+1 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar hanımlar bana bir el atın , bir kal geldi . Ne ileri ne geri kalakaldım bir tuhafım, tükenmişlikmi dir nedir . Çok yoruluyorum çocuklarla belkj ondandır bilmiyorum, iş yapsam yapamıyorum otursam oturamıyorum , varmı benim gibi olan ?

6 Cevaplar

+2 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben varım canım. Herşeyden bezdim yoruldum. Neye yetişeceğime şaşırdım artık 
(591 puan) tarafından
Evet yetişmek ne mümkün, benide birşey tuttu sanki öyle kalakaldım
-Reklam-
+1 oy
(1,729 puan) tarafından
Zaman zaman herkese oluyordur.diye düşünüyorum arada bana da olur monotonluktan kaynaklı olabilir  bir değişiklik yapın gezmeye çıkın alisveris yapın sevdiklerinizle buluşup sohbet edin kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın bu bana iyi geliyor deşarj oluyorum enerjimm ve keyfim yerine geliyor 
(591 puan) tarafından
Söylediklerin benimde aklıma geldi ama iki küçük bebekle nasıl olacak bilmiyorum
+1 oy
(772 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oğlum 2 yaş sendromu yaşıyor ben de tükenmişlik sendromu yaşıyorum hala ama yıkılmadım ayaktayım. :D Valla 2 çocuk daha zor tabi seni anlayabiliyorum benim oğlumda bugün ateşli beynime kan gitmiyor gibi hissediyorum stresleniyorum oğlum hastalandığı zaman boynuma stresten ağrı giriyor inan ki kafamı taşıyamıyorum basen yatağa girip hiç çıkmamak istiyorum böyle gölge gibi yaşamak istiyorum ama imkansız tabi olağan akışa ayak uyduruyorum Bak sabah altıdan beridir ayaktayım uykusuzluktan gözlerim ağrıyor  eşim gelse diye saatler kovalıyorum 

(591 puan) tarafından
Benimde kızım 2 yaşında bugünlerde herşeyi atmaya başladı, sürekli atıyor eline geçenleri , dışarıda çıkaramadım yağmur yağdı çok . Geçmiş olsun İnşallah daha iyi olur.
+1 oy
(1,100 puan) tarafından
Benim kızım 16 aylık 2 yaş sendromuna erken girdi sanırım Eline ne geçse fırlatır her şeye ağlıyor istediğini yaptırana kadar ağlar bağırır  huy değişti resmen bugün sabah 8 den beri uyanikti hiç uyumadi saat 22.30 da ancak uyuttum nasıl dayandı hala şaşkınım öğlen uyksuu nimetmis resmen .tükenmişlik sendromu bendede var hafta içi okul çocuk ev işi iyice tukeniuorum zaten birde hafta sonu extra ütü çamaşır ekleniyor istiyroum ki damardan narkoz verip 3 gün kesintisiz uyutsunlar beni
(591 puan) tarafından
Evet senin kız erken girmiş ama benjm kızımda o aylarda atıyordu sonra geçti derken şimdi 27 aylık 1 haftadır yine atmaya başladı birde 1 haftadır öğle uykusunuda uyumuyor , saat 10 da uyanıyor akşam 10 a kadar uyumuyor tüm gün birşeyler istiyor sürekli hiç yerinde durmaz oldu.
(1,100 puan) tarafından
Ay çok zor günler yaa geçecek insallah tüm gün ev topla oyun oynat yemek yap kendime vakit ayiramamak bir yerden sonra insanı yipratiyor .Allah tan çalışıyorum okulda dinlenme oluyor bana yoksa tüm gün evde gerçekten psikolojim.kaldirmazdi .tüm gün evde olanlar hele 2 3 çocukla gerçekten sabır işi
+1 oy
(1,417 puan) tarafından
Cok yoruldum cok bunaldim cok boğuldum. Elhamdülillah saglikli bi evladim beni seven bir esim var. Ama maddi sıkıntılar beni cok yordu. Oglum 3.5.yasinda nefes aldirmiyor aslaa ama aslaa kendi kendime kalamiyorum o uyuyunca da yorgunluktan siziyorum. Cok boguldum artik rabbim yardımcımız olsun 
(591 puan) tarafından
Amin hepimizin, bende gece yarım saat oturuyorum o kadar sonra gözlerim kapanıyor dayanamıyorum, bazen nefes almak iki değisik bir şey yapabilmek isterdim.
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Bn aynı uyuyamıyorumda 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pembe_li (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 619 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmanur&kadir27 (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 431 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,462 puan) tarafından soruldu

408,301 soru

12,265,245 cevap

37,442 kullanıcı

Kategoriler

...