0 oy
810 göst.
Aile kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar bu gün bi post attım çalışmak istiyorum eşime ağır konuştum diye geri gidip okuyabilirsiniz. Neyse bu gün evde öyle hafif tartışırken bana dedi beni bel alti vurdun falan o nasil laflar bilmem ne. Sonra oğlum 4 yaşında biz 2. Çocuğu düşünüyoruz ama benjm biraz kilom var konuştuk 3 ay içinde bi 7-8 kilo vereyim daha sağlıklı olsun. İşte konuşurken ben onu bel alti vurdum diye oda bana dedi ki sen iş muhabbeti bırak ta ben sen kilo vermeye odaklan sporuna odaklan çocuk 4 yaşını geçti çocuk yapamiyoruz kilondan ben bi şok oldum hic bir şey demedim annemlere gidicektim zaten oturmaya oğluma seslendim hadi anneannene gidelim dedim. Sonra geldik işte çocuğu uyuttu falan ben geçtim odama hic konuşmadım ama çok zoruma gitti ya öyle böyle değil. Yani lütfen yanlış anlaşılmasın benim çocuğum olmayada bilirdi yok mu öyle çok var demek ki olmasa bu beni boşaycak haksız mıy8m 

20 Cevaplar

+4 oy
(2,550 puan) tarafından
Bayag haksizsin ya baktım da posta.herseyin güzel bir dili var dik konusmaya aşağılamaya gerek var mıydı sence.damarina basarsan o da senin kalbini kırar yani .iş konusunda bukadar sert olmaya gerek varmı.dersinki aşkım işte ben artık çalışmak istiyorum ,hem sana destek olurum hem birikim yaoariz kötü gunde bir köşede durur.cocugumuzun okulu için yatırım yaparız kalsın bı köşede dersin nebilim sen bayag alttan vurmussun
(2,550 puan) tarafından
Ozmaan de ki bak yarın Allah korusun sana bişey olsa yada bı sakatlık geçiren napacaz falan de.ben de yatırım yapayım kenarda kötü gün için para bulunsun bak tek maaş gecinemiyoruz Türkiye şartlarında gerçekten kolay değil.hem bu hoşuna gider hem de anlayışlı bir konuşma olur gerginliğe gerek yok.
(69 puan) tarafından
Teşekkürler yani birde öyle deneyim
(2,550 puan) tarafından
Bakma sen tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.kocanin ki inada binmiş dediğim dedik galiba .ben erkeğim benim sözüm geçecek gibisinden:))
(69 puan) tarafından
Tatlı dille de çok yaklaştım aslında bilmiyorum hayır diyor başka birşey demiyor
(2,550 puan) tarafından
Ne işte çalışmak istiyorsun o meslekten mi haz etmiyir acaba.bilemedim canim artık bazilsri inat oluyor nedesen duvara anlatirsin
-Reklam-
+1 oy
(2,441 puan) tarafından
E sende bel altı vurmuşsun ama sen derken iyi de kocan konusunca mi zoruna gidiyor 
(69 puan) tarafından
Ben zaten yanlis oldugunu bu gün de söyledim 3 senedir uğraşıyorum iyilikle tatlı dille olmadi en son öyle sôyledim işte
+1 oy
(9,962 puan) tarafından
Aferin siz boyle devam edin birbirinizin yuzune nasil bakiyosunuz birinin maddi gucunu begenmez biri birinin kilosunu begenmez bu nasil evlilik bilezige ozeniyorum ne demek brnim anladigim senin maddi gucun beni tatmin etmiyo demek ben bunu anlarim zayifla de demek gosurunusun beni ratmin etmiyo demek aferin size kusura bakmayin ama bu is boyle olmaz iyi gunde kotu gunde gastalikta sağlıkta hep birlikte olmaya diye soz vermedik mi evlenirken yaptiginiz cok yanlis bi de esin kisas yapmis dun sen oyle dedin diye o de bugun boyle demis bu daha kotu sen 1 suclusun esin 2 suclu bence ozur dileyin bi daha birbirinize bu tarz seyler soylemeyin insallah aklinizdan cikarabilirsiniz bunlari 
0 oy
(206 puan) tarafından
Susabildiginiz kadar sussun tabi hakaret ve haksızlıklar dışında,çünkü aranıza şeytan girdi bir kere her yönden saldırıcak ailenize,işi bu bir yuvayı yıkmak.

