+2 oy
140 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,900 puan) tarafından
17 aylık bebeklerinizin gelişimi nasıl anneler yürümeyen varmı boy kilosu kelime sayısı 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (7,008 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Hala mı yürümüyor 

önce (12,348 puan) tarafından
Ablamın kızı 16 17 aylıktı yürüdü. Eşimin dayısının oğlu 18 aylıktı geçiyordu hatta yürüdü. Ondan öncede ne emekleme ne kalkmaya çalışma vardı çok tembeldi :D şuan 11 yaşında
önce (4,900 puan) tarafından
Masala benim kızımda tek elle yürüyor ama elimi bıraktığım gibi oturuyor
Darısı kızımın başına olsun Melek
önce (540 puan) tarafından
Cesareti yoktur canım ozaman yürür merak etme bende cok bekledim zor biliyorum
Amin inşallah
-Reklam-
+2 oy
önce (1,701 puan) tarafından
13 aylıkken yürüdü 17 aylıkken 25 kelimesi falan vardı. Kilo da 12.5 kilo boyu hatirlamiyorum şimdi 26 aylık olacak 
Maşallah cnm benim kızım 9850.kiloydu hastalandı  bugün ölçtük 9300 kilo
Benimki çok az anne sütü aldı ama canım mamayla beslendi ondan kiloluydu bir de yemek de hep yedi iştahsiz bir bebek olmadı bir de kız ve erkek bebek kilo normali de fark ediyor
Benim kızımda mama ile büyüdü  ne zaman hasta olsa dış cikarsa kilo gidiyor
Demek ki ondan canım. Oğlum nasıl diş çıkardı biz anlamadık. Acıya aşırı dayanıklı o yüzden yemesi hiç kesilmedi. Bı bakiyodum arka tarafta dişler çıkmış. Şimdi kücuk oğlum 2.5 aylık. Gaz damlası versek bile tükürüp öğürüyor. En ufak şeye ağlıyor mesela her bebenin yapısı farklı demek ki. Mesela oğlumun kilosu iyi şuan ama demir ve D vitamin eksiği çıktı. Doktor takviye yazdı. Önemli olan sağlıklı olmasi
Kızımın boyu iyi çok şükür kilosunu boya veriyor
+2 oy
önce (3,951 puan) tarafından
Benim bi akrabamın 15.5 aylık yürüdü. Kilo olarak alt sınırdaydı galiba. Şimdi annesi kaşar peynirli şeyler hazırlıyor sürekli. Baya toplandı. Bence gayet de iyi ama annesine daha az geliyor. Kelime olarak fazla yok ama tv de serbest yani çocuğa. Bence o çok etkiliyor.
Kızımın kelime sayısı iyi ne desen aynısı der
önce (3,951 puan) tarafından
Maşallah. Demekki sizinki dil yönünden ileri.
+2 oy
önce (750 puan) tarafından

şu grupta ismini bildiğim tek insan :) var var merak etme. hadi benimkiler prematüre onları saymıyorum. arkadaşımın kızı 42 haftalık tosun gibi doğdu 18 aylık yürüdü. 

benimkiler 20 aylık biri 9 buçuk kilo hala 2, 3 aydır takıldı yine. diğeri iyi 11 kilo oldu. boylarda 80-84 santim arası bişey. yürümeye de geçen ay başladılar.

