0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (150 puan) tarafından

Bacılarım 3 buçuk yaş ve 5 aylık bebelerle gününüz nasıl geçiyor merak ediyorum benim hala yemeğim yok eşime bile düzgün vakit ayıramıyorum sırf uykusuzluktan banyo yapmaya üşeniyorum:)

16 Cevaplar

+1 oy
(517 puan) tarafından
Benim de canım iki tane çocuğum var biri 8 yaşında diğeri ise 4 yaşında bakalım bir üçüncü de yolda 11 haftalık oldu hayırlısıyla valla zaman zor geçiyor hamilelik bir yandan çocuklar bir yandan çok zorluyor beni ya
(150 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun cnm isteyerek mi 3.cü
(517 puan) tarafından
Eşimm çok istediği için hep diyordu 3 tane çocuğumuz olsun yeter  bende uydum onun aklına
-Reklam-
+1 oy
(41 puan) tarafından
Merhaba benimde 2 çocuğum var erkek biri büyük oğlum 3 küçük oğlum 4 aylık çok psikolojim bozuluyor küçük oğlum prematüre doğdu riskimiz var dışarı çıkamıyoruz oğlumu kreş veya oyun Grubu gibi bir yerede goturemiyorum hastalık geçecek küçüğüne diye doktorumuz bu kışı dikkatli geçirin riskli diyor o kadar doluyum ki iki kişi vardı görüştüğümüz çocuğu olan oğlumun arkadaşı ikiside bize arkasını döndü oğlum çok sıkılıyor benimde psikolojim bozuluyor
(150 puan) tarafından
Bosver cnm benimde arkadaş yokk bende hergün evdeyim
(17,743 puan) tarafından
Semanrb bu kadar eve  kapanmayin bence hem küçüğü de 4 aylık olmuş ara sıra dışarı çıkmakta sıkıntı olmaz bence
+1 oy
(301 puan) tarafından
Ayni beni anlattin canim ama bende 3 cocuk var
(41 puan) tarafından
İnsanlar ne kadar kötü yazın tek çocukluyken herkes iyiydi doktor eve kimseyi almayın demesine rağmen çocuk için davet ettim soruyor iyiyseniz gelin diye ikiside ne arıyor ne soruyor çok üzgünüm neden böyle insanlar
(301 puan) tarafından
Canim arkadaslarina birsey diyemem AMA
Sen ne kadar cok hastalik tan kacarsan o cocugun bagisikligi düsuk olur
Mesela en ufak seyde hastalanir çunki hic mikrop ile vucudu tanismamis Olacak
Evet grip biri ile görisme ama kendini de bu kadar eve hapis etme git davet et gez dolas hijyene dikkat et yeter bu sekilde psikolojin bozulur ve 3 yasindaki oglunun hayatindan çalmis olursun
(150 puan) tarafından
Sizin kaç yaşında çocuklar
(301 puan) tarafından
Benim buyuk kiz 8 ortanca kiz 5
Bebegim 3 aylik
+1 oy
(14,743 puan) tarafından
Yemekleri pişirelim çocukları yıkadım banyoyu yıkadım çamaşırları kutladım şimdi evi süpürür silerim 2 makine çamaşır var onları halledeceğim bitecek inşAllah:D 4.5 yaş kızım 4.5 aylık oğlum var benim de koştur koştur yapıyorum yetişsin diye günler de kısaldı 
(1,102 puan) tarafından
Maşallah sana canım bu işleri yaparken cocuklar nerde oluyor ,ben 5 dk birakip ev işi yapamıyorum tek cocukla
(150 puan) tarafından
Maşallah cnmm sana ben tek yaptırmıyorum henüz bebeyi
(14,743 puan) tarafından
Büyük kafasına göre her yerde :D küçük yanımda anakucağında geziyoruz :)
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Benmde biri 4 biri 2.5 yaşında esimle dört yıldır ayrı yatıyoruz vakit geçirmeyi sorarsanda birbirimizin yüzüne bile bakmaya fırsatımız yok hep yaramazlık pesindeler uyuduklarinda koşa koşa evi temizle yemek yap böyle geçiyor hayatim
(150 puan) tarafından
Evet yaa
+1 oy
(300 puan) tarafından

Kahvaltı yaptık sonra 8 aylık kızımı uyuttum 15 dakika uyuyor en fazla kadar mutfağı topladım eşim ben 4 yaşındki oğlum evimiz dubleks süpürdük sildik sonra  ben kaynanama geldim :) bebegim hiç durmuyor uykusu yok yani sürekli ya kucagımda yada ayagımda eşimde 4 te işten geliyor fırsatım olmadı olmuyor o yüzden hafta da bi sefer eşimle dip köşe yapıyoruz diger günler üzerinden tutuyorum tutabildiğim kadar canım

