+1 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (38 puan) tarafından
Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi olarak neler geldi veya sizler ne isterdiniz 

30 Cevaplar

+1 oy
(1,612 puan) tarafından
Bir çiçek beklerdim söyledim de, almadı odun kütüğü 
(387 puan) tarafından
Benimkide almadi soluyorum birde yani düşünün ona rağmen almiyo
(1,612 puan) tarafından
İnan altin taki istemiyorum maddi birsey istemiyorum benim zaten maaşım var. Çiçek olsun istedim o güne özel ama nerde, bak simdi gene dellendim gidicem kendime çiçek alicam hava güzel olduğu bir günde, soğukken  bebekle çıkmıyorum
(3,182 puan) tarafından
Çiçek dediniz aklıma bişey geldi anlatayım size.benim eşimde romantik değildir çiçek falan aklına gelmez söylemeden bişeyde almaz. İlk doğumdan çıktım. Genel anesteziydi kendime geldim baktım orkide almış, kendisi düşünüp, o kadar mutlu olmuştum ki düşündü diye. Mesele çiçek hediye değil aslında düşünce.. Sonra oğlum vefat etti bebekken.. O orkidem hala onun doğduğu zamanlar çiçek açar. Yazarken burnum sızladı. Geriye kalan bir orkide birde hatıralar.
(1,612 puan) tarafından
Ah kıyamam!! Allah cennetinde kavuştursun. Biz kadınlar en derin üzüntüde bile teselli olacak bir şey istiyoruz ama anlayan yok. Tutunacak dal arıyorum arıyorum yok benimkinde. Aç bıraktılar bunu çok iyi biliyorum. 24 saat açlıktan sonra hastane kahvaltısı yetmedi de bir yemek alamadılar. Eve dönünce sancı içinde yaptığım yemegi kayinpeder müsait olunca yiyebildim
(3,182 puan) tarafından
Amin inşallah. Evet o dönemler çok hassas. bi bakış bi ince düşünce bile yetiyor, eş, kayınvalide, anne.. tarafından. Herkesin imtihanı ayrı. Rabbim kolay eylesin imtihanımızı
-Reklam-
0 oy
(1,948 puan) tarafından

