+1 oy
101 göst.
önce Kültür-Sanat kategorisinde (518 puan) tarafından
Hanımlar benim kız yine hasta oldum yüzden dün akşam açamadım postu kusura bakmayın. Bu haftaki filmimiz LEON. 

IMDB Puanı: 8.5

Oyuncular: Jean Reno - Natalie Portman 

Yönetmen/Senarist : Luc Besson

** Natalie Portman'ın ilk filmidir. Aslında Senarist Luc Besson ın, Maiwen Le Besco ile olan aşk(!) hikayesini anlatır. Le Besco 12 yaşında iken tanışmışlar, 15 yaşındayken evlenmişlerdir. Le Besco 16 yaşındayken anne olmuştur. 3 sene sonra Luc tarafından Milla Jovovich için tek edilmiştir. Filmin ABD versiyonunda kesilmiş sahneler mevcut. Avrupa versiyonunda bu sahneleri de bulabilirsiniz. 

Lütfen filmden sonra Fransa'daki pedofili hakkında araştırma yapınız! 

Cuma akşamına kadar vaktimiz kızlar. İyi seyirler. :) 

4 Cevaplar

0 oy
önce (505 puan) tarafından
Filmi izlerken bende pedodili diye düşünmüştüm açıkcası dur araştırcam
önce (518 puan) tarafından
Leon filmde çok masum ve saf çizilmiş ama esinlenildiği hikayede o kadar masum olduğunu düşünmüyorum
önce (505 puan) tarafından
Neyden esinlenilmiş ki baktığımda luc besson'un  "la femme nikita" isimli filmindeki "victor" karakterinden esinlenilmiştir diyo.

Bende böyle şeylerin tamamen yumuşatılmış olduğunu düşünüyorum zaten film endüstrisinin tamamen farklı niyetleri sempati ile insanlara aşıladıklarını düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
önce (170 puan) tarafından

Kesilmiş sahneler oldu aşikar ama filmi izlerken seni kendine çekiyor İlk başlarda pedofili olarak düşünüyorsun daha sonra orada Aslında o kızın bir sevgi arayışında olduğunu ve Leon ile tamamlamaya çalıştığını anlıyorsun Tabii leon'da biraz geçmişinde kötü şeyler yaşadığı için hareketlerinden de belli farklı davranıyor güzel film

Orijinal adı the professional sevginin gücü olarak kim çevirdiler artık 
Evet evet mathildanın o kimsesizliğini,  çaresizliğini , arayışını çok güzel anlatmış
0 oy
önce (4,927 puan) tarafından
İzlicem mutlaka. 

Bunun için vakit ayrdıgın için de ayrıca teşekkür ederim. İzlemesem bile çok düşünceli bi davranıs bence :) 
Ne demek ya. Bir kişiye bile faydam dokunsa ne mutlu :)
0 oy
önce (12,915 puan) tarafından
Muazzam seçim önyargısız izleyin izleyecek olanlar:)
Hepbirlikte şekerim Hepbirlikte :)
önce (12,915 puan) tarafından
Ben izledim ama bunu çoktan yaw :)

İlgili sorular

+5 oy
19 cevap 572 göst.
15 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde DefneDefne (518 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 215 göst.
5 gün önce Kültür-Sanat kategorisinde DefneDefne (518 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 292 göst.
14 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde DefneDefne (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 853 göst.
18 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Burdanbiri12 (69 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,158 cevap

36,811 kullanıcı

...