0 oy
387 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,576 puan) tarafından
Kizlar 14+4 um akşamdan beri çok kötü kavga var eşim kaynım ve amcaları arasında korkudan elim ayağım titriyor yağmurdan yollar kapalı çıkamıyoruz. Kasıklarıma ağrı giriyor göbek deligim çok fena ağrıyor bıçak saplanıyor gibi stresten mıdır korkudan nasıl ağladım akşamdan beri öyle küçük bı kavga değil silahlı tüfekli 

7 Cevaplar

0 oy
(878 puan) tarafından
Ay Allah korusun canım ya :/ 
(2,576 puan) tarafından
Korkuyorum bebeğim için. Yollar kapalı çıkamıyoruz hastaneye de
(878 puan) tarafından
Ayaklarını yukarıya kaldırarak uzan canım ayak altına kirlent falan kat eminim çok zordur ama sakın kalmaya çalış Allah yardım etsin inşallah kavga çok buyumez
(2,576 puan) tarafından
Kavga duracak gibi değildi eşim beni görünce durdu mahvoldum ağlaya ağlaya bir oldum karnım ağrıyor birşey olmamıştır inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından
ay inanmıyorum allahım korusun hepsini hepsinin içine merhamet koysun içindeki siniri dindirsin
(2,576 puan) tarafından
Amin aminnn
(2,029 puan) tarafından
sorun ne ki ya polisi arayin
0 oy
tarafından
neyi paylasamiyorlar peki
(2,576 puan) tarafından
Çok uzun dava . Ezelden beri anlasamazlar. Amcası gelir gider küfür eder hepimize. Mal kavgası eşimin dedesi niye ona az mal vermiş vs. Hepimize gördükce küfür eder. En son ben çöp dökerken karnımdaki çocuğa küfür etti ben duydum Allah indan bul dedim ama eşimde duymuş kaynimla dövmeye gittiler tamda karşımızda oturuyor kafayı yedim
tarafından
sonu guzel bitmez bunun Allah korusun bi tarafın durmasinlazim
(2,576 puan) tarafından
Biliyorum kan dökülecek . Yarın büyükler gelecek durduracaklar.
tarafından
alismissiniz siz bu duruma benim basima gelse Allah korusun korkudan dilim tutulur buraya falan giremem
(2,576 puan) tarafından
O kadar korkan biri değilim bebeğim için korkuyorum Şuan eşim sakinleşti herkes aldı konuştu kaynimla da esimlede çok şükür.bebegimde iyi olursa bana yeter
0 oy
tarafından
Dertlerine noluyo ki allah'ım ya dikkat et kendine dinlen
(2,576 puan) tarafından
Allah'ım yardım et
0 oy
(4,175 puan) tarafından
Eşine söyle git baban gilede kal izin verirse hamilesin ilk önce Allaha sonra eşine emanetsinsiz 
(2,576 puan) tarafından
Eşim ben çok kötü olunca geldi eve bide tam karşımızda oturuyor herkes başımıza toplandı çıktı amcasına bağırdı sen çocuğuma dua et ben sana yapacağımı bilirdim dedi. Kaynım gitti bu sefer sen kime küfür ediyon diye
(4,175 puan) tarafından
Oha cüş kusura bakma ne olmuş bunlara gerci bizdede öylede kulakligi tak kuran dinle.. sakin ol bebegini düşün .. onlar yine iyi olurlar
(2,576 puan) tarafından
Eşim bana ve çocuğuma laf söylendiği zaman sinir krizi geçiriyor oda biliyor bunu hep bana küfür ediyor eşimde yeter artık lan amca felan dinlemem artık dedi daldı evlerine
(4,175 puan) tarafından
Yürü kim tutar bekleseymiş ja.. seni savunsunda öyle kanli biçakli deyil     sen sakin tut eşini ona bisey olmasin sonucta inşaAllah baba olcak
(2,576 puan) tarafından
Bacım birşey olsa ben naparim kafayı yerim Allah göstermesin bana o gunleri
0 oy
(557 puan) tarafından
Aaaa neden böyle ya rabbim yardım etsin aile büyüklerini arayıp çağırın ya durup beklemeyin sözü geçen tabi olsun
(2,576 puan) tarafından
Kendisi zaten essek kadar adam kocaman her gördüğünde kufr eder biz sabır çekeriz çocuğuma edince eşim dayanamadi patladi yarın çağıracak lar. Toplanacak herkes yoksa kan dökülecek
(557 puan) tarafından
Hayır cnm öyle düsünmeyin allahdan yardım isteyin ama birilerinin dur demesi gerek bu nsl bir imtihandır allah yardımcınız olsunnn sende korkma bakara süresini oku hemen telefondan etkisini görüceksiniz inşallah
(2,576 puan) tarafından
Tamam canım hemen okicam
(557 puan) tarafından
Oku oku cnm inşallah iyi gelir inanıyorum ben
0 oy
(11,506 puan) tarafından
Allahım korusun stres yapma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 269 göst.
11 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 200 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mervela (7,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,673 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dacc (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,715 puan) tarafından soruldu

412,047 soru

12,404,252 cevap

44,554 kullanıcı