+1 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (996 puan) tarafından
Kızlar az önce eşimle tartıştık ben dedimki tv ünitesi alalım eşimde diyor senin isteklerin bitmiyor bundan 1 hafta önce porselen takımı seti aldı bana birde 15 bin borcumuz var surekli istekler bitmiyor diyor kızdı başka odaya gecti ve Yarında yolla cıkacak işe 34 haftalık hamileyim sinirden aglıyorum bana diyor hicmi cepimde para kalmasın hicbirşey kendin almiyorum 34 haftalık hamileyim kendim icin bir Pet dahi almamışım kayınbabm 4 inekler var inek bakıyorlar kendilerine cark odası yaptırdılar ustelık 3 tane erkek bekar ogluları var 1 bekar gorumcem var perde aldılar perdeleri yeni olmasına rağmen kaynanam 70 milyar diş ektirecek bende 4 yıllık gelinim birgun olsun eşim demedi haydi carsıya bende insanım bunalım girmişim artık 

19 Cevaplar

0 oy
(707 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bu erkeklerin hamurunda var sanirsam
(996 puan) tarafından
2vt ben gercekten cok degerı veriyor yarın yolla cıkacak diye ona pogaca yaptım elbiseler cantaya. Koydum  kahvaltı hazırlayıp koydum annesi bir  pogaca  yine yapmıyor biliyordu yapacgımı demedi yapayım ben eşim bize ne alsa onlarda alıyor ama kendiler oyle degil
(707 puan) tarafından
İşte bu yüzden hep
(996 puan) tarafından
Artık benimde umrumda olmicak be kadar degwr versem hep alta kalıyorum
(707 puan) tarafından
Ne eksik ne fazla olmali
(996 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
-Reklam-
+14 oy
(2,335 puan) tarafından
TV ünitesi gerçekten ihtiyaç mı? Hamile halinle gözyaşı dökmeye değecek bir şey mi hakikaten merak ettiğim için soruyorum. 
(2,335 puan) tarafından
Ama daha yeni porselen takımı almışsınız. Şimdi ben eşinin yerine kendimi koyuyorum. Evin geliri eşinden ve sen çok da acil olmayan şeyleri art arda istemişsin. Bunu nasıl istediğin de önemli. Porselen takımı, TV ünitesi. Yani bence acil ihtiyaçlar değildir. Hele hele gözyaşı dökecek şeyler hiç değildir. Eşin sana tatlı tatlı anlatsa da dert ederdin sanki. Çünkü satır satır başkalarına alınan şeyleri not etmişsin. Eşin sana güzellikle alamayız dese de dert olurdu. Bence odağını değiştir. Maddiyatla ilgili konular, hele de başkasına alınan maddi şeyler senin gündemin olmamalı. Bütçe orta olsa bile olmamalı.
(996 puan) tarafından
Bilmiyorum canım inanki bunalıma girdi. Tek bildiğim sey
(11,403 puan) tarafından
Posta girmeden önce aşerdiği bişeyi almadı sandım bende.
(2,335 puan) tarafından
Tamam hormonlar coşturuyordur biraz ama bunalıma girmek için de TV ünitesi komik bir sebep değil mi :) Bir de o açıdan bak :) İleride oturur gülersin bu haline :) Ben gebeliğin ilk aylarında bir yavru deniz kaplumbağası denize ulaşamadan öldü diye şekilden şekile girip ağladım. Tripten tribe girdim. Yastığa gömülüp içimi çeke çeke ağladım. Ofiste gizli gizli tuvalette ağladım :))))) Şimdi o belgeseli izlesem gözlerim dolar yine ama bu kadar tribe girmem elbette :D Sende  öyle düşün. Hele de mal, mülk, fiziksel şeyler için mentalini yorma bu kadar.