İkiniz içinde bir süreç başladı gibi,Dikkatli olun sabırlı olun ne dediğinizi bilin, konuştuğunuz her cümleyi iyi seçin ikiniz içinde bunlar gerekli.
(69 puan) tarafından
Ya bizim aramızda ki birşeyler tam 1 sene önce koptu zaten bilmiyorum daha böyle nasıl gidicek 1 sene önce benim memleketime taşındık maddi durumlar sebebiyle istanbulda yapamiyorduk artik. Ama ben teklif etmedim kendi teklif etti buraya geldi bambaşka biri oldu akşam 7 de eve geliyordu istanbulda işten direk eve şimdi burda çiğköfteci dükkan8 açtık gece 12 de gelirse aa erken geldin diyorum sabah bir çıkıyo gecelere kadar tamam bizim için çalışıyor çabalıyor ama ben bütün gün evde tek kafayı yiycem yani yüzünü gördüğüm yok evi otel gibi kullaniyor. Çevresi de oldu bir sürü arkadaş edindi sürekli dükkanda bi arkadaşı var. Yani ben kendi memleketimize taşındığıma çok pişmanım
0 oy
(268 puan) tarafından
Bence eşiniz kisassa kısas yapmış yani siz onu kötü yerden o sizi kötü yerden vurmuş öyle düşünün. Karşılıklı oturup birbirinizden özür dilemelisiniz haklı taraf görmüyorum yanlış anlamayın ikinizde hatalısınız
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Aslında karışıklıkli olmuş sizinki
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Eşiniz kısasa kısas yapmış haklı olarak bence sizin söylediğiniz daha ağır
0 oy
(3,630 puan) tarafından
Tavsiyem biriniz ateş iken diğeriniz su olun, yoksa bu mesele çok can yakar.
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kusura bakma canım hak ettiğini yaşamışsın sen ona öyle söyleyince onunda haklı olarak zoruna gitti sana da gıcıklığına sen sinir ol diye kilondan vurmuş 
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Selamın karşılığı aleykümselam adam senin dilinle karşılık vermiş sana haksızsın. Yani uzun süredir tatlı dille söylüyorum olmadı çirkinleştim ben de mantığı manasız. 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bence haklısın bunda kırılcak bi durum yok sen de birikim yapmak kendin için bir şeyler yapmak istiyorsun bu en doğal hakkın kilo vermen de kocanın kararı değil valla kim ne derse desin tabiki kilo hiç güzel bir şey değil sağlık için bile verilmesi lazım ben de 80 kiloydum aşkım 75 e düştüm yavaş yavaş vermeye başladım ama sen ne zaman hazırsan o zaman başla ve evet kocanın eline bakma bunun kibar söyleme şekli yok 
0 oy
(70 puan) tarafından
Sen eşine çok kötü konusmussun başkasına özeniyorum falan demekle canım kardeşim çalışmani isteniyorsa tamam canım de sakın kesince yine şöyle baktın kabul etmiyor üzerine düşme elinle adamı evden yolluyacamsin başka yerlere 
0 oy
(50,552 puan) tarafından
hem diyosun maddi cok iyi degil hemde ikinci cocuktan bahsediyorsun ikinci cocugu düşünmeyin 
(50,552 puan) tarafından
he bide sen çalışınca benim param diye soyler durursun hic calisma daha iyi
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Çocuk düşünüyorsaniz zaten nasıl çalışacaksın ki? Boş yere taksizlik çıkarmışsın 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Ben 84 le hamile kaldım su an 92 kg yim kendıne baksın o. Ayıp yaptıgı yerınde olsam ıkımcıyı dusunurum 
0 oy
tarafından
Şimdi okudum postu da ağır konusmussun 
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Bence en büyük haksızlığı sen yapmışsın eşinde kısasa kısas yapmış ne düşündüğünü anla diye eğer durumunuz iyiyse çalışıpta ne yapacksın eğer elinde bı mesleğin yoksa mesleğini yapmıcaksan çocuk istiyorkuşsunuz onun için kilo vermem lazım diyorsun onlara odaklan boşver maddi durum yüzünden birde gerek yokken aranıza soğukluk girmesine gerek yok bence 
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Önceki postunuda okudum haksızsın eşin evine bakıyormuş muhtaç etmiyormuş ben 23 sene çalıştım bir çeyreğim bile yok evimiz için çalıştım tazminat aldım onunla yıllar sonra bilezik aldım eşim sıkıştı zorla verdim bileziği almak istemedi altın takı para neki huzurun yoksa kirada oturuyorsan yada bindiğiniz araba kötüyse onun için çalışmak istiyorsan bunuda tatlı dille söyleyip ikna etmelisin istemiyorum dersede yapacak bir şey yok sen onu maddiyatla vurmuşsun oda seni kilonla vurmuş niye boşasın böyle basit şeyler için evliliğinizi zedelemeyin
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Çoğu kişi haksızsın demiş ama bence haklısın. Erkeklerin kadınları kıskanıyorum diye calismani istemiyorum demesi koca bir yalan. Bu kafada ki insanın calismamani istememesinin tek sebebi var. Işe başlar da benden çok kazanır beni beğenmez diye korkması bir nevi aşağılık kompleksi. Bu tarz düşünen erkek karşısında ekonomik özgürlüğü olan güçlü bir kadın istemez ama eşinin dediğinde de abartılacak bir şey yok. Öyle dedi diye çocuğum hiç olmasa beni boşayacak diye düşünmen çok saçma ve yanlış. 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
E iyi de madem gebelik planliyirsun niye calisicam diye adamı darliyorsun

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,411 göst.
25 Şubat 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,495 göst.
17 Ağustos 2018 Aile kategorisinde Social (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 196 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
24 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Tokyo (153 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,153 cevap

36,262 kullanıcı

...