+5 oy
1,168 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,778 puan) tarafından
Yok yani ahlak polisleri mi gezemesi lazım artık bilmiyorum.

Bu güne kadar kimseyi kıyafeti ile yargilamadim.ne mini giyene baktım ne burka giyene.kiyafes özgürlüğünü de dibine kadar savunan biriyim ama insanlar cozuttu.

Cumartesi günü çocuklar çok istiyor diye yılbaşı şenliklerine götürdüm.hem çocuklar eğlenir hem kadın kooperatifleri kendi el emeklerini stand açıp satiyorlarmis birşey alırsam destek olmuş olurum diye gittik. Her yer çocuk ,her yer çocuk sevinç çığlıkları mükemmel bir ortam.kucuk bir atlı karınca getirmişler.oglum görünce haliyle binmek istedi.bindik.bizimle birlikte iki tane de kadın bindi.bakin kız demiyorum kadın !!!! Yemin ederim bir tanesi rahat yaşı 38 filan var.yuz çizgileri makyajla kapanmamış.kilo o biçim .o kiloya giymiş bir tayt .hareket ettikçe dikişleri ayrılıyor.ustu o soğukta memeler dışarıda crop.saclar deseniz cırt çirkin bir pembe.hadi dedim bundan banane.geldiler tam oğlumun önündeki atlara bindiler.yemin ederim oyuncak yukarı aşağı hareket ettikçe cayt cuyt ses çıkartıyor.kadin direğe tutundu kendini ata sürtüyor.kendini geri doğru direğe tutup atıyor bacaklarını atın kafasına kaldırıyor.asagida da bir adam bunları gülerek videoya alıyor.kadin telefona orta parmak yapıyor .oyuncak atın bağlı olduğu direği yalıyor.bunu yapan rahat 38 40 yaşında kadın.kendimden utandım.kucucuk oğlumun gözünün önünde olmasından utandım.asagida bekleyen anne babalarin yüzü değişti.cocugunu alıp dönenler oldu.oyuncak.calisiyor ne inebildim ne çocuğumu başka ata gecirebildim. Sadece edep az ya dedim sesli şekilde dönüp arkasını baktı yüzünü döndü daha hala ata sürtünüyor.bakin nasıl anlatamam o pis videolardaki gibi surutunuyor. Bu insanlar ne olacak böyle Allah aşkına .

