+2 oy
52 göst.
Para & Ekonomi kategorisinde (37 puan) tarafından
Kızlar araba sigortalatir gibi kendimizi de sigortalaya biliyoruz Muş ben Hatay'da yaşıyorum aranızda bunu yapan var mı nasıl yapılıyor nerden yapılıyor ben sigortasizim ve özelde tedavi görüyorum çocuk için ve maliyeti ister istemez yüksek oluyor bu yüzden bir fenomenden görmüştüm işte sigortalattim kendimi dogumunuda öyle yaptı hastaneye para ödemedim dedi 

3 Cevaplar

+1 oy
(4,131 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizim var tamamlayıcı sağlık sigortası geçen sene oğlumla birlikte toplam 12 bin yaptırdık. 10 tane ayakta muayane hakkın var 3 ay sonra ise yatış hakkında oluyor. Kronik rahatsızlık vs yoksa fiyat çok çıkmaz. Google tamamlayıcı sağlık sigortasi yaz sigortam net bilgilerine gir onlar sana geri dönüş yapacak.
(37 puan) tarafından
Çok tşk ederim
-Reklam-
+1 oy
(12,682 puan) tarafından
Özel sağlık sigortaları var. Ayakta yatışlı falan filan. İşte yılda mesela 10 muayene ücretsiz işte şu kadar serum ücretsiz falan diye oluyor  
(37 puan) tarafından
Acaba Hatay'da var mı fiyat bilgisi falan diye ben her özele gidişim gelişim en dip fiyat 3 geciyor
+1 oy
(4,843 puan) tarafından
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirsiniz özel hastanelerde belirli sayıda muayene hakkınız oluyor hatta bazıları dişi de kapsıyor ama diş olunca sigorta fiyatı da artıyor sigorta şirketlerini arayip öğrene bilirsiniz 
(37 puan) tarafından
Hangi sigortalılardan öğrenebilirim mesela araç sigortacilarindan ogrenebilirmiyim
(4,843 puan) tarafından
Herhangi bir sigorta şirketi olur
önce (37 puan) tarafından
Peki tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 86 göst.
+1 oy
6 cevap 147 göst.
4 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde clk38 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.