(996 puan) tarafından
Olabilir aslında dusununce evt oyle geliyor ama eşim anlayışla karşılamaması beni cok yoruyor. Kızımda hamileyken her işi yapıyordu bu bebeginde hic kimse tarafından destek gormedim  4 gun eve geldi dışarıdaydı demedi haydi ailecek bir yere cıkalım bana diyor dışarı cıkma goze gelirsin
+8 oy
(3,263 puan) tarafından
Maddi şeylerle mutlu olmaya çalışırsak asla doyamayız. Aynı ay içinde ben de büyük şeyler istemezdim. Demekki para kalmıyor ki almıyor. Geçen hafta hediyesini almış söz sonunda hiç almamış gibi davranıyorsun. Bence kafan çok karışmış. Biraz sal rahatla bebeğini düşün 
(996 puan) tarafından
Demedim almiyor deyebilirdi zamanla alırım zorla bazı şeyler ona aldırıyorum bana degilki ben kendim ztn harcama yapmıyor
(773 puan) tarafından
Canım bir anlık öfkesine yenik düşmüştür sıkma canını
(996 puan) tarafından
Elimde degil inanki cok sıkıldım  herşey den bedenimden bile sıkılmışım
(773 puan) tarafından
Canım inşirah suresini aç dinle iyi gelecektir❤️☺️ şuan hormonlarına yenik düşüyorsun , toparla kendini . Rabbim sana ferahlık versin inşallah ❤️
(996 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah ❤️
+3 oy
(7,003 puan) tarafından
Kaynananla kazancınız ortak mı eğer öyle değilse onunla yarış halinde olman tuhaf adam geçen hafta almış yola çıkana para lazım olur illaki canım bekleseydin sende 
(996 puan) tarafından
Evt ortak canım demedin şimdi sl ztn sadece soyledim
+3 oy
(4,751 puan) tarafından
Her yoruma DEYEBİLİRDİ şöyle yapalım böyle yapalım demişsin ama sende DEYEBİLİRDİN kocam bu ay zaten porselen takımı almış hele bir durayım biraz toparlasın sonra ünite alsın. Ünite alacağına bebeğine eşya al git tatlı al ye meyve al ye 
(4,751 puan) tarafından
E madem şimdi alınacak bir şey değil neden huzurunuzu kaçırıyorsun ki yok yere değmeyecek bir şey için
(8,341 puan) tarafından
Ay hafsa o kelimeyi vurgulamana da çok güldüm he :)))  DEYEBİLİRDİ sjjsjs
(4,751 puan) tarafından
Hahahahha ama her yorumda aynı kelime bende yazarken çok güldüm :)
(773 puan) tarafından
Yazmasan fark etmezdim ve sen yanlış yazdın diye düşündüm:D
(4,751 puan) tarafından
Hahaha dikkatimi çekti :D bende yazayım dedim
+3 oy
(1,934 puan) tarafından
Bekli beni lincliycekler ama bu para konusunda erkeklere fazla yüklenmek doğru değil inan bı çok erkek parası varsa zora girmese sorun etmez harcar evine kimsenin evi dört dorluk değil herkes her şeyi almak ister ama bazen dile getiremiyoruz bile 
(4,751 puan) tarafından
Linç linç linç linç
(1,934 puan) tarafından
Senden gelen başım gözüm üstüne ☺️❤️