(150 puan) tarafından
Maşallah canim
(300 puan) tarafından
Bende sen gibi oluyorum valla kuzum eşime diyorum iki kat ben yetişemiyorum banyo için onu bekliyorum ediyorum acıyor artık bana kızım dogdugunda kolik bebekti zaten ama oturmak uzanmak nedir unuttum geceleride sürekli aglıyor zaten hiç halim kalmıyor
(150 puan) tarafından
Evet ya eşinle doya doya gece hayatımızda yok
(300 puan) tarafından
Aynı benimde öyle canım hayırlısıyla büyüseler diyorum büyüdüklerindede dertler çogalıyor böylede olmuyor sağlık olsunda herşey olur ya Allah yardımcımız olsun
(150 puan) tarafından
Aminn cnm Aminn
+1 oy
(347 puan) tarafından
Bende de durumlar aynı malesef  biri 1 yaşında diğeri 3 yaşında kendi bakımımı dahi  dogru duzgun yapamıyorum 
(150 puan) tarafından
Sizin bir tık benden iyi
(347 puan) tarafından
Yorucu oluyor ama Tabi buna da şükür ama gececek  bu gunler canım küçük olan  biraz daha buyusun o zaman rahat edersin inşallah
(150 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(2,439 puan) tarafından
Allah kolaylık versin tek çocukla çıldırıyorum valla
(150 puan) tarafından
Amiiinnnn
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Küçükmus gerçekten de bebislerin

Ben biraz daha rahatım eskiye nazaran 
(150 puan) tarafından
Iyi canim
0 oy
(129,442 puan) tarafından
bayagi macerali geciyo gunumuz
(150 puan) tarafından
Küçükmü sizinkilere cnm
artik 5 yas ve 3 yas oldular sayilir
(150 puan) tarafından
Sizin de biraz zorluğu gitmis
buyudukce baska cesit zorluklar cikiyo
0 oy
(746 puan) tarafından
Valla bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum çok zor geçiyor benimde kızım 4 buçuk yaşında oğlum 3 aylık 
(150 puan) tarafından
Evet aynen
0 oy
(4,246 puan) tarafından
Biri yatiyo Biri kalkiyo akşama kadar ağlama sesi dinle babam dinle 
(150 puan) tarafından
Evet yaşlar kaç cnm
(4,246 puan) tarafından
Büyük 27 aylık küçük 6 aylık
0 oy
(689 puan) tarafından
4 yaş kızım 8 aylık oğlum koştur koştur ama zayıflamaya etki etmiyor mübarek:)
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Anlatayim dur. Dün akşamdan dolma yaptım balkona attım maksat çocuklarla vakit olsun . Neyse sabah uyandım hemen kahvaltı sonra mutfağı topla elbise topladım iki sepet katladim yemeği üstüne verdim kıldım namazımı küçüğü uyuttum kızımla oynadım duş aldım eşim uzunnnmnnn bir zamandan sonra evde kalmak istedi esnaf her zaman izin kullaz hoş evde kaldı bişey yapmadı bütün gün telefon akşama kavga etcem ;)))) 

Yemek pisti çocukla uyandı şimdi alsam ezanı bekliyorum kılıp yemeğe otrcqz.

Tabiki bnde çok yoruluyorum çok ağladığım olmuş elhamdülillah varlıklarına.  Oğlum 2 yaşında kızım 3 buçuk. 

Oğlan çok hareketli anamı ağlatıyor kızım uysal yapma dediğimde biter gider.  İnşallah buyuyecekler bugünleri gülerek hatırlarız 
0 oy
(12,532 puan) tarafından

Biri 4.5 yaş biri 2 yaş olacak. Bol bağrışmalı kahvaltı sinir krizli 2 yaş sendromlu kıskançlıklar ağlamalar bol baş ağrılı sabahın köründen akşam yatana kadar hep aynı. Allahtan büyük okula gidiyor H.içi daha rahatız diğerininde çok zararı yok o okuldayken uyuyo zaten öğlen falan. Hep dağınık bi ev herkes ilgi istiyo ama verecek olan tek kişi :woot:

0 oy
(17,743 puan) tarafından

Ben suanlik 1 taneye anca dayaniyorum birde hamileyim 1 ay var doğuma bakalım doğsun bildiririm durumu:D

(4,910 puan) tarafından
Durum bildirecek vaktinde olmuyormuş canim:)
(17,743 puan) tarafından
Ayvayı yedim desene :)

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 356 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 161 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu