0 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,419 puan) tarafından
Kizlar ben gecen ay 250 tl ödedim su faturasi. Bu ay gelmiş 600 küsür şok oldum. Binada en çok bana gelmiş ki ben de eşimde çalisiyoruz sabah 7 de gidip aksam 7 de geliyoruz evimde doğru duzgun yemek bile pişmiyor. Her gün esimde bende dus aliriz ama maksimum 20 dakika camasir makinesi hafta da 3 kere calisir bulasik makinesi haftada 2 kere calisir sabittir nerdeyse bu tutarlar. Yani geçen aylardan farkli ne yapmis olabilirim de 250-300 bandında ki fatura bu ay 600 küsür gelmiş olabilir ? 

Zam mı geldi gene ne oldu allah askina. Veremeyicek durumda değilim ama haksizlik var ortada. Klozete baktim acaba su mu kaciriyo diye yok su da kacirmiyo yani anlamadim. Bu olayi anlamak icin ne yapabilirim hesap kitap vs vs 

10 Cevaplar

0 oy
önce (1,419 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ailemin evi dubleks 4 kişiler ayriyetten 4 tane de kedi var onlara bile 500 gelmiş kizlar
-Reklam-
+1 oy
önce (12,238 puan) tarafından

5 kişilik annemlere gelen fatura ile 3 kişilik bize gelen fatura aynı. onlar da her gün duş alır, biz de:P

Acaba biz nerde hata yapiyoruz :)
0 oy
önce (124,723 puan) tarafından
ayni seyi bugun halam yasadi eskisehirde kartli bilirsin karta su yukletemedi 2250 tl borc cikartmislar sokakda patlayan borunun odemesini istemisler sokakda boru 2 yil once patlamisti bide  kii halam toplu alir aldi su 2 sene falan goder genelde sendede oyle bisimi olduki
Ya gene sacma da olsa bi aciklamasi var. Ben ankaradayim sevda biliyosun aski'yi aradim bana diyolar ki herhangi bir ariza gozukmuyo veya farkli bir durum ulan gelip bakmadiniz ki belki saate ariza var
önce (124,723 puan) tarafından
saat bozulmus olabilir bak saatim arizali diye tekrar ara
0 oy
önce (557 puan) tarafından
Binan da merdiven yıkanıyor mu acaba bu ay sıra sende miydi yada bunun gibi şeyler olabilir.
Maalesef 30 yillik binayi daha cabuk ve daha fazla  curutmek icin binayı yikatiyorlar ama binanin kendi musluğu var dairelerden alinmiyor
0 oy
önce (125 puan) tarafından
Muhtemelen yüklü zam belli bir ölçüye  asım oldugunda ikiye katlıyor ya azıcık bile olsa asım yaptıysanız katlamistir faturayı 
Ay bilmiyorum valla
0 oy
önce tarafından
Ben de Ankara’da yaşıyorum sular zamlı canım 1 hafta ben de evde yoktum 500 küsür de bana geldi 
Etrafimdaki herkese zamli gelmemis ki ama
0 oy
önce (1,814 puan) tarafından
Rekor kırmaya geldim 1050 
Kiz sen naptin :)
önce (1,814 puan) tarafından
Vallahi extra hiç bı şey yapmadık hep anı şeyler çamaşır makinem bı kere çalıştı düşün bizde o yüzden şok olduk
0 oy
önce (2,786 puan) tarafından
Kaçak olabilir canım klozet şu kaçırıyorsa ya da bi musluk damlatiyorsa olabilir 
Baktirdim canim bugun herhangi bir kacak gozukmedi
0 oy
önce (5,745 puan) tarafından
Bir kere bana da öyle gelmişti bzode o zmn calsrdik aradım onları sayacı yanlış girmişler dedi düzeltti heray ödediğimiz kusurati ödedim 
Obur ayi mi beklesem yoksa bende mi cagirsam simdi den
0 oy
önce (8,621 puan) tarafından
Bizim 200 gelir hep musluk bak belki su kacırıyodur
Baktirdim bugun herhangi bir kacak yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
22 cevap 531 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 659 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 558 göst.
28 Nisan 2022 Aile kategorisinde Kardln (648 puan) tarafından soruldu

407,120 soru

12,219,193 cevap

36,811 kullanıcı

...