0 oy
48 göst.
Diğer kategorisinde (2,813 puan) tarafından
Kizim 18 aylik 2 3 aydır giderek artan bir meme bağımlılığı olustu. Gün içinde sürekli emmek istiyor gece cok fazla uyanıyor ve memede çok uzun kalıyor. Gervekten o kadar yoruldum ve sıkıldım ki..

Bu geçici bir şey mi kizlar bir şey söyleyin ya.

2 yasina kadar emzirmek istiyordum ama artık dayanamıyorum sanki ruhum çekiliyor. Yazarken bile bi fenalık geldi 

3 Cevaplar

0 oy
(17,239 puan) tarafından
Maalesef biz de öyleyiz. 15 aylık benimki sürekli meme ister. Yemek de yiyor ama yine istiyor meme 
-Reklam-
0 oy
(12,583 puan) tarafından
17 aylık bebeğim 1  ay kadar önce gece emzirmeyi bıraktım. sende bırak. çok rahat. 2-3 gün sıkıntı yarattı ağladı falan alıştı sonra şimdi diş veya gaz olmazsa uyanmıyor.

8-9 arası yatıyor emerek uyuyor.sabah  5-6 da emziriyorum.

ha gün içinde memeyle oyun oynuyor oraaı ayrı 
(12,583 puan) tarafından
burda da başlık açtım hatta sordum, arkadaşlarıma sordum.
meme için uyandı her zamanki gibi ama vermedim, ağladı kucağımda salladım, yatırdım pışpışladım. belki 1 saat geri uyutmak için uğraştığım oldu. babası da yardım etti arada o aldı salladı falan. 2-3 gün uğraştık. hala bazen uyandığında meme diyor ama vermiyorum, iki pış pış geri uyuyor hemen.
çaresi 2-3 gün sıkıntı çekmekmiş
(17,239 puan) tarafından
Benimki sallamaya da alışık değil ki ya memeyle uyuyor
(12,583 puan) tarafından
benimki de değildi. ayakta sallamadım zaten kucağıma alıp salladım. bazen 1 saat salladığım oldu ama alıştı.
(2,813 puan) tarafından
Ay bizim geceler zaten zor o yüzden ben razıyım ama öyle bir ağlıyor ki sürekli artırarak hiç susmayacakmis gibi psikolojim bozuluyor ses cok yüksek dayanamıyorum bazen
(12,583 puan) tarafından
biraz sabretmek gerekiyormuş. benim kız da ağladı, içim acıdı bazen artık yeter diyerek vermek bile istedim ama direndim. gerçekten bıraktı ve rahat ettik. kendi de ben de
0 oy
(2,724 puan) tarafından
Aynısını yaşadım benim oğlumda aynı böyleydi artık beni çok zorluyordu birden sütten kesdim şimdi rahatım 
(2,813 puan) tarafından
Nasıl kestin canım bi sirke sürüp deneyim tepkisini dedim ama umrunda olmadı bir şeylerden tiksinen bir bebek değil
(2,724 puan) tarafından
Dediğim gibi birden kestim benim oğlum gece gündüz içiyordu bir sabah birden vermedim, çok ağladı ama ben kararlıydım her süt istediginde süt bitti dedim gece daha zordu ilk iki gece çok ağladı sonra alıştı ben hiçbir şey sürmedim göğsüme, kazağımı çekistiriyordu süt istiyordu izin vermiyordum,yani çocuğun ne kadar süt istesede senin kararlı olman lazım, ağlasın boşver her ağladığında süt verirsen memeyi bırakmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.
25 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (693 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 142 göst.
7 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.

408,336 soru

12,267,625 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...