+1 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (1,855 puan) tarafından

Kızlar kızlar ben taşındım çok şükür. O kadar zor süreç ki Allah tasinanlara yardım etsin amin... annem solsun çok yardımcı oldu o olmasa hayatta yapamazdım iki çocukla . Siz nasılsınız napiyorsunuz uzun zaman oldu anlik almayalı ben kahve oglusum süt iciyor :)

image

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Afiyet olsun ikinize de canım 

Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin ❤️
(1,855 puan) tarafından
Amin canım benim çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Afiyet şifa olsun size canım ohhh Allah razı olsun annenden de ne güzel yardımcı olmuş Rabbım başınızdan eksik etmesin 
(1,855 puan) tarafından
Sorma canım keşke biraz anneme çekseydim 50 yaşında ama bana taş çıkarır çok hareketli maşallah her şeyi olsun bitsin istiyorum temiz çalışıyor eli hızlı Allah başımdan eksik etmesin . Babamda uyuşuktur sjsjs 4 kardeşiz o huyumuz babama çekmiş şans işte:) çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
+1 oy
(3,028 puan) tarafından
İki kere taşındım ikisindede kimse yoktu tek başıma toplayıp dizdim evi. Bikaç aya yine taşınacam tek başıma 
(1,855 puan) tarafından
Çok zor Allah yardımcın olsun . Tüm kalbimle diliyorum bunu
(3,028 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim:)
0 oy
(133,927 puan) tarafından
anaa kiz nereye neden tasindin
(1,855 puan) tarafından
Bizim oturduğumuz ev satıldı canım 2 sokak aşağıya taşındık:D
(133,927 puan) tarafından
aaaa o evin manzarasi cok guzeldi ama saglik olsun senin oldun heryer muhtesemdir❤️
(1,855 puan) tarafından
İnan en çok manzaraya üzüldüm burda ucundan görüyorum denizi yine :) canımsın teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Rojbinnn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 685 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (268 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 384 göst.

409,897 soru

12,323,706 cevap

39,042 kullanıcı

Kategoriler

...