+1 oy
689 göst.
önce Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Bilenler bilir eşim kardeşine bağlı diye post açmıştım 

Ailemin yanına gittim 2 haftadır ailemin yanındayım

Defalarca dedim kardeşini istemiyorum sen git ben kardeşimi bırakmıyorum dedi bende kızımı alıp çıktım 2 gün önce konuşmak için geldi tartıştık bana vurmaya başladı heryerimi mosmor yaptı ailem hemen aşağıya geldi bağırdığımı duyunca kendisi de kaçtı 

Okadar çok kötüyüm ki  

Kesin olarak bitti boşanıcaz 

25 Cevaplar

0 oy
önce (1,010 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canm kocanda hadi akıl yok kaynın hiç düşünmüyor mu benm için bı yuva yıkılıyor çıkıp gıdım diye haberi var mi yani onun yüzünden oldugundan
önce (45 puan) tarafından
Haberi yok eşim dile getirmiyor ben her kavgada söylüyorum anlasa giderdi
Kaynanan kayinpederin falan yok mu cnm
Onlar eşimden daha beterler eşimi doldurur üstüme salarlar onların derdinden ayrı eve çıktım 4 ay geçmedi kaynım bize geldi 2 senedir de bizimle
Onlar eşimden daha beterler eşimi doldurur üstüme salarlar onların derdinden ayrı eve çıktım 4 ay geçmedi kaynım bize geldi 2 senedir de bizimle bidaha da gitmedi
Varlar onlar memlekette ben ayrı evde çıktım 4 ay sonra kaynım bizim eve yerleşti
Aynı benimkiler desene benm kaynimi da ilk gece yolladılar bizim eve gerdek gecesi yani hepsi kalktı gitti onuda gece bize yollamistilar 17 falandı o zmn yaşı bir yıl.kadar falan kaldı
Şimdide eşimle sorun olsa kaynanamı arasam gidiyorum desem yolun açık olsun der kaç defa aradım eşimi şikayet ettim dediği şey valla biz karismiyoruz gidiyorsan git derdi  benim anneme babama kurban olsun ya gelinleri iyi olsun aman sesleri çıkmasın diye kendilerini yiyip bitirirler
Doğrudur vallah
Ooo ben söylesem oğlum haklıdır derler bana
-Reklam-
0 oy
önce (4,261 puan) tarafından
Allah bununla kurtarsin canim. İnsanlar azitti artik. Bizim de bı tanıdıgimizin evliligi bozuldu. Kız abim de abim diye tutturuyomus. Abim de gelsin abime de alalim bi olay olsa abisini tutma filan. Ne oldu yuvasindan oldu.  Kardesi bakalım ayni seyi yapacak mi? Tekmeyi basar yüzüne bakmaz insallah
Herşeyin hayırlısı vallah ömrümü çürüttüm ben
0 oy
önce (745 puan) tarafından
Şimdi o kardeşi rahat etsin bir yuva yıkıyor Allah yardımcın olsun üzülme hiç  ayrıca sana vurduğu için Allah onu bildiği gibi yapsın 
Amin amin
0 oy
önce (2,801 puan) tarafından
Yaşamak zorunda değilsin illa sizde kalması gerekiyor sa eşin bunu sana zorbalık yapmadan anlatabilirdi sen nikah düşen bir erkeğin hizmetini yapıyorsun yemek bulaşık ve çamaşır özellikle hayatta yapamayacağım şey sen katlanmışsın bide üzerine hakaret şiddet görmüşsün Rabbim yardımcın olsun inşallah
0 oy
önce (2,036 puan) tarafından
Eski postunuza baktimm siz baya evli olup çocuğunuz geç olmuş birde 2.cocuk istemissiniz nasıl hamile kalırım diye...ha isabet olmuş o adamdan çocuk yapmayın belki evlilik kurtulur diye düşündünuz sanırım kayninizi posta koyarım diye  hayırlısı olsun inşallah gönlünüzce olur herşey 
8 senelik evliyim 7 sene kaynanamla birlik oturdum ayrı eve çıktım hamile kaldım 7 seneden sonra bir kızım oldu tekrar istedim ama ikinci çocuk olmadı iyikide olmamış
önce (2,036 puan) tarafından
Onu diyorum herşeyde var bir hayır adımınızı sağlam atın daha birde evde sizin sorununuz var...kaynana arkasında bu sorunlar Allah yardım etsin gerçekten

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,604 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 353 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 857 göst.
2 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Prensesimm (26 puan) tarafından soruldu

406,936 soru

12,210,993 cevap