Ben istemedim. Esim bilezik ve kolye almisti surpriz

Ama hatırlayıp 1 cikolata alması da yeterli
(38 puan) tarafından
Maşallah canm ne güzel aynn hediyenin büyüğü küçüğü olmaz güle güle güzel günlerde kullan canm
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Hiç öyle bir talebim olmadı eşim zaten sagolsun hiç boş bırakmaz markete giderken çiçek alır gelir 2 3 ayda bir hoşuma giden bir şeyi alır gelir senin telefonun eskidi artık der yenisini alır gelir doğumda da ekstra bir şey almadı umurumda da olmadi
(38 puan) tarafından
Sağolsun canm bazı eşler düşünceli oluyor Allah var benim eşimde çok düşüncelidir ama bu sefer doğum hediyesi olarak bilezik istemeyi düşünüyorum ama çok mu abartıyorum diye emin olamadım ilk hamileliğimde fanus ve kolye almştı
0 oy
(126 puan) tarafından
Kurban kesmişti
(38 puan) tarafından
Maşallah allahım kabul etsin canm
(126 puan) tarafından
Allah razı olsun bilezik istemiştim ama kurban kesti inşallah bunda bilezik alıcak:)
(38 puan) tarafından
İnşallah canm Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
tarafından
Isimli kolyeye hevesliydim durumumuz yoktu gumus aldi hoc takamadjm karardi 
(38 puan) tarafından
Niye karardıki canm bnmde var gümüş kolyem ama istersen gidip gümüşçude parlatabilirsin ücretsiz yapıyorlar
tarafından
Ben altin gibi dursun dedim gumus renk sevmiyorum boyatyim belki ondan belki de bans yaramiyo bilmiyorum karardi valla
(38 puan) tarafından
Anladım canm canım sağolsun ilerleyen zamanlarda altını da nasip olur inşallah
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Bu doğum günümde saat seti almıştı 
(38 puan) tarafından
Güle güle kullan canm
(22,049 puan) tarafından
Tşk ederim canım ♥️
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Hiç bir hediye beklentim olmaz doğum günümü unutmayıp kutlasın o gün bana ekstra güzel kelimeler söylesin yeter
(38 puan) tarafından
Elbetteki doğum günü de önemli canm bnce her kadın ister özel gününün hatırlanmasını doğum günüdür evlilik yıl dönümudr  vs
0 oy
(4,091 puan) tarafından
İlkinde pırlanta baget aldı, ikincide pırlanta bileklik aldı :) ben bir şey istememiştim
(38 puan) tarafından
Maşallah canm güle güle kullan
0 oy
(2,201 puan) tarafından
Anneliği ve doğum yapmayı böyle beklentilere sığdırmayı doğru bulmuyorum. Hele de maddiyatla ölçülecek bir şeyler alınması utandırıyor beni. 
(4,091 puan) tarafından
Kucaklarına evlat veriyoruz kızz daha ne verelim :D
(2,201 puan) tarafından
Tamam da onun hiç mi emeği yok evlat yapımında :))
(4,091 puan) tarafından
Bacım o bir kere emek veriyor biz 9 ay :) sonuç olarak o canı da veren Allah
(38 puan) tarafından
İyi de kuzum bizler anne olarak onca ağrı sızıya dayanıyoruz sonuçta bir dogum kolay olmuyor heleki sezeryansa bir ömür boyu hafif üşümede vs ağrı yapıyor dikiş yeri bir babalıkla annelik asla kıyaslanamaz bence
(2,201 puan) tarafından
İşte onu diyorum, annelik öyle altınla künyeyle ödüllendirilecek bir makam değil :)
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Ben istemedim.masallah iki doğumda da hiç birşey yapmadı :) 
(38 puan) tarafından
Demekki istemek gerekiyormuş
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Ben istemedim eşim bilezik ve cicek    almıştı 
(38 puan) tarafından
Maşallah canm güle güle kullan
(5,153 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
tarafından
Bilezik almıştı
(38 puan) tarafından
Maşallah canm güzel günlerde kullan dileğiyle
tarafından
Teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun
0 oy
(239 puan) tarafından
Bana 5 tane ajda aldı kocam bey:) 
(38 puan) tarafından
Hayyy maşallahhh güle güle kullan canm
(239 puan) tarafından
Sağ ol canım inşallah
0 oy
(2,560 puan) tarafından
O zaman baget yüzüğüm olmadığı için onu almıştı. Bir daha doğursam telefon yenilerim sanırım. Teknolojiyi seviyorum ben
(38 puan) tarafından
Güle güle güzel günlerde kullan canm hadi rabbim bida nasip etsin o zaman diyelim
0 oy
(850 puan) tarafından
Telefon, airfry, yine telefon, robot süpürge. Bazen elinde pastayla kapıda belirir :) 
(38 puan) tarafından
Maşallah kız kaç tane çocuğun var
(850 puan) tarafından
Doğum günü hediyesi sanmıştım kız :) doğum hediyesi olarak bişey almadım zaten eli müsaitse alır ne istiyosam. Ama 2 çocuğum var 3. Ye hamileyim :)
(38 puan) tarafından
Haa maşallah canm Rabbım bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalm inşallah bebişleri
(850 puan) tarafından
Amin inşallah canım sağlıkla
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Benim öyle bir şey olduğundan haberim bile yoktu vallahi kendi düşünüp  sonsuzluk işaretli altin kolye almıştı kurban olduğum ☺♥️
(38 puan) tarafından
Maşallah canm Rabbım saadetinizi artırsın
(7,944 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun cümlemizin
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Ben istemem eşim almak istiyorsa aklında bişi. Varsa onu alır ama yoksa bana sorar illaki yok mok ederim alacağım bari istediğin olsun der ama durumu yoksa dese bile kabul etmem birlikte 4.doğum günüm ilk yıl üst baş birkaç parça ve çok isteyip kıyamadığım bir mont aldı 2.yıl telefon yaptı doğum da yapmıştım ikisi bir olsun dedi 3. Yıl dikey süpürge bu senede çamaşır kurutma makinası aldı gelecek 21i doğum günümdü:)) yani bana yada evde istediğim eksik birşey yada işimi kolaylaştıracak birşey varsa onu almak ister❤️ Allah razı olsun :) ❤️ 
0 oy
(909 puan) tarafından
Doğumdan 10 gün sonra arabayı yeniledik yeni arabayı üstüme yaptı sağolsun doğum hediyesi diye arabayı kullanmıyorum ehliyetim yok o ayrı:) 
(38 puan) tarafından
O da iyiymiş canm o zaman napıyoruz bir an evvel araba sürmeye alışman ve ehliyet alman için dua ediyoruz hadi göster kendini alış istediğin yeri gez toz
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Eşim herhangi bir hediye almadı öyle hediye almayı falan bilmiyor aklına gelmiyor ama lihusalik sürecinde çok yardımı dokundu sag olsjn bu tüm hediyelere bedeldi hiç yoklugunj çekmedim o yüzden çok şükür 
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Altin kelepce bilezik aldik. Kizima da kunye hediye etti

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,002 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
6 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,606 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...