(996 puan) tarafından
Evt canım haklısın
(4,751 puan) tarafından
Yaaaa yerim seni ❤️
(543 puan) tarafından
Haklısın çok doğru bir konuya değindin benden sana bir artı cnm
+2 oy
(8,341 puan) tarafından
Borcunuz bitsin de öyle alırsınız eşya için birbirinizi kırmayın bence geçim derdi zor
(996 puan) tarafından
Deyebilirdi ama bana bagırıp cagırdı
+1 oy
(410 puan) tarafından
Bebek eşyası vs olsa evet haklısın , ama almış adam borçta varmiş bir dahaki aya alalım mı deseydin , bende hamileyim, bulaşık Makinesi bozuldu ve bir Aydan fazla oldu ve onbir aylık bebeğim var , şimdi kalkıp kıyameti koparsam ne olacak adamda olsa alır hemen biliyorum yok ki henüz almadi önümüzdeki ay alacakmış , sabırlı ol eşya icin değmez inanki 
(996 puan) tarafından
Uyumuş canım gittim ust battaniye örtüm şimdi soyledim daha once yok dedi daha once de konuştuk
(410 puan) tarafından
O zaman yapacak bir şey yok, böyle devam eder gider ama yurt dışına gidince sen ne yapican
(996 puan) tarafından
Yapacak birşeyşm yok evimdeyim bir kızım var oyle vakit gecer kendine uzuluyorum gurbette gelin geldim ama o anlamıyor demiyor ailesini bıraktı geldi ne anne ne bacı ne kardeş kimsesiz bir yer. Sadece ıste kaynanam ve bekar bir gorumcem var o şekilde
(410 puan) tarafından
Allah sığın herkesi Allah'a havale et , evin varsa ve seni parasiz bırakmazsa idare et sende ailenin yanına  gitsen doğum zamanı toparlanınca gelirsin yada ailenden biri gelse nasılsa kocanda yok evde
(996 puan) tarafından
Annem anne degilki gelmiyor o kadar yaşlı da degil oyla babam yeni evli cift gibiler anla yani  alkahtam başka sıgınacak kimsem yok
0 oy
(18,008 puan) tarafından
Birbirinize karşılıklı anlayış gösterirseniz aslında ortada problem kalmaz. Hamilelik ihtiyaçları değince benim aklıma canının çektiği bir şey veya gebe kıyafeti veya çocuk hazırlığı geldi TV ünitesi birbirimize girmenizi gerektirecek önemde bir ihtiyaç değil 
(996 puan) tarafından
34 haftalık erken dogum riski kendin hicbirşey almamışım bebgin ihtiyacları tam onu aldım cunku burası kasapta burda yok alayıl eşim demiyor hadi gidelim biliyor kendim birlwy almadığım evt ihtiyac degil ama gonul ister degilmi deyebilir tamam zamanla alacam inşallah ztn mobilya beyaz esya  halı dısında hersey biz aldık bulasık babsm aldı  mutfak esyalar 1 bardak yine almadılar evimiz ayrı paralar ortak
(18,008 puan) tarafından
Ah o ortak hesap olmanın belası. Maalesef erkekler anlayışlı değiller keşke erkeklere hamilelik similasyonu yaşatmak diye bir şey olsaydı asla anlayışlı davranmaları gerektiğini algılayamıyorlar
(996 puan) tarafından
Malesef canım  benimde zoruma giden ortak diyor 14 gr borc yaptı eşim babasından annesi demedi bizim bırc millet diyordu eşim 14 gr yaptı geri babasının  hersey onlar agzına koyar parayı
0 oy
tarafından

