+1 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar eşlerinizden doğum hediyesi olarak neler geldi veya sizler ne isterdiniz 

30 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
İlk kızımda altın bileklik aldı ikinci çocuğum da 5 i bir arada aldı şuan üçüncüsü bilmiyorum bakalım altin küpe istiyorum ama büyük ihtimmale onu alır 
(49 puan) tarafından
Maşallah canm güle güle kullan
(963 puan) tarafından
Sağol canım tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(154 puan) tarafından
benim ki mor orkide almıştı yanında da güzel çikolatalar bide hediye olarak ajda bilezik taktı
(49 puan) tarafından
Ooo maşallah maşallah canm herşeyi tam yapms güle güle güzel günlerde kullan
0 oy
(3,533 puan) tarafından
En sonki dogum günümde annesigildeydik pasta cicek ve yüzük almisti 
0 oy
(3,627 puan) tarafından
İlk çocukta ceyrek altın bileklik almıştı şuan hamilelik düşünüyorum ama hamile değilim bakalım olursam ne alacak 
0 oy
(3,395 puan) tarafından

Güzel bir orkide getirmişti canım, hamileyken de dyson aldı öğrenince:D

0 oy
(286 puan) tarafından
Neden ben doğum yaptım diye eşim bana hediye almak zorunda ki herşeyi hediyeye çevirmişler

Adagim vardı onu yerine getirdik acı çekmeme 3 saat dayandı sonra özele gittim doğurdum 2 sene boyunca bana çok destek oldu bence bundan daha büyük hediye olamaz hafta sonları gece gündüz eşim bakar hafta içi işten gelir gelmez alır oynar yedirir uyutur benim ilgilendiğim kadar ilgilenir bazen kızım dış sancısından sadece beni ister o günlerde ev işlerini yapar 
0 oy
(918 puan) tarafından
Hiç istemedim kocamda maşallah nazar değmesin hiç bişey almadı :) kader diyelim hak görmedi herhalde. İnsan bir çiçek 10 TL bile olsa bir çikolata bekliyor mutlu oluyor ama bu konuda hepimiz şanslı değiliz 
0 oy
tarafından
3 çeyrek ve kocaman bı çiçek yaptırmış saolsun ☺️
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Öküz hiçbir şey almadı bana
0 oy
(877 puan) tarafından
İlkinde bisi almfai ikincide tablet almis

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,002 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ZeynepMuaz (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 170 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde 4Avakado (878 puan) tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 225 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
6 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

409,900 soru

12,323,785 cevap

39,043 kullanıcı

Kategoriler

...