48 Cevaplar

0 oy
önce (11,778 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bu arada elimde kısa bir video da var.cocuklari babasıyla götürdük .o çocuğu çekmiş çok kısa kadın orada net gözüküyor arkadan fakat burada kendimi gostermek istemediğim için yayinlamiyorum.kadinin surtundugu değil ata binmiş olduğu net bir şekilde var.
önce (613 puan) tarafından
İğrenç duruyo demek bir kadına yakismiyo bence karismiyosan arkasından iğrenç duruyoda demesen daha iyi. Bende memnun olmuyorum ama giyiyor diye de kadınlara iğrenç deme belki kendini öyle güzel hissediyor o da. Hoş durmuyor yakıştıramıyorum desen daha tatlı olur
önce (51,131 puan) tarafından
bazisinda hos durmuyor haklisin ama bazisinda cidden igrenc duruyo
Kız deme öyle günahi sana lazım değil:D herkes istediğini giyer göz estetiğini bozan varsa bakmadan geç. Sismanlarda insandır :D şişman diye tesettür giymek zorunda değil
önce (51,131 puan) tarafından
kiz anlatamıyorum ki normalde takilmam çalıştığım yerde kilolu kizlar giyiyor bütün gün gözümün onundeler depoda bir yigin erkek calisiyo ben bu iki kiz icin diyorum igrenc diye
Anladım :)
-Reklam-
+9 oy
önce (674 puan) tarafından
Böyle insanlara rabbim hidayet nasip etsin, hayvanlar bile daha edepli bunlardan 
Yemin ederim daha edepli hayvanlar
Böyle insanlari rezil edeceksin vallahi o an, burası bar değil stripmi nedir git orada direğe sarıl surttun diycektin tövbe yarabbim.
Seslenmedikce yüz buluyorlar herhalde.
Ben edep diye bağırdım ama yuzsuz
Öyle canm o tür insanlar üste bile çıkardı sana kemcirerek
+7 oy
önce (89 puan) tarafından
Ayy Allah ıslah etsin 
Yok bacım ne diyecegimi şaşırdım .bagirivereyim dedim bunu çocuk oyuncağında belki 50 çocuğun onunse yapan terbiyesiz insana neler yapmaz
önce (89 puan) tarafından
Böyle sal.k insanlar  kapatılsın yaa sorsan bude muslumanim derler
Sarhoamuyudu bilmiyorum
+7 oy
önce (2,551 puan) tarafından
Onu oraya bindiren görevlide suç. Çocukların kullandığı birşey sonuçta eşek kadar kadının ne işi var. Edepsizler ya 
Canım başında görevli yoktu ki.bilet alıyorsun geçiyorsun yana.yani muhtemelen bilet satan görevli de kendi binecegini düşünmedi çünkü yüzüne bakarsan torununu getirmiş olmali
+7 oy
önce (1,702 puan) tarafından
Şiddete karşıyım ama onu ordan indirip bı saçını başini yolmak lazım. Çocukların önünde utanma da kalmamis. Okurken sinirlerim bozuldu
Bak ben arkaya doğru o pis yağ içindeki pembe saclarini atınca tutup çekerdim de ben suçlu olurum.
önce (1,702 puan) tarafından
Evet canım çocuklarin önünde bir de olmazdı. Adamın oyuncağı durdurup onu indirmesi lazım. Onlar da oturup izlerler ama
Yok günah alamam adam görmüyordu
+6 oy
önce (2,640 puan) tarafından
Valla sen anlatırken benim bile midem bulandı,bazı insanlar kendilerini kaybetmiş resmen
Yok yani bunlar yüzünden bu devir boyle
+5 oy
önce (7,835 puan) tarafından
Yok artık bu kadarı da olmaz. 
Yemin ederim yasadim
+5 oy
önce (6,859 puan) tarafından
Şuan ortalık o kadar kötü durumda ki Rabbim ıslah etsin akıl fikir versin demekten başka birşey diyemiyorum üzülüyorum halimize çocuklarımıza 
Ben cocugumdan utandım da oğlumun başını tutup çevirdim anlayacak yaşta olmamasına ragmen
önce (6,859 puan) tarafından
Utanma duygusu olsa zaten yapmaz çocuklarımız çok fazla etkileniyor
+5 oy
önce (2,570 puan) tarafından
İllede edep illede edep diyorum bu kim olursa olsun yaşı kaç olursa olsun fark etmez insanda birazcık edep hayâ olacak 
Ya direği yalamak nedir ! Sürünmek nedir
+5 oy
önce (528 puan) tarafından
Bu kadar belalarin başımıza gelmesi bu yüzdendir 
Aynen öyle bacim
+5 oy
önce (655 puan) tarafından
Ayy tövbe tövbe millet iyice suyunu çıkarmış giyimin edebin . 
Giyimi umrumda değil bacm o onunla Allah arasında.ama bu hareketi burada yapamaz
Aynen öyle bacım valla. Senin yerinde olsam ahlâk büroyu arardım yada video çeker sikayet ederdim
Babasıyla götürdük çocukları o video çekmiş oğlanı ama hemen kapatmış.kadini görünce.bende sordum .bana dedi ki kadını görünce kapattım.manyaktir bana çatar diye dedi
İyi yapmış eşin doğru diyor böyle kadınlar sarar insana utanma yok sonuçta
+5 oy
önce (2,824 puan) tarafından
Yuh yani görevli falan yokmu ya nasıl çocukların bulunduğu ortama girer sorsan bide bu sapık kadına kimse özgür değil bu ülkede der ahlaki değerleri örf adet gelenekleri iyice kaybettik nereden geldik nereye gidiyoruz Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
İşte özgürlük diye bunları çekiyoruz
+4 oy
önce (10,204 puan) tarafından
Gerçek olduğuna inanmak istemediğim postlardan birisi daha....
Vallahi bacım inanıp inanmamak sana kalmış ben ekmeklerinden olmayacaklarını bilsem belediyeye şikayet edecektim
+3 oy
önce (124,659 puan) tarafından

tovbe estagfurullah ne okudum ben boyle :O

umarim o videoda sen cikmamissndir
Yemin ederim ki yasadim
İnsllah cikmisimdir beş karış suratla konusurken
kiyamet yaklasti
+3 oy
önce (992 puan) tarafından
Bunlar iyi günler

Daha kötü günler bizi bekliyor Allah evlatlarımızı korusun ben bu çağdan etimle kemiğimle nefret ettim dediği yerdeyim Şairin…
Bu kadının yetistirecegi çocuk ne olur ?
+3 oy
önce (17,544 puan) tarafından
Özgürlük başka çıplaklık ve ahlaksız hareketler cok başka şeyler okurken sinir oldum iğrenç bir durum 
Bu bildiğin pedofili
+3 oy
önce (12,210 puan) tarafından

ne okudum ben yaa:O

direk yalamak ne tövbe tövbe

önce (404 puan) tarafından
Fantezi fantezi
önce (12,210 puan) tarafından
bir erkek bunu yapsa orda tekmek tokat döverler onu. Kadın yapınca kimse bir şey diyemiyor ama ayıp yani, bu özgürlük değil
Tabiki özgürlük degil edepsizlik sadece
+2 oy
Bi kesim insan özgürlüğü çıklaklık hayasızca hareket etmek sanıyor Atatürkçü değilim ama Atatürk ün dediği kadın özgürlüğü bu değildir diye düşünüyorum çünkü eski cumhuriyet kadınları açık ama usluplu açık çok hoş duruyorlar şimdilerde fışkıran et görmekten midemiz kalkıyor
Bunlar Kuran'da geçen çıplak giyinikler
Aynn öyle
+2 oy
önce (505 puan) tarafından
Ben olsam dünya laf sokardım onlara !! Herşeyin bir dozu vardır ya 
Ben edep diye bagirdim
+2 oy
önce (853 puan) tarafından
Midem bulandi.