Son posta olan olaydan sonra bı olay daha oldu . Yemek yapıyordum af edersiniz fırında tavuk patates yaptım salçalı yanına salcali pilav gitmez diye kori soslu spagetti yaptım . Eşim dedi neden pilav yapmadın olmaz pilav dedim o salçalı bu salçalı olmaz fedim.
İyi o zamna ben pilavimi nette soluyorum dedi dedim bende makarna yemiyorum o zaman dedim . Yeme s.....kerim yaptigin yemeği dedi . Canım dışardan soliceksen ben neden yemek yapıyorum dedim .
Ağlaya ağlaya mutfağa gittim yemek yapmaya devam ettim sonra geldi iyi ağlama yicem makarnayı dedi neyse dedim cnm çıkma bugün dün öğlen 12 de çıktın gece 1 buçukta geldin . Bugün evde dur . Falan . Kızdı . Bana falan ben dışarda büyüdüm cocukeb sen kimsin sana mı sorucam falan dedi. zaten 4 gündür evdeyim dedi . Dedim mecbur durdub ama belin ağrıyordu diye SK..erim yemeğini cikiyorim dedi bahane yapiosn falan dedim sana ben baktım karşılığı bumu dedi bakmasaydin o zaman dedi çıktı gitti geri geldi. Şimdi uyuyor surat yapmış . Ne yapım sizce ?