+2 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından

image

Sizce hangisi kızlar

image

K

11 Cevaplar

+4 oy
(5,976 puan) tarafından
pipetli suluk. cokta aman aman bi izellige gerek yok . pipeti silikon olunca agzini acitmaz gizel olur .muchkin ayni modeli aventtede var wee de de var . weedeki uygun birebir ayni. zaten 1 yasta bardaga alistirilir . ben normal pipetle devam ettim bardakla veririkende pipetle verdim ustunu islatip zirt birt degismeli olmasin dok sac olmasin diye . yazin bardaga gectik bi zininla duruo ust islansada kolay degisir. hasta olmaz falan. 
-Reklam-
+2 oy
(22,049 puan) tarafından

Üstteki suluk beni aldı götürdü geçmişe bişi hatırlattı :(

Usttekini al 

+2 oy
(1,803 puan) tarafından
Ben usttekinden kullanıyorum gayette güzel cnm en azından islnamiyo elbisesi falan ama Chicco öneririm buna nazaran daha büyük bu küçük biraz
+2 oy
(142 puan) tarafından
Muadilleri marketlerde var hepi topu plastik bu kadar para vermeye gerek yok artı olarak pipeti biraz ince olursa daha iyi oluyor pipet geniş olunca birden çok çekip tikanabiliyo bebiş. 
+2 oy
(909 puan) tarafından
Avent önermem küflendi ve marka arkasında durmadı hiç. Munchkin kullanıyorum şu an memnunum 
+2 oy
(2,560 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Avent çok güzel ama yedek pipeti satılmıyor. Pipeti kopunca yeni suluk almak gerekiyor. Yedek pipeti satılan bir marka alın bence. Biz avent kullanıyoruz ve üçüncü suluğu aldım, kızım asla başka suluktan içmediği için
+1 oy
(858 puan) tarafından
yukarıdakinin pipeti kısa bence aşağıdakinin de o suyu denk getiren zımbırtısı var ya o bi süre sonra tıkanıyor. bence yukardaki gibi ama pipeti daha uzun bi suluk al
+1 oy
(129,283 puan) tarafından
şu aventin baska cesitinu kullandim koku falan yapmiyodu
(557 puan) tarafından
Resim atabilirmisin canım
(129,283 puan) tarafından
malesef artik kullanmiyoruz
+1 oy
(630 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Alttakinin aynısını var bizde. Su akıtmıyor. Beşiğin içine koyuyorum, gece kalkınca içisin diye. Normalde 3 yaş kızımın, ama oğlumda gayet rahat içiyor, 10 aylık o da. 
+1 oy
(108 puan) tarafından
Bende 11 aylık kızıma üst modelinin aynısını weebayb modelini aldım daha uygun fiyata. Bence bu kadar pahalıya gerek yok bizimkisi baya iş görüyor ağzı açık bırakıyorum belli bir noktada kızım susadıpı zaman gidip tutup kendisi içebiliyor biberondan çok daha rahat ondan içemiyordu
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Nuk sulugunu kullaniyorum canm cok guzel ve pipetli kismi kapatabiliyorsun ustu dönuyor ve pipet kapanir icinde kaliyor su falanda akitmiyor bardak gibi oldgu icinde cantaya falan rahat koyabikiyorm disari ciktigmda fazla yer kaplamiyor ve pipetinjde kapattigim icn kirlenme falan olmuyor.bu ilk resimdeki hic guzel degim ve cok basit duruyor.ayrica kapak kismi cok cabuk kiriliyor.istersen resimde atarim canim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 81 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 45 göst.
26 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 64 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde -_- (69 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...