0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Yaşam olmasaydı sizce ne olurdu:)) 

14 Cevaplar

0 oy
(4,728 puan) tarafından
Hayat olmazdı dünya olmazdı ☺
(4,728 puan) tarafından
Belli zaten canım birşeyden etkilendiğin ama şöyle düşün doğum nasıl normalse ölümde aynı şekilde Allah'tan geldik yine Allaha gıdicez Rabb'im ömrün de ölümünde hayırlısını nasip etsin cümlemize
(228 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ,yorumlarin ne kadar güzel kırmadan yadirgamadan laf sokmadan ♥️
(4,728 puan) tarafından
Sendende razı olsun canım  bunda zaten yadırgayacak bırsey yok insanız sonuçta zaman zaman aklımız karışabilir ee bunuda çevremizden yardım alarak konuşarak aşabiliriz ❤
(228 puan) tarafından
Gerçekten nick'in gibi huzur veriyorsun❤️
(4,728 puan) tarafından
Tşk ederım canım ❤❣️
-Reklam-
0 oy
(172 puan) tarafından
Bugun sureklı yasamdan bahsediyorsunuz sanırım agır piskolojık rahatsızlıgınız var lütfen tedavi olun rica edıyprum iyi degil yazık edersin kendine 
(228 puan) tarafından
Yooo iyiyim cok sukur:)
(12,532 puan) tarafından
Belli kız :D
(172 puan) tarafından
Aynen belli hemde besbelli
(228 puan) tarafından
İsine bak canim
0 oy
(4,178 puan) tarafından

Sessizlik ve boş bir evren olurdu ne olacak başka :)

Cansız formlar yıldızlar gezegenler (dünya da diğer gezegenlere benzerdi ) bilinmezlik ...

(228 puan) tarafından
Cokk deisik valla ya sanki bir oyunun icindeyiz
(4,178 puan) tarafından
Napiyorsun matriks yorumlarını mi dinliyorsun
0 oy
(637 puan) tarafından
Bu dünyadaysak eğer bilmemiz gerekenleri yaşıyor ve biliyoruz bundan gayrısi misal gezegenlerde yaşayanlar varmı , yaşam olmasaydı ne olurdu tarzı sorular bizim sorumluluğumuzda olmayan konular,  buna ne gibi bir cevap bekliyorsun.
(228 puan) tarafından
Uzaydaa olurduk belki
(637 puan) tarafından
Yukarıda okudum bir yakınını kaybettikten sonra böyle olduğunu yazmışsın , bende 1 sene önce annemi kaybettim annemin kaybından sonra bende de hayatımı sorgulama yaşadım çok fazla ve araştırdığımda farkettimki annemjn kaybı bende Ruhsal bir uyanış a vesile olmuş. Belki sendede böyle olmuş olabilir.
(228 puan) tarafından
Evet canim mesela namaz kilmiyordum ,suan namaz kiliyorum zikirlerimi cekiyorum yani bu yonden iyi gekdi,mekani cennet olsun insallah
(637 puan) tarafından
Aminnn , Rabbim ibadetlerini daim eylesin , kabul eylesin.
0 oy
(1,020 puan) tarafından

Herseyden habersız yaşamıyor olurduk :)

(228 puan) tarafından
Galibaaa
0 oy
(688 puan) tarafından

Bizde şu an ne olduğunu bilemeyiz sonuçta bizde olmazdık :) postlarına bende baktım ama bu kadar sorgulamak sonuç olarak psikolojik olarak seni kötü etkiler çocukların varmış bak bunları düşünme çocuklarınla ilgilen canım bende babamı kaybettim evet insan ilk zamanlar düşünüyor bu tarz şeyleri ama geri toparlamak çok önemli silkelen kendine gel çık dışarı bi nefes al bunları düşünceğine ailemden daha önemli bişey yok iyiki varlar diye düşün çok sorgulamak gerçekten rahatsızlık getirir 

(228 puan) tarafından
Cok haklisin canim benim
(688 puan) tarafından
Kendine böyle böyle yaparak farkında olmadan zarar veriyorsun canım lütfen kendine dikkat et senin kendine zarar vermen demek çocuklarına zarar vermek demektir rabbim rahatlık ferahlık versin inşallah gönlüne
0 oy
(228 puan) tarafından

:)))...............

0 oy
(22,096 puan) tarafından
Mervis senin aklından geçenleri bende yaşıyorum ara ara

Mesela diyorum öleceksek niye geldik dünyaya 

Orda ne Yapacaz sıkılmayaxak miyiz ve daha bir sürü şey 

Sonra nalet seytan diyorum Rabbimin bize verdiği nimetlere şükrediyorum 

Neşrah okuyorum gönlüme ferahlık geliyor 
0 oy
(4,685 puan) tarafından

Lütfen bizimde pskilojimizi bozma :woot:

0 oy
(6,947 puan) tarafından
Bu konular benim kafamı kolay kolay karıştırmaz merviş altını doldurdum elimden geldiğince sanada nacizane tavsiyem olsun ruhunu doyur ve doldur 
0 oy
(3,187 puan) tarafından
Benim kafam karışmaz da. Sana doğru kaynaklardan araştırma yapmanı tavsiye ederim. Kuran ve hadislerden uzaklaşmadan onları doğru açıklayan kitap ve kişilerden olmalı
0 oy
(129,472 puan) tarafından
allah bilir ❤️❤️❤️
0 oy
(208 puan) tarafından
İmtihan dünyasındayız. Zaten bu dünya yalan dünya. Herşey yanıltıcı ve sahte. Aslolan öbür dünya ebediyet orada herşey gerçek.
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Sanki çok yaşıyor muşuz gibi :D

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 326 göst.
8 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 268 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,067 göst.

408,431 soru

12,271,607 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...