Kız kişisel ihtiyaçlarını al bir pet almıyorum ne demek yâ hû... 

image

tarafından
Yâ Malikel Mülk :)
(996 puan) tarafından
Ev eşyalar duskunum birde burası kasaba burda magaza yok kendim elbise alayım eşimde teklif etmiyor demiyor hadi carsıya gidelim bayramda yada hastane gidipimizde alıyorum o sekilde
(4,751 puan) tarafından
❤️❤️

Eşin neden teklif etsin ki? Sen istediğin zaman almıyor mu eşin nerden bilsin bittiğini
tarafından
Sen ihtiyacın olunca de onun teklif etmesini bekleme. TV ünitem gördüğün gibi benim de yok bı ihtiyaç değil ki hatta tvm kablosu takılı bile değil arada telefona animasyon cizgi film indirip tv de izliyoruz oğlumla.
(996 puan) tarafından
Burası kasaba birde beni tek bırakmıyor carsıya bende giderim okumam var yazman var
0 oy
(2,358 puan) tarafından
Hamilesin niye böyle şeylere üzülüyorsun boşver bugün almaz yarın alır belki şu an elinde yoktur durumunu bilmiyorum ama değer mi bir TV ünitesi için kendini üzmeye kendini bebeğini düşün tv ünitesi şu an olmasa da olur ama Allah korusun üzüntüden bebeğine sana bişey olsa ne olacak bunu düşün lütfen 
(996 puan) tarafından
Tamam canım evimiz ortak kayınbabam ile ben 4 yıllık gelinim altınlar hepsini verdim arsa aldık kalan tek alyans babasında 14 gr aldı borc annesi dediki miilet borcu demedi bizim bırc niye cunku dedi belki vermezler eşim haberi vardı eşim yinede borc verdi eşimde onlar agzına koyar parayı
(2,358 puan) tarafından
İşte birazda ailelerin suçu evlendikten sonra kazanç borç bir olmayacak bir olunca böyle sorunlar oluyor işte
(996 puan) tarafından
Malesef canım şuan yine iyi ilk evlendiğimizde cogunu verirdi babasına
(2,358 puan) tarafından
Rabbim huzurunuzu bozmasın canım inşallah herşey yoluna girer
(996 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı
0 oy
(4,095 puan) tarafından
Sende mi mardinlisin
(996 puan) tarafından
Eşim Mardin li
(4,095 puan) tarafından
Hmm anladım canısı
0 oy
(31 puan) tarafından
Bence çok saçma sebep ten dolayı göz yaşı dökmüş Sun TV ünitesi alma isteği yerine bebeğine ve kendine bir şeyler al zaren bundan 15 gün önce porselen takımı almış sin ne gerek var galiba hamilelik hormonları biraz değişmiş 
(996 puan) tarafından
Bebgin ihtiyacları tam canım herşeyi aldım sadede kendim hicbirşey almamışım şuan
0 oy
tarafından
düzenlendi
Bana kalrsa TV ünitesi çok saçma yaa bunun için tartışmaya değmez gerçekten sanırım onlarla yarış halindesin onların ne yaptığı seni pekde ilgilendirmez ya olabilir parası var yapıyor yani sen kendi hayatına bak gerçekten ihtiyacın olan bseyler al yani
tarafından
Hee o zmn iş değişir bak ama neden paralar ortak vermeyin onlarla niye birlestiriyorsunuz
(996 puan) tarafından
Vallah bende anlamış degilim eşim veriyor malesef
tarafından
Çok saçma yani eşine ver birktrsin onlara verene kadar öyle ismi olur evin ayrı soncda Allah yardımcın olsun
(996 puan) tarafından
Hayır bak 4 yıldır evliyim daha dememiş al bu 5 bin evde sakla ya bankaya koyar yada onlar
tarafından
Canm sen de ondan bekleme bellimi vermeyeck demedigin sürece evin ihtiyaci var benm ihtiyacım var de sen iste at köşene parayı başka çare yok gbi
0 oy
(112 puan) tarafından
3 yıllık evliyim yatak odam dışında yeni hiç bir eşyam yok evlenirken de alınmadı bişey 2. El kullanıyorum bir kere olsun eşimden şunu da almadın diye tartışma çıkarmadım paramızı biriktirip onun hayali olan arabayı almayı tercih ettik bence karşılıklı biraz anlayış içinde olmalısınız 
(996 puan) tarafından
Olabilir canım haklısın ben diyorum eşim biraz desin ya işte buyumuz eksik alim herşeyi ben soylerim aldıran kadarda sorun cıkarır bu porselen bile zor aldırdım ona  ztn ailesi sadede mobilya beyaz esya ve halı aldı bulaşık makinası mutfak eşyalar yataklar döşek  biz aldık ailesi 3 tane sunger yine almadı ustelik aldıkları eşyalar bana vermeyip kendileri kullandı haram olsun ben helal etmiyorum
(112 puan) tarafından
Canım bak erkekler evde neyin eksik olduğunu bilmezler mecbur bizler söylemek zorundayız maalesef para çok zor kazanılıyo bu devirde eğer gerçekten ihtiyaçsa itiraz etmezler ama fuzuli birşeyse tabiki de bunu niye alıyoruz diye sorgularlar yanlış anlama beni mesela senin ailen bişeyler aldı mı
(996 puan) tarafından
Vallahi billahide herşey babm aldı mutfak esyası 2 kat dosek 2 kat yorgan 6 yastık4 tane sırt yastık bulaşık makinası 2 tane sunger 2 tane halı sandık 3 lü olandan mutfak esyası kombiler alındı ailesi bir bardak yine vermedi
0 oy
(3,340 puan) tarafından