Kızım bugün doktora götürdüm genetiktir yurumesi dedi eşimin taradifa çok geç yürüdü kilo 9850  idi iki gündür hasta 9300 kilo boyu 85
bence bi çıt zayıf ama boyu iyi. yürümesi de öyle dediyse öyledir bence ;) benim kız da bi çıt zayıf ama büyüyünce de şişman olacak az ye diyecekmişim gibi hissediyorum.
Kilosunu boya veriyor benim kız galiba
ee kilo almayınca öyle oluyor. bizde de aynı. 3 aydır boy uzuyor ama kilo aynı
+2 oy
önce (62 puan) tarafından
Yürümüyor desteksiz. Kilosu 9700. Konuşması ise idare eder. 
Benim kızda yürümüyor iki gün sonra 18 aylık olacak ama doktor 16 aylık dedi niye öyle dedi anlamadim
O konu hakkında bilgi sahibi değilim. Gelişimsel olarak o aya mı uygun diye öyle söyledi bilemedim. Benim kızım prematüre ve çoklu gıda alerjisi var. Bir ara çevre ve eşim yüzünden yürümemesini çok takmıştım
Bende kafaya çok takmisim
Boşver gerçekten kafaya taktıkça psikolojin alt üst oluyor
Çok dogru
+2 oy
önce (4,125 puan) tarafından
Benim kucuk oglum 19 aylik suan, 10 aylik yurudu. 17 aylik kosuyodu kaydiraga kendi tirmaniyodu kayiyodu. Kelimesi de iyiydi, suan ikili cumlelere gecti cat patta olsa. Kilosu da 12,5tu. Buyuk oglumda ayni aylarda yurudu kilo vs ayniydi ama kelimesi kucuk oglumdan bi tik fazlaydi. Ayni karindan cikan bile bir olmayabiliyor. Yurumesi icin tesvik et. Esinle karsilikli oturun gel git yaptirin birbirinize. Konusmasi icinde ekran olmasin oluyosa da mumkun oldugunca cok cok az olmali. Bol sohbet ve bol kitap kurcalayin. 
Kızımın kelime sayısı iyi ne desen aynısı der   eşimle yürümesi için herşeyi yaptık kaç kez farklı doktora götürdüm genetik diyorlar  eşimin ailesi geç  yürümüş
önce (4,125 puan) tarafından
Yurur mrk etme 18 ay diyolar ama bnm komsunun kizi 20 aylik yurumustu. Siralamasi varsa salar kendini hazir hissedince
+2 oy
önce (148 puan) tarafından
17 aylık oğlum 10bucuk kilo boyu da 80cm en az 25 kelimesi var taklitleri iyi izleme gözlemleme yapar tekrar eder günde 1 uyku yapar en geç 8bucukta uyur uykuları düzenlidir 10 aylığa varmadan yürüdü yürümesi için çok teşvik ettim destek oldum kendisi de hevesliydi yürüme arkadaşı ben oldum şimdi koşuyor 
Ben de kizm yürusun diye çok destek veriyorum banamisin demiyor ayakta dengesini sağlıyor adim atmıyor
önce (148 puan) tarafından
Biraz cesarete ihtiyacı var esinizde karşılıklı aranızda adım attirmya heveslendirin
+2 oy
önce (757 puan) tarafından
Benim oğlum 13 aylıktı yürüdü. Kelimesi sadece mama bana diyo başka bişey diyemiyo. Kilosu iki hafta önce 12 flndi boyu bilmiyorum 
Maşallah kilosu güzelmiş benim kız bir türlü 10 kiloyu bulamadı
önce (757 puan) tarafından
Erkekle kizinki aynı olmuyo. Benim kızım iki yaşındayken dokuz kiloydu.
önce tarafından düzenlendi
Haklısın canım kelime sayısı az gibi geldi  baba anne demiyor mu ekrana maruz kalıyor mu cnm
+1 oy
önce (884 puan) tarafından
Benim kızım 9 aylıkken yürüdü baya ben birşey gösterek yürümesini sağlıyordum kilosunuda bilmiyorum Ocak'ta aşısı var onda götürcem ama kilolu çocuk değil çok hareketli yerinde hiç durmuyor ondanda kilo alımı yok
Maşallah cnm senin bebiş erken yürümüş
+1 oy
önce (1,645 puan) tarafından

Kızım 16 aylık 10.100 g boyu 73 cm kısa kalacak gibime geliyor :D 15 aylıktı adım atmaya başladığında 

Kızım 9850 kiloydu cnm hastatir iki gün 9300 kilo olmus boyu 85

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 340 göst.
21 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 201 göst.
28 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 284 göst.
12 Nisan 2023 Aile kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu