0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında 3 gündür ateşi düşmüyor. Doktorw gittik ilaç yazdı gece yine götürdük serum yedi hala düşmedi. Domuz gribi olabilir dedi doktor ama ilacı çok kötü olduğu için vermiyim şimdilik dedi. Var mı bi çözümü olan 

7 Cevaplar

+1 oy
(787 puan) tarafından
Paranox s fitil kullan doktora danışıp ateşi düşürür daha doğrusu kızıma iyi gelmişti . İnşallah sizinkinede faydası olur 
-Reklam-
0 oy
(738 puan) tarafından
Ateşi kaça çıkıyor? Kaçta seyrediyor?
(589 puan) tarafından
En fazla 37 buçuk oluyor 40a kadar çıkıyor
0 oy
(66 puan) tarafından
Kan alıp enfeksiyon varmı diye bakmadılarmı kuzum kanında enfeksiyon var bence ateş yapar enfeksiyon varsada 
(589 puan) tarafından
Boğaz ve kulak enfeksiyonu var ama kana bakmamışlar belirtilere göre domuz gribi olabilir demiş ama ilacı o kadar kötü ki içmezde
0 oy
(4,166 puan) tarafından
Domuz gribi olabilir diyip test yapmadılar mı belkide enfeksiyonda olabilir o da aynı şekilde inatçı ateş yapıyor  canim. Biz domuz gribi olmustuk ateş bir düsüp tekrar çıkıyordu gün içinde iyi akşam ateşi oluyordu ben ılik bir banyo yaptırıyordum, uyurken bir atlet oluyordu ateş 39 çıkıyordu. Koltuk altına, anlına bez koyardım suyu içine bir kaç tane buz atardim. 
(589 puan) tarafından
Bende yaptım gün içinde 2 3 kere yıkadım bez koydum geçmiyor bi türlü. İlaç vermicem o yüzden teste gerek yok demiş
(4,166 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
AA neden ilaç vermedi ki bize vermişti doktor, bizimki domuz gribiydi ona göre ilaç verdi, sizin kanda alması gerekirdi
(589 puan) tarafından
Tadı kötü diye vermek istemiyorum antibiyotik düşürmezse verelim dedi
(4,166 puan) tarafından
Hmm evet çocuklar zorla içiyor bir konuda haklı aldığın ilaç çöpe gidiyor
0 oy
(238 puan) tarafından
Tahlıl oldumu bnm kızımdada dusmuyodu gecen sene kanında enfeksiyon cıktı bır gece hastanede yattı bır haftada ıgne oldu oyle gozunu actı yavrum senin yavrunada Rabbım şifa versin inşallah 
(589 puan) tarafından
Amin inşallah yaa. Yok kana bakmamışlar
(238 puan) tarafından
Ne dıye ilgilenmıyolar ozmn
(589 puan) tarafından
Çocuklardan kan almak zor ya uğraşmak istemiyorlar heralde
(238 puan) tarafından
Ne alakası var ateş bu belkı cıddı sorunları var ugrasmak istemıuo dıye bırsey yok
0 oy
(240 puan) tarafından
Genelde hiç düşmeyen ateş olduğunda oğlumda kanda enfeksiyon çıkıyor tuhaf hiçbir tahlil yapmadan öyle söylemesi kan tahlili falan yapması lazım bizede sürekli serum veriyor gecmeyince iğne veriyor  enfeksiyonun derecesine göre 4 5 gün üst üste vuruluyor sağlık ocağında ondan sonra geçiyor kanda enfeksiyon da tehlikelidir bence vakit kaybetmeden çocuk polikliniğe götürün kendi doktoru varsa ona götürün ben öyle yapıyorum 
(589 puan) tarafından
Kendi doktoruna da götürdük tahlil falan istemediler. Şimdi yine gittik boğazı çok kötüymüş ondan oluyor dedi serum dedi tekrar ama iğneyle kurtardık inşallah sabaha bileti kalmaz
(240 puan) tarafından
İnşallah kalmaz canım yüksek ihtimal enfeksiyon var ondan kaynaklı bir an önce iyi olur inşallah
0 oy
(4,457 puan) tarafından
6. Hatalık olabilir mi ? Onda da 7 gün kadar  süren düşmeyen ateş daha sonrasında da tüm vücutta döküntü olur. İlaç etki etmez ateşin 39-40 ı geçmesini engelemeniz lazım
(589 puan) tarafından
O ne oluyor acaba el ayak hastalığı mı
(4,457 puan) tarafından
Değil kızamık gibi bir şey canım ancak uzun süren düşmeyen ateş sonrası döküntü oluyor

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
6 cevap 82 göst.
0 oy
6 cevap 182 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde sweet rainbow (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

409,576 soru