Eşine de hak ver canım bi de empati kur 

O da bunaldi demek ki bi durakla diyor demek ki 
Kendi ağzınla diyorsun gecen hafta da şunu aldı diye 

Erkekler bu kadar sık boğaza gelmezler 

Benim eşimin kendi işi olmasına rağmen isteklerimi yavaş yavaş alirim ardı ardına olunca daha yeni aldık ya der
(996 puan) tarafından
İşte bu diyor ben asla almicam unitede nedir diyor  demiyor tamam alırız yavaş yavaş bunun evle ilgisi yok
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Canım şöyle düşün eşinde haklı yeni bebek masraflar olacak borcunuz varmış TV unutesinin bir aciliyeti olamaz ki belki davranışı hoşuna gitmemiştir ama oda o an sinirlenmiştir daha yeni tabak seti almış etmiş yani masraflar cokken ve borç varken gereksiz bir harcayis olarak bulmuş olabilir 
(996 puan) tarafından
Ben demedim ztn şimdi al sonra alırım deseydi bugun kadar ne aldırdoysam zorla evle eşyayla ilgisi yok bu adamın bazı adamlar hanımcı hani alırlar meraklılar benim eşimde oyle birşey yok
(3,603 puan) tarafından
Canım herkes bir olmaz ki yani onunda huyu böyledir yani herkes aynı olmaz bizimkide çok fazla eşya alıyor bende diyorum ki ev doldu gereksiz şeyler alıp durma
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Hamileyken çocuğuma bir takım kıyafeti özendim gibi almadım daha büyük ihtiyaç çıkar borç olmasın diye evi boş ver bir beşik almadim çocuğuma idare ederiz başkalarınınkiyle diye eşim tek çalışıyor yetmiyor diye strese girmesin diye ama en iyi doktorlara gittim vitaminlerin en iyisini aldım doktor pahalı ama kullanman iyi olur ne dediyse aldım hep özeldeydim devlette bir dk fazladan zaman geciremem herşeye zamanında mudahele edilsin dedim kendim için hicbirsey almadım ama sadece sağlığa harcadık o takım bu takım demek lükstur ve bunun için aglamana gerek yok esinide anla ki onlar bizden çok strese giriyor neyeyse onuda anlamış değilim ama öyle idare edebilecek seyelr konusunda ısrarcı olma derim edilmeyecek konuda hayır diyorsa burnundan getir sana verilen değeri ver tabiki ama bu tarz seyelere takılma üzme kendini
0 oy
(6,901 puan) tarafından
Şuan hamilelikten bu kadar duygusalsın gerçekten TV ünitesi ihtiyaç değil bir hafta önce 15 bin vermişsin borcunuz varmış şuan öncelik daha acil ihtiyaçlar olmalı ve neden her tartışmada eşlerin aileleri katılıyor neden sürekli bı kıyaslama yapıyorsunuz bana çok saçma geliyor en ufak şeyde annesi şu kadar para harcadı babasını şunu aldı öyle deyince eşiniz düzeliyor mu hayır sana onlar birşeyler alıyor mu hayır 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
10 cevap 493 göst.
23 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 350 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu