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bebegimm (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 420 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,179 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 395 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (35 puan) tarafından soruldu

408,390 soru

12,269,621 cevap

37,562 kullanıcı