+1 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar saçımı boyamak istiyorum 3 aylık hamileyim sıkıntı olurmu düşüncelerinizi alabilir miyim :)))

9 Cevaplar

+1 oy
(677 puan) tarafından
Ben boyamadim. Kimyasal sonuçta. Bence riske atma canım.
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız icin
-Reklam-
+1 oy
(849 puan) tarafından
Çoğu doktor önermiyor. Zararlı olduğuna ilişkin ispatlanmış bir çalışma yok. Ben doktoruma sormuştum boyayabilirsin demişti. Ama 2 gebeliğimde de boyamadım. Yine boyamayı düşünmüyorum 
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için
+1 oy
(2,549 puan) tarafından
İlk ve son 3 da doktorlar önermiyor. Hatta mecbur değilseniz hiç yapmayın. Yapacaksanız da açık alanda, doğal içerikli boya kullanarak ve saç diplerine değmeden boyayın. Doktorum bana bu şekilde izin vermişti ama ben cesaret edip boyatamadım, sonuçta 9 ay boyamayınca ölmeyiz
(53 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim
+1 oy
(295 puan) tarafından
Kızım zamanında 26 ay boyamadım emzirme+hamilelik. Şimdi oğlum var 3 aylık hamilelikte boyatmadım emzirme bitene kadar da boyatmam. Tanıdık vicdanlı kuaför zaten boyamıyor. Kızım 1 yaşındayken falan çok bunalmıştım değişikliğe ihtiyacım vardı kuaförüme sorunca ben boyamam sütten kesene kadar paradan daha önemli bir bebeğin sağlığı demişti.
(53 puan) tarafından
Evet bende değişiklik istedim başka zamana artık
0 oy
(2,289 puan) tarafından
Ben cesaret edemedim ya doğumdan sonra boyamıştim
0 oy
(9,896 puan) tarafından
Geçen hafta 9 haftalıkken boyadım vala hepsi beyazdı kardeşimin sözü vardı mecbur kaldım 
tarafından
Ay nasıl cesaret ettin. Ben 19 haftalık oldum korkuyorum yapamam
0 oy
(7 puan) tarafından
Aslaaa! Bunu bebeğine yapma pişman olursun. Her yerimiz kimyasal kaynıyor otizm aldı başını gidiyor. Bebeğini her şeyden koruman lazım sakın boyatma!
(53 puan) tarafından
Doğru diyorsun teşekkür ederim
0 oy
(21,915 puan) tarafından
Sorun olmaz diyen doktorda var sorun olur diyende

Doğal boyalar var

İstersen doktoruna danisarak izin verse doğal boyayı yaparsın 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Ben bal   köpüğüne boyamış dım yine boyadim  yenilendiğimi düşünüyorum boyayla ✓

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 33 göst.
5 gün önce Güzellik-Bakım kategorisinde Mona Lisa (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 48 göst.
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
8 cevap 118 göst.
12 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Assenna (14 puan) tarafından soruldu

408,224 soru

12,262,326 cevap

37,364 kullanıcı

...