+2 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
Evle ilgili erkek işi olarak bilinen şeyler vardır bilirsiniz, eşime asla tek söylemede yaptiramiyorum, ille takip etmem hatirlatmam gerekiyor ve bu beni çok yoruyor, istiyorum ki bir şeyi kocama söyleyince olmuş bileyim ve kafamdan sileyim ama yok nerdeee... tüm erkekler böyle mi?

27 Cevaplar

+1 oy
(712 puan) tarafından
Tüm erkekleri bilmem ama benim öküz de böyle 
(7,463 puan) tarafından
Adama öküz demişsin nasıl aşık oldun:D
(712 puan) tarafından
Kız sevmesem öküz mü derim sjajsj sevmedigim zaman ağzımdan neler çıkar ben bile kestiremiyorum. Sevdiğimden diyorum:)
(7,463 puan) tarafından
Bana biraz kaba geliyor öküz lafı:D
(712 puan) tarafından
Yani her zaman denmemeli bence ben de yüzüne bakıp öküz demiyorum :D burda laf aramızda çaktırma :))
(7,463 puan) tarafından
İyi bakalım:D
-Reklam-
+1 oy
(1,868 puan) tarafından
Benimki böyle degil şükür  
+1 oy
(19,502 puan) tarafından
Bu çok lüks bişey agshdh. Bir-iki hatırlatmada yapıyorsa iyi abshs

Eşim bazen bir soylemede bazen 100 soylemede yapar dediğimi. bazen de hiç yapmaz dediğimi 
+1 oy
(11,369 puan) tarafından
Vende hemen yapıyor diye kızıyorum. Bişey mi bozuldu tamir edilecek eve adım atar atmaz yapar
(10,224 puan) tarafından
Shsjs bu benim eşim. Bazen gece 12 vardiyasından gelince bile yapası tutar sinir eder beni :D
(11,369 puan) tarafından
Evet ya zamansız işleri sinir esiyor beni bi gir elini yüzünü yıka üstünü değiş çocukları sev yapacağını yap sonra :D
0 oy
(610 puan) tarafından
Of Benimkide evde tamir işi varsa aylarca bekler sonra bir gün bi cırlarım yapar
(39 puan) tarafından
Ahh ahh banyo lavabosu tıkalıydı yapacak diye bozdu kaç zamandr hatırlatıyorum ama yooook kendisi gidiyor diğer yeri kullaniyo... Deli ediyor
(610 puan) tarafından
Bizimde duş başlığı düştü 6 ay yapmadı sonra yaptı. Şimdi gene düştü bir ay olacak bekliyoz kaldı 5 ay
0 oy
tarafından
Ben hiç söylemem kendi takip eder ve yapar
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Başka eve tasinmistik benim eşim avizeyi 7 ay sonra taktı oda eve çocuklar geliyir kuracaklar diye taktı  :angel: simid 4 aydır bu eve taşındık kapi girişi betonu kırılmış hafif bı çimento işi kim bilir kaç ay sonra yapılacak tam eve yerleştik derken tam yapıyor bu sefer gene taşınıyoruz :D

0 oy
(129,441 puan) tarafından
dolap almamiz lazim ama kim monte edecek ☹️ bizdede sorun var
0 oy
(17,743 puan) tarafından

Canım benimki tamir de edemiyor temelli bozuyor ben yap sa diyemiyorum :D

0 oy
(450 puan) tarafından
Benimki o tür şeyleri hiç beceremiyor zamanında babam hep bana yaptırırdı o yüzden öğrendim ben kendim yapıyorum
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Off bnm eşimin de eli durmaz sürekli elinde bı tornavida yok matkabı getiricem şöyle yapıcam bi dur artık ya diyorum her yeri kurcalıyor bnde öyle sevmiyorum küçükken mobilyacıda çalışmış zaten kendi mesleği inşaat avizeleri de o taktı herşeyi biliyor maşallah. Evine düşkün ama bıktırma derecesinde yok parke şişmiş yok bu şu kuzzurkurt diyorum artık 
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Benimki direk yapar bırakmaz uyku girmez gözüne o derece eve takık 
0 oy
(12,615 puan) tarafından
geçen sene evde nemden kabaran yerler vardı, kazıdık alçı falan yaptık. saten alçı sürülüp üstüne boya yapılacak. kurban bayramı yapıyorum dedi. hala yapmadı 
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Benimki de yapana kadar beni yer bitirir ortası yok bunun sanırım 
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Tümü değil,babama on kez söyle on birinciye cinnet geçir öyle yapar eşime daha şuna şu oldu demedim kendi fark eder aynı gün halleder. Elinden de geliyor sağolsun her türlü tadilat
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Benimki öyle ne yazık ki 
0 oy
(5,039 puan) tarafından
Bi devar boyanacaktı maxs 3 gunluk ısı 10 gunde yaptı. Bi dr babasını anlatırdı dınlene dınlene yapardı dıye tam aynısı. 
0 oy
(841 puan) tarafından
Ben o konuda çok şanslıyım maşallah anında yapar 
0 oy
(55 puan) tarafından
Benim ki öyle değil ya yeri geldiğinde birlikte temizlik yaparız bana der bugün yemek yapma ben yaparım mutfak tezgahını siler benden güzel bı ara hiç bişey koymadım tezgaha bal dök yala yapmıştı 
0 oy
(610 puan) tarafından
Şimdi gelir ay benim kocam yaparrrrrrcılar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 222 göst.
29 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 471 göst.
0 oy
38 cevap 834 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu