+1 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,045 puan) tarafından
Kızımdan çarşamba günü ayrıldım. Cumartesi beni görmeye geldi. Çok az durabildi. Yarin taburcu oluyorm şükürler olsun ki.. önceki postlara tek tek yazamadm. 

Dua eden herkesten Allah razı olsun. 

Rabbim kimseye yaşatmasın bu hastalığı. 

Bi gün buraya yendim postunuda atacagm..

Sizi çok seviyorum..

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Gözün aydın ❤️ Yüzdün yüzdün geldin kuyruğuna , ben inanıyorum ki Allah ın izniyle yendim postu da düşecek buralara :)

-Reklam-
0 oy
(12,395 puan) tarafından
İnan gün içinde kaç kez aklıma sen geldin. Genelde postalarıni sonra dan sayfana bakıp görüyorum. Çok çok geçmiş olsun Rabbim bidaha ayrı bırakmasın inşallah kalıcı şifalar versin sana. Benimde 3 4 aydır göğsümde sertlik var ele gelen kitle var bende doktora gidip geliyorum 
(7,335 puan) tarafından
Fibrokist mi cnm bende de var
(12,395 puan) tarafından
Tam olarak ne olduğu belli değil meme US çekildim özelde ama doktor onu beğenmedi raporu düzgün yazmamiş diye. Ocağın 10 da devlet hastanesinds çektircem
(7,335 puan) tarafından
Farklı yerde çekmek iyi cnm
(12,395 puan) tarafından
Evet doktor da öyle dedi karşılaştırma yaparız hem dedi. Çeken radyoloji uzmanı sol göğüste ki baya niuiky1 lira büyüklüğünde var dedi
(7,335 puan) tarafından
Fibredenom olabilir sert yapıda iyi huylu kist cnm
0 oy
(4,759 puan) tarafından
İnşallah geçecek canım zor kısmı atlattın hepsi bitecek, seni üzmek için değil ama  posta duygulandım:(( Rabbim bı daha ayırmasın 
0 oy
(3,906 puan) tarafından
Maşallah maşallah ☺️ sağlıkla kavuşun çok güzel zamanlarınız olsun canım. Ve hastalığının tamamen bittiğine de şahit oluruz inşallah. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 530 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 424 göst.
23 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Minikii (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 459 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,679 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,222 soru

24,426,952 cevap

352,115 kullanıcı

...