+5 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (3,878 puan) tarafından

Kızlar hani derler ya kızlar annesinin kaderini yaşar diye sizce de var mıdır öyle bı şey . İnanır mısınız buna ben inanıyorum galiba öyle . Ben çünkü az buçuk annemin kaderini yaşadım sağlık konusunda gerçi onunki ciddi bir şeydi kanserli miyom vardı rahimi alındı kanaması durmamis 35 yaşındaydı ve 15 gün hastanede kaldı baya ağır geçirdi sürekli enfeksiyon vs geçirdi çocuktum ama hatırlıyorum hep dua ederdi benim kaderimi yaşama diye miyom ameliyatı olduğum da o kadar kötü oldu ki gelip yanımda kalamadı :'( 

Şimdi öyle korkuyorum 5 aydır bı şey olduğunda elim ayağım titreyerek gidiyorum doktora . 15 gündür adet olmuyorum o kadar korkuyorum ki annem gibi erkenden menapoza girip rahmimi kaybetmekten :'(:'(

23 Cevaplar

+1 oy
(780 puan) tarafından
Allah korktuğuna uğratmasın canım pozitif düşün iyi düşün ki iyi olsun İnşallah 
(3,878 puan) tarafından
İnşaallah canım sabah nasıl olur bilmem
-Reklam-
+1 oy
(84 puan) tarafından
Dileğini hep tam dile canım bizde annemle eş konusunda aynı şeyleri yaşıyoruz Allah sifani versin inşallah benim annemin de rahimleri 38 yaşında alındi ama çok rahat gerçekten keşke daha önce aldirsaymisim diyor annem de çok kadın hastalığı çekti en son alın kurtulayim dedi şuan çok rahat tabi yine senin kendi kararın canım size öyle bişey olmasın tabi ki ama dünya imtihan dünyası 
(3,878 puan) tarafından
Sağlıkla imtihan oluyorum . Rahim aldırmak istemiyorum su anda bı kez daha bebeğim olsun istiyorum :( ama adette olmuyorum ve sürekli enfeksiyonla uğraşıyorum gerçekten yoruldum :'((
(84 puan) tarafından
Akışına bırak stres yapma Rabbim ne eylerse güzel eyler beki bir tane yavrun 10 çocuğa bedel olacak böyle de düşün rabbim tez zamanda şifanı versin
(3,878 puan) tarafından
Hakkımda hayırlısı olsun inşallah
+1 oy
(1,154 puan) tarafından
Doktor ne dedi canım 
(3,878 puan) tarafından
Gebelik yokmuş hormonlarda da herhangi bir sorun yokmuş
(1,154 puan) tarafından
İyi Bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ❤️
(3,878 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı yapar dedi ama çok fena kasıklarım sızlıyor patlıcam
(1,154 puan) tarafından
Maalesef yapıyor öyle bende 1 hafta kullandım kanamam çok yoğun oluyor diye acayip kötü oldum bıraktım
(3,878 puan) tarafından
Cumaya kadar gelmezse gidip ilaç yazdircam adet söktürücü
(1,154 puan) tarafından
İnşallah kendiliğinden gelir canım
(3,878 puan) tarafından
Vücudum böyle bı şeye alışık değil ya catlicam boşluklarım belim hele kasıklarim o dikiş yerleri var ya sanki yeni ameliyat oldum gibi sızlıyor :'(
(1,154 puan) tarafından
Doğrudur canım inşallah geçer ya hormonlarda değişiyor
(3,878 puan) tarafından
Aynen canım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 510 göst.
12 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 827 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy